Στο 2.45 για το πιο τρελό της όνειρο

Στο 2.45 για το πιο τρελό της όνειρο

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της, βρίσκεται η Ομόνοια. Μετά από δύο ηρωικές προκρίσεις εκτός έδρας, και μάλιστα αμφότερες στην παράταση, ήρθε η ώρα να σφραγίσει έστω το Europa League, και γιατί όχι, να κυνηγήσει το όνειρο της παρθενικής συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Το «τριφύλλι» παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση πλέον, ενώ άγχος δεν υπάρχει καθώς πάντα σε νοκ-άουτ ματς, αυτό βαραίνει το φαβορί. Και φαβορί σε αυτή τη συνάντηση δεν είναι η Ομόνοια. Είναι ο Ερυθρός Αστέρας.

Ένας Ερυθρός Αστέρας που ασφαλώς είναι πιο έμπειρος σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν είναι και γκραν φαβορί. Στην προηγούμενη φάση, στα Τίρανα, δεινοπάθησε να πάρει την πρόκριση, βγάζοντας αρκετές αδυναμίες. Αδυναμίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Σίγουρα δε θα είναι απλό, και για αυτό θα αφήσω στην άκρη τα σημεία, αγοράζοντας την πρόκριση των Κυπρίων στο 2.45.

Ποιο… Λιγκ Καπ;

Δεύτερος γύρος για το πιο περίεργο Λιγκ Καπ της ιστορίας. Η πανδημία έχει μπερδέψει πολύ τα πράγματα στο Νησί, και η συγκεκριμένη διοργάνωση περνάει σε δεύτερη μοίρα για σχεδόν όλες τις συμμετέχουσες.

Σίγουρα για τη Φούλαμ. Στο μυαλό όλων στη νεοφώτιστη, υπάρχει μόνο η παραμονή στην Premier League. Κανένα κύπελλο, κανένα Λιγκ Καπ. Θα γίνουν αλλαγές από τον Σκοτ Πάρκερ, καθώς ακολουθεί το Σάββατο το ταξίδι στο Λιντς.

Αντίθετα, η Ίπσουιτς έχει αρκετούς λόγους να το δει πιο ζεστά. Μεγάλο όνομα του Football League, υπολογίσιμη δύναμη κάποτε στην Premier, θέλει να δείξει πως μπορεί ακόμα να κοιτάξει στα μάτια παραδοσιακούς της αντιπάλους, παρά τη διαφορά των δύο κατηγοριών. Στην πρεμιέρα της στη League One, έδειξε σοβαρή, στιβαρή στην άμυνα, προτάσσοντας ποδόσφαιρο κατοχής κόντρα στη Γουίγκαν.

Τα σετ, δε δείχνουν να σέβονται τους παραπάνω παράγοντες, στέλνοντας τον άσο στο 4.00. Βγάζω την ισοπαλία από το κάδρο, και κρατώ το 2.82 της νίκης των γηπεδούχων σε draw no bet.

Μονά και δυάδα (απόδοσης 6.91)

18:00 Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας: Πρόκριση Ομόνοιας (2.45)

21:00 Ίπσουιτς – Φούλαμ: 1 dnb  (2.82)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις