Αμβούργο – Στουτγκάρδη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αμβούργο - Στουτγκάρδη προγνωστικά

Αμβούργο - Στουτγκάρδη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αμβούργο – Στουτγκάρδη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αμβούργο – Στουτγκάρδη προγνωστικά

  • «Φόλκσπαρκστάντιον» (57.000), Αμβούργο.
  • Διαιτητής: Μπάστιαν Ντάνκερτ.
  • Πρώτο ματς: Στουτγκάρδη – Αμβούργο 3-0.
  • Έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες μετρά η Στουτγκάρδη στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια κόντρα στο Αμβούργο.
  • Στην έδρα του το Αμβούργο είναι αήττητο στα τελευταία τέσσερα ματς κόντρα στην Στουτγκάρδη.
  • Τις 14 τελευταίες σεζόν, η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας κατάφερε μόλις τρεις φορές να πάρει την άνοδο μέσω των πλέι-οφ.

Ρεπορτάζ Αμβούργου

Το Αμβούργο αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων στο πρώτο παιχνίδι της διαδικασίας των πλέι-οφ ανόδου, καθώς υπέστη συντριβή με 3-0 από την Στουτγκάρδη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Η κυριαρχία τους συνεχίστηκε για όλο το υπόλοιπο της αναμέτρησης, με εξαίρεση μόνο λίγες καλές στιγμές του Αμβούργου. Η Στουτγκάρδη κατάφερε με δύο γρήγορα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (51’, 54’) να καθαρίσει το παιχνίδι, και σαν να μην έλειπε αυτό ο Σουχόνεν άφησε το Αμβούργο με δέκα παίκτες στο 69’. «Αχίλλειος πτέρνα» αποδείχτηκαν τα κόρνερ, καθώς δύο από τα τρία γκολ επιτεύχθηκαν με αυτό τον τρόπο. Η ομάδα του Βάλτερ καλείται να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί με στόχο μια ιστορική ανατροπή στην έδρα της, αν θέλει να αγωνίζεται στην Bundesliga του χρόνου.

Stat attack: Δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα τρία προηγούμενα εντός έδρας ματς για τα πλέι-οφ ανόδου.

Απουσίες: Πέρα από τους τραυματίες Κάτερμπαχ και Μπένες, δεν υπολογίζεται κι ο τιμωρημένος Σουχόνεν, περιορίζοντας τις επιλογές στον χώρο του κέντρου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χόιερ Φερνάντες – Χάιερ, Ντάβιντ, Σόνλαου, Μούχαϊμ – Ράις, Μέφερτ, Κίτελ – Ζατά, Ντομπέ, Γκλάτζελ.

Αμβούργο - Στουτγκάρδη προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Αμβούργο - Στουτγκάρδη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Στουτγκάρδης 

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η Στουτγκάρδη κέρδισε 3-0 το Αμβούργο και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή στην Bundesliga. Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό με τον Μαυροπάνο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σόσα. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν σοκαρισμένοι μετά από αυτό το γεγονός κι η Στουτγκάρδη προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0. Κορυφαία το πέναλτι του Γκιρασί στο 26’, το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αμβούργου. Παρ’ όλα αυτά, η εξαιρετική εκκίνηση στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε στους Σουηβούς ένα σκορ αντιπροσωπευτικό της ανωτερότητάς τους. Ο Βάγκνομαν πέτυχε το 2-0 στο 51’ και τρία λεπτά μετά ο Γκιρασί βρήκε τελικά δίχτυα, με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σόσα. Η αποβολή του Σουχόνεν για τους φιλοξενούμενους έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα, με το 3-0 να παραμένει τελικά μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Έτσι, η Στουτγκάρδη απέκτησε πολύ ισχυρό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς.

Stat attack: Σε δέκα από τα τελευταία δώδεκα εκτός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού ο Καστανάρας, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Μπρέντλοφ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μίλερ – Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο – Βάγκνομαν, Καράζορ, Έντο, Σόσα – Σίλας, Φιούριχ, Γκιρασί.

Αμβούργο - Στουτγκάρδη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Το πρώτο παιχνίδι μας δίδαξε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σίγουρα το Αμβούργο αναμένεται βελτιωμένο εντός έδρας, αλλά το να φτάσει μέχρι την ανατροπή μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. Δεν υπάρχει λόγος να πάρει πολλά ρίσκα η Στουτγκάρδη, καθώς της αρκεί και η ισοπαλία. Πολύ χαμηλά το over 2,5, θα πάρουμε τα 2-3 γκολ με απόδοση 2.00 στη Novibet.

Μονό
21:45
Αμβούργο - Στουτγκάρδη
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις