Πιάνουμε δεκατριάρι στο ρυθμό του Σβέρεφ

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις για το Ρολάν Γκαρός έχει ο #Masterbetchef. Μονά και δυάδες για διπλασιασμό και μακροχρόνια μέχρι 156.00!

Αγαπητοί φίλοι παλαιότερα, μέχρι να γίνει νόμιμο το στοίχημα και στην Ελλάδα, όλοι ψάχναμε τα σωστά προγνωστικά ποδοσφαίρου, ώστε να βγάλουμε το χρυσό δεκατριάρι στο ΠΡΟΠΟ. Τώρα πλέον, για να πληρωθούμε, μας αρκεί ακόμα και ένα μονό σημείο στα προγνωστικά. Με Ρολάν Γκαρός θα ασχοληθούμε σήμερα και προγνωστικά τένις, καθώς ο ανταγωνισμός είναι και φέτος πολύ δυνατός και βλέπουμε ματσάρες.

Προγνωστικά τένις: Βρήκε το ρυθμό του ο Ζβέρεφ

Ένας αγαπημένος μου τενίστας τα τελευταία χρόνια, είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Πέρυσι τέτοιο καιρό παρακολουθούσαμε με αγωνία την τιτανομαχία του με τον μεγάλο Ράφα Ναδάλ. Ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα μείνει στην ιστορία. Μια τεράστια μάχη πόντο-πόντο, που όπως πήγαινε μπορεί να έφτανε ακόμα και κοντά στις έξι ώρες. Λίγο πριν συμπληρωθούν οι τέσσερις από αυτές όμως, η ατυχία χτύπησε τον Γερμανό τενίστα, που έπαθε σοβαρό τραυματισμό και εγκατέλειψε.

Έκτοτε πάλεψε πολύ για να ξαναβρεί τη φόρμα του και επιτέλους αυτό συνέβη. Στο φετινό τουρνουά παίζει πάλι το γνωστό ποιοτικό και συνάμα θεαματικό τένις, που μας είχε συνηθίσει. Στον προηγούμενο γύρο απέναντι στον Τιαφό, ο Σβέρεφ έκανε ένα μοναδικό παιχνίδι. Γύρισε από μια δύσκολη κατάσταση παίζοντας φοβερό τένις, χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές. Ο σημερινός αντίπαλος δεν είναι βέβαια αμελητέος. Ο Βούλγαρος Ντιμιτρόφ έχει παίξει σταθερό τένις στο τουρνουά και είναι απειλητικός.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του Γερμανού παιχταρά. Που μετά την ανατροπή ψυχολογίας που πέτυχε στον προηγούμενο γύρο, θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος, δικαιώνοντας όλη την προσπάθεια επιστροφής που έχει κάνει.

Πιάνουμε δεκατριάρι στο ρυθμό του ΣβέρεφΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πιάνουμε δεκατριάρι στο ρυθμό του Σβέρεφ

Μεγάλη μαχήτρια η Τζαμπέρ

Όσον αφορά τις γυναίκες, μια μεγάλη μου συμπάθεια είναι η Ονς Τζαμπέρ. Πραγματική μαχήτρια, με έχει πληρώσει πολλές φορές στα προγνωστικά. Τα τελευταία χρόνια έχει πλησιάσει κοντά σε μια νίκη σε κάποια gland slam, όμως δεν τα κατάφερε ακόμα. Η συνεχείς προσπάθεια της σύντομα θα ανταμειφθεί. Το γαλλικό Open δείχνει να είναι η στιγμή της. Ενώ και στο πρόσωπο της Κόκο Γκοφ βλέπω μια από τις πρωταγωνίστριες των επόμενων χρόνων. Παίζει σταθερά καλά τα τελευταία δύο χρόνια και μπορεί να προχωρήσει και στο Ρολάν Γκαρός.

Δυάδα απόδοσης 1.86
12:00
Ντιμιτρόφ - Ζβέρεφ
2
1.52
12:00
Πέρα - Τζαμπέρ
2
1.23
BET: 20 units
Ειδικό
12:00
Ντιμιτρόφ - Ζβέρεφ
Σετ σκορ: 1-3
4.50
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Ρολάν Γκαρός: Νικητής
Ζβέρεφ
13.00
BET: 40 units
Μακροχρόνιο
Ρολάν Γκαρός: Να φτάσει στον τελικό
Ζβέρεφ
4.00
BET: 25 units
Μακροχρόνιο
Ρολάν Γκαρός (Γ): Νικήτρια
Τζαμπέρ
12.50
BET: 7 units
Μακροχρόνιο
Ρολάν Γκαρός (Γ): Νικήτρια
Γκοφ
15.00
BET: 7 units
Μακροχρόνιο
Ρολάν Γκαρός (Γ): Να φτάσει στον τελικό
Τζαμπέρ
6.00
BET: 8 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 24.00
Ρολάν Γκαρός: Να φτάσει στον τελικό
Ζβέρεφ
4.00
Ρολάν Γκαρός (Γ): Να φτάσει στον τελικό
Γκοφ
6.00
BET: 5 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 156.00
Ρολάν Γκαρός: Νικητής
Ζβέρεφ
13.00
Ρολάν Γκαρός (Γ): Νικήτρια
Τζαμπέρ
12.50
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις