Στα υπόγεια είναι η… θέα

Στα υπόγεια είναι η... θέα

O τίτλος είναι ενδεικτικός για το προς τα που θα κινηθεί η στήλη σήμερα και ενώ όλοι θα έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στα προκριματικά του Champions League. Οι Δανοί επέστρεψαν χτες και μαζί και εμείς στα ταμεία!

Ξεκινάμε από την ουγγρική NB II και το παιχνίδι μεταξύ της Σόροκσαρ και της Χαλάντας. 5,2 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Σόροκσαρ εντός έδρας, 11 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6,7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Χαλάντας εκτός έδρας, 10,5 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Δυο ομάδες που έχουν καλή σχέση με το σημαιάκι και στο παιχνίδι αναμένουμε οι γηπεδούχοι να δώσουν τον ρυθμό. Επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ σε οριακά αποδεκτή τιμή.

Το επόμενο παιχνίδι έρχεται από την γερμανική Regionalliga North, μεταξύ της ΦΚ Ομπερνούλαντ και της VfB Όλντενμπουργκ. 8 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η ΦΚ Ομπερνούλαντ εντός έδρας, 12,6 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,5 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η VfB Όλντενμπουργκ εκτός έδρας, 10,1 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της κερδίζει πολλά κόρνερ και περιμένουμε την φιλοξενούμενη να πλησιάσει τα στατιστικά της, για να πληρωθούμε και εδώ το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Μονό

17:00 Σόροκσαρ – Χαλάντας Χόμπρο: Over 10 κόρνερ ΑΗ (1.83)

Μονό

20:30 ΦΚ Ομπερνούλαντ – VfB Όλντενμπουργκ: Over 10 κόρνερ ΑΗ (1.93)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις