Φινάλε με 2.75 στη Ligue 2

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές με γκολ και κόρνερ στη σημερινή στήλη του Cascadeur στο φινάλε της φετινής Ligue 2.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Όπως είναι γνωστό, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι και η φετινή Ligue 2 φτάνει σήμερα στο τέλος της. Με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στη μάχη της κορυφής όπου τρεις ομάδες παίζουν για δύο θέσεις, όσο και στη μάχη του υποβιβασμού καθώς δύο από τις Βαλενσιέν, Αννεσί, Πο, Ροντέ, Λαβάλ και Ντιζόν θα πάρουν το δρόμο προς τη National. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα επιλέξουμε από τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Υποχρέωση η νίκη για Λαβάλ

Ματς με ξεκάθαρα μονόπλευρο ενδιαφέρον είναι το ΑμιάνΛαβάλ. Οι γηπεδούχοι μετά το 1-3 στην Κεβιγί εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στη Ligue 2. Αντιθέτως, η Λαβάλ αν και κέρδισε τη Νιόρ (2-0), δεν κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (υστερεί στην ισοβαθμία με τη Ροντέ). Σήμερα έχει ως πρώτο στόχο τη νίκη ωστόσο, μπορεί να της αρκεί και η ισοπαλία εάν την ίδια ώρα δεν κερδίζουν η Ντιζόν και χάνει η Ροντέ (παίζει στη Μπορντό που θέλει πάση θυσία τη νίκη). Γνώμη μου είναι ότι δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη η Λαβάλ και θα χτυπήσει το ματς. Παρ’ όλα αυτά δεν θα πάω σε σημείο, προτιμώ το over 4,5 κόρνερ των φιλοξενούμενων μιας και -όπως έχουμε πει και στο παρελθόν- η Λαβάλ είναι από τις ομάδες που κερδίζουν πολλά (9-7-11-8 τα κερδισμένα κόρνερ της στα τέσσερα τελευταία εκτός).

Ψάχνει νίκη με γκολ η Μπορντό

Κομβικό ματς και για τις δύο πλευρές το ΜπορντόΡοντέ. Οι Γιρονδίνοι με την ήττα στην Αννεσί απώλεσαν το πλεονέκτημα που είχαν για τη δεύτερη θέση. Πλέον ισοβαθμούν με την Μετς αλλά υστερούν στη διαφορά τερμάτων. Επομένως, ακόμα και η νίκη σήμερα μπορεί να μην είναι αρκετή αν την ίδια ώρα η Μετς κερδίζει τη Μπαστιά (+27 η διαφορά τερμάτων της Μετς, +24 η Μπορντό, +26 η Χάβρη που είναι βέβαια και τρεις βαθμούς μπροστά). Συμπέρασμα; Η Μπορντό θέλει νίκη και με πολλά γκολ ώστε να ελπίζει. Βέβαια, απέναντί της έχει μια ομάδα που παίζει για την επιβίωσή και που μπορεί να αναγκαστεί να βγει μπροστά αν η Λαβάλ ή η Ντιζόν κερδίζουν τα παιχνίδια τους. Με αυτή τη λογική έχει αξία να πάμε στα γκολ. 

Το κίνητρο οι φιλοξενούμενοι

Τέλος, θα πάμε σε μια δυάδα με goal/goal στα Παρί – Αννεσί και Σεντ Ετιέν – Βαλενσιέν. Και στα δύο παιχνίδια οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι και οι φιλοξενούμενοι θέλουν βαθμό ή βαθμούς. Η Αννεσί προέρχεται από την πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπορντό αλλά εκτός έδρας σπάνια κρατά το μηδέν στην άμυνα (έξι σερί over και οκτώ goal/goal στα δέκα πιο πρόσφατα μακριά από το γήπεδό της). Θετικό σερί τρέχει και η Βαλενσιέν (2-2-0) ενώ έχει χάσει μόνο από την Μπορντό στα επτά τελευταία. Παρί και Σεντ Ετιέν μπορεί να μην κυνηγούν κάτι αλλά στην έδρα τους σκοράρουν με συνέπεια.

Τα υπόλοιπα στο live. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Φινάλε με 2.75 στη Ligue 2ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φινάλε με 2.75 στη Ligue 2

Κόρνερ
21:45
Αμιάν - Λαβάλ
Over 4,5 κόρνερ Λαβάλ
2.20
BET: 12 units
Μονό
21:45
Μπορντό - Ροντέ
Over 2,5
1.74
BET: 15 units
Ειδικό
21:45
Μπορντό - Ροντέ
Γκολ μετά το 74:00
1.85
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.75
21:45
Παρί - Αννεσί
Goal/goal
1.75
21:45
Σεντ Ετιέν - Βαλενσιέν
Goal/goal
1.57
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις