Προβάδισμα ανόδου στο 2.10

προγνωστικά

Επιλογή από τα πλέι-οφ ανόδου της Serie B που ξεπερνά τον διπλασιασμό στο σημερινό πρόγραμμα για τον #Bats.

Η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν την τρίτη ομάδα που θα ανέβει στην Serie A βγάζει μία συνδυαστική επιλογή για τα προγνωστικά της Πέμπτης.

Προγνωστικά: Κάλιαρι – Μπάρι

Μετά από μία εντελώς δραματική ημιτελική φάση, το ζευγάρι του τελικού για την άνοδο έχει πλέον διαμορφωθεί στην Ιταλία. Η 5η Κάλιαρι αντιμετωπίζει την 3η Μπάρι, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Γιούνιπολ Ντόμους», έδρα της πρώτης. Η Κάλιαρι χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 για να πάρει τη νίκη με 3-2 στο πρώτο, εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Πάρμα και με ισοπαλία 0-0 στη ρεβάνς να εξασφαλίσει την πρόκριση. Από την πλευρά της η φιλοξενούμενη ομάδα ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Σουντιρόλ, όμως κέρδισε με το ίδιο σκορ στο γήπεδό της και λόγω καλύτερης βαθμολογικής θέσης προκρίθηκε.

Βάσει μομέντουμ η ομάδα του Ρανιέρι έχει το προβάδισμα απόψε. Είχε έξι συνεχόμενες νίκες μέχρι τη λευκή ισοπαλία στην Πάρμα, όπου παρότι έπαιζε για δύο αποτελέσματα ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη βάσει εμφάνισης. Η έδρα της αποτελεί «οχυρό» φέτος, καθώς τρέχει αήττητο σερί 17 αγώνων. Αντιθέτως, η Μπάρι αποδεικνύεται αρκετά ευάλωτη μακριά από το γήπεδό της τον τελευταίο καιρό, αγνοώντας τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Θα πάρουμε λοιπόν τον άσο σε συνδυασμό με το under 4,5 από τη Novibet, σε απόδοση 2.10.

Προβάδισμα ανόδου στο 2.10ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Προβάδισμα ανόδου στο 2.10

Combo
21:30
Κάλιαρι – Μπάρι
1 & under 4,5
2.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις