Ομάδα που κερδίζει… δεν αλλάζει!

Προγνωστικά Basket League

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Basket League και ποντάρει στην δεύτερη μάχη των «αιωνίων», χωρίς να αλλάξει λογική.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ και πάλι με προγνωστικά Basket League. Κάναμε χαμούλη στο πρώτο ματς, αφού πέρασαν άνετα όλες οι βασικές επιλογές και χάθηκε μόνο το fun bet. Στην ίδια λογική θα κινηθούμε και σήμερα, αφού… ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Προγνωστικά Basket League: Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Ας ξεκινήσουμε με δυο λόγια για τον αγώνα του ΣΕΦ. Καλώς δεν μπλέξαμε με σημεία και χάντικαπ, αφού είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερά του και ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς άγχος. Κακό μπάσκετ ποιοτικά στο πρώτο ματς, άσχημα ποσοστά, κακή διαιτησία και τελικά είδαμε ένα ντέρμπι που κρίθηκε στο νήμα. Όσο απρόβλεπτο ήταν το παιχνίδι της Κυριακής, άλλο τόσο, και ίσως λίγο παραπάνω να είναι το αποψινό. Δε θα μου κάνει εντύπωση να δω τον Παναθηναϊκό να κερδίζει, αφού έφτασε πολύ κοντά σε όλα τα φετινά ματς του πρωταθλήματος, αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση και να δω ένα ξέσπασμα και μια άνετη νίκη του Ολυμπιακού. Αποχή λοιπόν και πάλι από τέτοια σημεία και πάμε στα αγαπημένα ειδικά παικτών.

Ομάδα που κερδίζει... δεν αλλάζει!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ομάδα που κερδίζει... δεν αλλάζει!

Ξεκινάω με δύο σημεία που δόθηκαν και στην προηγούμενη στήλη και δε χρειάζονται πολλή ανάλυση. Τα ριμπάουντ του Γουόκαπ είναι πλέον δεδομένο μπετ και ενισχύεται από την πιθανότητα να μην αγωνιστεί ο Σλούκας ή να μην είναι σε καλή κατάσταση. Αντίστοιχα, το line στα φάουλ της πρώτης περιόδου δεν άλλαξε, δίνεται και πάλι στο 7,5 και δεδομένου ότι την Κυριακή πλήρωσε πολύ άνετα (10 φάουλ), θα το αγοράσουμε σε μια οριακή απόδοση.

Συνεχίζω με δυο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Λαρεντζάκης, όπως είπαμε και προχθές, θα πάρει χρόνο λόγω της απουσίας του Κάνααν. Σουτάρει με χαμηλά ποσοστά και μετά τα γκάζια του Μπαρτζώκα… δίνει και καμιά πάσα. Αν δεν παίξει ο Σλούκας, θα χρειαστεί να βοηθήσει στη δημιουργία, οπότε είναι πιθανό να μοιράσει 1-2 ασίστ. Ο Βεζένκοφ από την άλλη ξεκίνησε με σπασμένα φρένα στο πρώτο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τον περιορίσει και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και εντός έδρας. Οι 20 πόντοι του πρώτου αγώνα έχουν ανεβάσει ψηλά το line του και μας επιτρέπουν να αγοράσουμε το under.

Κλείνω με τους Λιθουανούς του Παναθηναϊκού, αλλά και τον πιτσιρικά Μαντζούκα. Ο νεαρός φόργουορντ έχει ρόλο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Εκτός από την ειδική αποστολή στην άμυνα, φαίνεται πως του έχει δοθεί το ελεύθερο να δοκιμάζει το πολύ καλό του χέρι από το τρίποντο. Περιμένω 1-2 εύστοχα από αυτόν.  Ο Γκριγκόνις είναι το πρώτο βιολί της ομάδας πλέον. Σε όλα τα τελευταία παιχνίδια έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων και τουλάχιστον δύο δίποντα. Λάθος το όριο στα εύστοχα δίποντα και το over 1,5 έχει αξία σε απόδοση διπλασιασμού. Εκτός από τους πόντους, θα κοιτάξουμε και τα ριμπάουντ του. Μένει πολλή ώρα στο παρκέ και είναι δεδομένα ένα ψηλό γκαρντ που μαζεύει αρκετά… σκουπίδια. Τέλος, ο Γκουντάιτις απέναντι στον Ολυμπιακό είναι βαρόμετρο. Προχθές ο Σερέλης δεν τον χρησιμοποίησε από την αρχή απέναντι στο Φαλ. Πιστεύω πως απόψε θα το κάνει και ο Λιθουανός σέντερ θα αναγκαστεί να σπάσει μπάλες. Εκτός αυτού, θα πάρουμε και μερικά ριμπάουντ του Αρθούρου για να τα συνδυάσουμε με τον Σάσα.

Ειδικό
21:15
Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
Γκριγκόνις over 1,5 δίποντα
1.93
BET: 30 units
Ειδικό
21:15
Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
Πρώτη περίοδος: over 7,5 συνολικά φάουλ
1.70
BET: 30 units
Ειδικό
21:15
Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ
2.40
BET: 20 units
Combo
21:15
Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
Βεζένκοφ under 21,5 πόντοι & Γκουντάιτις over 2,5 ριμπάουντ
1.97
BET: 30 units
Multicombo
21:15
Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
Γουόκαπ over 3,5 ριμπάουντ & Γκριγκόνις over 3,5 ριμπάουντ & Λαρεντζάκης over 0,5 ασίστ & Μαντζούκας over 0,5 τρίποντο
16.50
BET: 10 units
Fun bet
21:15
Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
Γουόκαπ over 4,5 ριμπάουντ & Γκoυντάιτις over 0,5 ασίστ & Λαρεντζάκης over 1,5 ασίστ & Μαντζούκας over 1,5 τρίποντο
100.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις