Η μάχη της δεκαετίας μέχρι 5.20

Προγνωστικά NBA

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά NBA για τον τελευταίο τελικό της Ανατολής, με πονταρίσματα σε φοβερή αξία.

Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάμε ακόμα μία ημέρα με προγνωστικά NBA με ένα ματς… που ενδέχεται να αφήσει ιστορία, αφού απόψε το βράδυ οι Σέλτικς φιλοξενούν τους Χιτ στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς της Ανατολής. Αν οι «κέλτες» επικρατήσουν, θα γράψουν ιστορία αφού θα γίνουν η πρώτη ομάδα που γυρίζει από το 3-0 στα playoffs ενώ το Μαϊάμι θέλει κόντρα σε όλους να κάνει το… πιο «καρυδάτο» διπλό της δεκαετίας.

Προγνωστικά NBA: Δεν θα πεθάνουν εύκολα οι Χιτ

Η σειρά έχει δύο σκέλη έως τώρα. Στο πρώτο οι Χιτ με την σκληράδα και την αλητεία τους, «διέλυσαν» τους Σέλτικς και πήραν τρεις νίκες. Στο δεύτερο η Βοστόνη βρήκε τρόπο να πάρει δύο νίκες και μία τρίτη με απίστευτο τρόπο, βλέποντας πλέον την ευκαιρία να γράψει ιστορία κερδίζοντας απόψε. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο δείχνουν.

Οι Σέλτικς απολαμβάνουν άδικα αποθέωση αφού η σειρά δεν έχει τελειώσει. Έχουν σοβαρά ζητήματα σε δύο θέσεις, καθώς ο Μπρόγκντον θα απουσιάσει (κατά 90%) και ο προπονητής τους… είναι πολύ pathetic και δεν έχει καμία εμπειρία, σε σχέση με τον Σποέλστρα που μπορεί να παίξει άνετα με το μυαλό του.

Παράλληλα, ο Τζίμι Μπάτλερ δείχνει αποφασισμένος αφού και στις δηλώσεις του, έκανε γνωστό πως… θα τα δώσει όλα για να έρθει η μεγάλη πρόκριση. Στην καλή του μέρα, δεν μπορείς να τον περιορίσεις εύκολα ενώ η άμυνα των Σέλτικς θα έχει θέμα αν βρει και άλλες λύσεις όπως ο Στρους, ο Μάρτιν και ο Αντεμπάγιο. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το ρόστερ των δύο ομάδων είναι παρόμοιο αφού οκτώ παίκτες χρησιμοποιούνται, με τον πάγκο του Μαϊάμι να έχει μεγαλύτερη σκληράδα που ίσως βοηθήσει ώστε να αντισταθμιστεί η καυτή ατμόσφαιρα.

Η μάχη της δεκαετίας μέχρι 5.20ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η μάχη της δεκαετίας μέχρι 5.20

Συμπερασματικά. Το παιχνίδι αναμένεται… έπος αλλά οι Σέλτικς είναι τραγικά χαμηλά, λες και το Μαϊάμι είναι τυχαία ομάδα. Εάν δεν καταρρεύσει το πλάνο τους, θα δούμε τρομερό παιχνίδι. Επιλογή το διπλό +9,5 στο 1.72, ενώ σαν fun bet η νίκη των Χιτ μαζί με το οver 28,5 πόντων του Μπάτλερ στο 5.20.

Μονό
03:30
Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ
2 (+9,5)
1.72
BET: 20 units
Fun bet combo
03:30
Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ
2 & Μπάτλερ οver 28,5 πόντοι
5.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις