Λέτε να παίξει και του Δώνη;

Νίκη αφιερωμένη στον κόουτς

Ολυμπιακός: Εξελίξεις υπάρχουν στο Λιμάνι τις τελευταίες ώρες, μετά από την έλευση του Αντόνιο Κορδόν στην ομάδα, καθώς αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τους ανθρώπους του κλαμπ είναι να να φέρουν προπονητή που θα πάρει τα κλειδιά των αποδυτηρίων στο σπίτι.

Μάλιστα, ήδη έχει υπάρξει σχετική φημολογία, καθώς στο ρεπορτάζ έχουν εμφανιστεί πολλά ονόματα από την Ισπανία (από τον Ιραόλα μέχρι τον Μαρθελίνο), την Πορτογαλία (από τον Αρτούρ Ζόρζε μέχρι τον Λεονάρντο Ζαρντίμ), μέχρι και τον Τάτα Μαρτίνο που όντως είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες το προηγούμενο διάστημα και, μάλιστα, έντονα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη στο θέμα τού νέου τεχνικού αλλά είναι σαφές ότι οι κεραίες των ανθρώπων τού συλλόγου είναι μόνιμα ανοιχτές. Και υπάρχει μια περίπτωση Έλληνα προπονητή, η μοναδική περίπτωση Έλληνα προπονητή, που έχει τεθεί υπόψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ως διαθέσιμη για να συνεργαστούν.

Ποιος είναι αυτός ο προπονητής; Ο Γιώργος Δώνης! Προσοχή: Κανείς δεν λέει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για συνεργασία μαζί του ή ότι ο Δώνης δεν έχει άλλη προοπτική για την καριέρα του. Λέμε ρητά: Ο Γ. Δώνης είναι ο μοναδικός Έλληνας τεχνικός που μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό και έχει τεθεί υπόψιν της διοίκησης. Ως εκεί.

Προφανώς ο Δώνης δεν είναι κατάλληλος μόνο για τον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχει και άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα που ψάχνει για προπονητή. Ποια είναι αυτή; Ο Άρης! Κι αυτό κρατήστε το σε μια άκρη τού μυαλού σας…

ΠΗΓΗ: Sportdog

Φινάλε με 2.75 στη Ligue 2ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φινάλε με 2.75 στη Ligue 2

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις