Τέσσερα μονά και δύο δυάδες στη La Liga

προγνωστικά

Προγνωστικά στην προτελευταία στροφή της La Liga από τον #ElToro με αποδόσεις που ακουμπούν το 3.65.

Φτάσαμε στο σημείο που οι αγώνες θα γίνονται ταυτόχρονα στην La Λiga. Μπορεί πρώτη και τελευταία θέση να έχουν κριθεί, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες. Εφτά οι μονομάχοι για να αποφύγουν τις δύο θέσεις του υποβιβασμού, τέσσερις για μια θέση στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οπότε πάμε να δούμε τι καλό έχουμε στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Χαμός σε Ευρώπη και υποβιβασμό

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Έλτσε: Οι Βάσκοι έχασαν 2-0 από την Οσασούνα, μαζί και το πλεονέκτημα για την έβδομη θέση και το τελευταίο πιθανόν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ουραγός Έλτσε παίζει για την τιμή της, πολύ χαμηλός και ασύμφορος ο λογικός όμως, άσος, ίσως με over 2,5 για κάποια δυάδα.
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Το ντέρμπι της ημέρας, τρίτος εναντίον τέταρτου. Αποφεύγω το σημείο, πιθανή ισοπαλία αλλά μεγάλο το ρίσκο, πάω πολύ ποιο εύκολα στο goal/goal.
  • Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ: Μαθηματικές ελπίδες η Ράγιο για την έβδομη θέση, πιστεύω πως οι τρεις σερί ήττες την έβγαλαν εκτός. Η Βιγιαρεάλ έχει κλειδώσει την πέμπτη θέση και το Europa League, προσπαθεί να κλέψει την τέταρτη θέση από την Σοσιεδάδ. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό.
  • Χετάφε – Οσασούνα: O θάνατος σου, η ζωή μου! Για αντίθετους λόγους. Η Χετάφε παλεύει για την σωτηρία, η φιναλίστ του Κυπέλλου κρατάει στα χέρια της το τελευταίο εισιτήριο για Ευρώπη. Και εδώ με ρίσκο στους φιλοξενούμενους θα πάω.
  • Χιρόνα – Μπέτις: Για να κλέψει το εισιτήριο για Ευρώπη η Χιρόνα, μάλλον αδιάφορη η Μπέτις, άσος με προοπτικές.
  • Κάντιθ – Θέλτα: Περίεργο παιχνίδι. Η Κάντιθ παλεύει για τη σωτηρία της, έχοντας ένα μικρό πλεονέκτημα στις ισοβαθμίες, η Θέλτα δεν είναι τόσο άνετη, θέλει θετικό αποτέλεσμα, ισοπαλία ή νίκη, για κλειδώσει την παραμονή, ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα. Ίσως διπλό με dnb για να έχω ενδιαφέρον η… παρακολούθησή του.
  • Βαλένθια – Εσπανιόλ: Και οι δύο θέλουν την νίκη, η Βαλένθια για να ξεμπερδεύει, της κάνει και η ισοπαλία μάλλον, η Εσπανιόλ για να ελπίζει. Αγωνιστικά το goal/goal έχει λογική, σε σημείο δεν βγάζω κάτι, δεν έχουν δώσει δικαιώματα για να τις εμπιστευόμαστε, ίσως προκύψει ευκαιρία και στο live.

Τέσσερα μονά και δύο δυάδες στη La LigaΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τέσσερα μονά και δύο δυάδες στη La Liga

  • Αλμερία – Ρεάλ Βαγιαδολίδ: Κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο. Αγωνιστικά είναι για πολλά γκολ, παράγουν φάσεις και είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στα αμυντικά λάθη, καθώς και στα γκολ που δέχονται.
  • Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα: για μένα το ποιο αδιάφορο ματς της ημέρας. Αγγαρεία και οι δύο ομάδες κάνουν, περιμένουν τις διακοπές. Σε λογική fun bet, το διπλό, ίσως και το over 1,5 φιλοξενούμενης. Πιθανό να σκοράρει και ο Λεβαντόφσκι για να σφραγίσει την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ.

Για όλα τα ματς γράψαμε, πως τα παίζουμε τώρα: Δυάδα τα goal/goal, δυάδα η Μπιλμπάο με την Αλμερία και μονά τα υπόλοιπα. Προσωπικές επιλογές, στην διακριτική ευχέρεια του καθενός οι δικές σας. Καλή συνέχεια.

Μονό
20:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Βιγιαρεάλ
2
2.12
BET: 30 units
Μονό
20:00
Χιρόνα - Μπέτις
1
2.00
BET: 40 units
Μονό
20:00
Κάντιθ - Θέλτα
2 dnb
1.91
BET: 40 units
Μονό
20:00
Χετάφε - Οσασούνα
2
3.65
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
20:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Goal/goal
1.70
20:00
Βαλένθια - Εσπανιόλ
Goal/goal
1.75
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 3.50
20:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Έλτσε
1 & over 2,5
1.85
20:00
Αλμερία - Ρεάλ Βαγιαδολίδ
Goal/goal & over 2,5
1.91
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις