Ψάχνουν ανάκαμψη οι Astralis

Ψάχνουν ανάκαμψη οι Astralis

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές δυάδες αλλά και ένα μακροχρόνιο από τον κόσμο των e-sports έχει ο #Mertzanidis.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δεν μας έκανε την χάρη ο διαιτητής στο χθεσινό Ρίβερ – Φλουμινένσε αφού χάρισε αρκετές φορές κίτρινη αλλά και την κόκκινη κάρτα. Επιβεβαιωθήκαμε με την Παλμέιρας η οποία νίκησε με το ευρύ 4-2. Στο ποδόσφαιρο δεν έχει αρκετά παιχνίδια για να ασχοληθούμε, για αυτό θα πάω στο αγαπημένο CS:GO το οποίο μας έχει πληρώσει αρκετές φορές σε νεκρές ποδοσφαιρικές ημέρες. Επίσης θα μας απασχολήσει αρκετά μέσα στο καλοκαίρι το συγκεκριμένο άθλημα αφού έρχονται μεγάλα τουρνουά. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τον κόσμο των e-sports.

Προγνωστικά e-sports

  • Ξεκινάμε με το πρώτο μας παιχνίδι από το Blast Premier, το οποίο είναι το Complexity – Astralis. Οι Αμερικάνοι ηττήθηκαν με σχεδόν κατεβασμένα τα χέρια από τους Heroic με 2-0, σε ένα πραγματικό «dominate» και στους δύο χάρτες. Η ομάδα του Device έχασε χθες τα μεσάνυχτα με σχεδόν ίδιο τρόπο από τους Faze. Φαίνεται πως δεν είναι στα καλύτερα του και αναμένουμε για το πότε θα σταματήσει το αρνητικό σερί των τριών ηττών. Φαινομενικά παίζουν το πιο εύκολο παιχνίδι του ομίλου και πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτούν αρκετά. Επιλέγουμε το ακριβές σκορ στο 2-0 για τους Astralis.

  • Συνεχίζουμε στο ίδιο τουρνουά με ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι αφού και οι Faze αλλά και οι Heroic βγάλανε μάτια στην πρώτη αγωνιστική. Θεωρώ θα δούμε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες αλλά η συγκέντρωση και η ικανότητα από τους Heroic στο τέλος θα τους δώσει την νίκη. Θα πάμε με τον Cadian και την παρέα του αφού περιμένω μία καλή πορεία σε αυτό το τουρνουά.

Ψάχνουν ανάκαμψη οι AstralisΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ψάχνουν ανάκαμψη οι Astralis

  • Τέλος θα κλείσουμε με ένα μακροχρόνιο από ένα μικρότερο τουρνουά, το ESL Challenger Katowice. Ξεκινάει αύριο και τελειώνει την Κυριακή με χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ. Ξεχωρίζουν τρεις ομάδες από αυτό το τουρνουά, οι Virtus.Pro, οι forZe και οι ENCE. Εμείς θα επιλέξουμε να δούμε νικητές τους ENCE αφού θεωρώ το ρόστερ τους πιο έμπειρο και αρκετά ικανό να σηκώσουν ακόμα έναν τίτλο. Επίσης σημαντικό πως παίζουν με τον θεωρητικά πιο αδύναμο αντίπαλο στην πρώτη αγωνιστική. Οι Φινλανδοί είναι πραγματική πολυτέλεια για το τουρνουά αφού βρίσκονται στην έβδομη θέση στην παγκόσμια κατάταξη και οι επόμενοι καλύτεροι του τουρνουά είναι οι Pain και οι forZe οι οποίοι έχουν δυόμιση φορές λιγότερους πόντους από τους ENCE. Τιμιότατος ο σχεδόν τριπλασιασμός στους ENCE.
Δυάδα απόδοσης 3.27
23:00
Complexity - Astralis
Ακριβές σκορ 0-2
1.85
02:00
Heroic - Faze Clan
1
1.77
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 9.45
23:00
Complexity - Astralis
2 (- 6.5 γύρους)
3.00
02:00
Heroic - Faze Clan
1 (-4.5 γύρους)
3.15
BET: 10 units
Μακροχρόνιο
ESL Challenger Katowice
Νικητής: ENCE
2.90
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις