Μια δυνατή κόντρα και γκολ στη Γαλλία

Μια δυνατή κόντρα και γκολ στη Γαλλία

Kαλημέρα.

Το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας

Ξεκίνημα με ένα ματς για το γαλλικό πρωτάθλημα, όπου η Μονπελιέ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και το επιβεβαίωσε στο 3-1 με τη Νις. Ειδικά οι επιθετικοί της δείχνουν να ανταποκρίνονται εξαιρετικά στον ρόλο τους. Η Λυών είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση τον τελευταίο καιρό. Ήταν καλή κόντρα στην Μπορντό, αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της. Εκτιμώ ότι ομάδα του Γκαρσία δύσκολα θα μείνει για δεύτερο σερί ματς μακριά από τα δίχτυα. Καλή περίπτωση  το goal/goal στο 1.80.

Πάμε στα προκριματικά του Champions League, με τη Γάνδη να έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα και να ψάχνει για εξιλέωση. Απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο Μπόλονι που δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα και θα κοουτσάρει σήμερα ο βοηθός του.  Η Ραπίντ ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έδειξε έτοιμη για το σημερινό ματς. Εκτιμώ ότι το σετ έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο και αξίζει η κόντρα των γηπεδούχων. Το Χ2 στο 1.63 θα είναι η επιλογή μου.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις