Πανδαισία επιλογών στο Roland Garros έως 4.40

Πανδαισία επιλογών στο Roland Garros έως 4.40

Αρχίζει το γαλλικό Grand Slam και ο #bilias1974 έχει πληθώρα επιλογών από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης στα προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλες και όλους. Στην προχθεσινή επιλογή της στήλης πετύχαμε σωστά τον νικητή αλλά αποτύχαμε αρκετά στο over των games καθώς ο Γουάιλντ κέρδισε πολύ άνετα τον Κεπφέρ χάνοντας μόλις δύο games. Θα μπούμε δυναμικά όμως στα προγνωστικά τένις, με πίστη ότι θα μας αποφέρει αρκετά κέρδη, στο Roland Garros που ξεκινάει σήμερα με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες.

Προγνωστικά τένις Roland Garros

Πολλές και διαφορετικές στοιχηματικές επιλογές μας δίνουν οι πρώτες μέρες του τουρνουά, που θυμίζουμε στο ταμπλό των ανδρών είναι σε Best of 5 αγώνες όπως σε όλα τα Grand Slams. Πάμε να δούμε αυτές που επιλέξαμε στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις: Τζέισον Κούμπλερ – Φακούντο Ντίαζ Ακόστα

Στον αγώνα αυτό η εκτίμηση μας είναι ότι «αδικείται» από τις αποδόσεις ο πιο έμπειρος σε Grand Slams και best of 5 αγώνες Αυστραλός Κούμπλερ σε σχέση με τον πρωτάρη σε αυτό το επίπεδο, Αργεντίνο Ακόστα, ο οποίος μάλιστα μπήκε στο κυρίως ταμπλό ως Lucky loser αφού έχασε τον τελευταίο γύρο των προκριματικών. Η νίκη του Κούμπλερ αποτιμάται στο 2.33 στη Novibet και έχει σαφέστατη στοιχηματική αξία.

Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα – Εμίλιο Νάβα

Με πιο fun bet διάθεση μιας και οι αποδόσεις είναι μεγάλες θα εκτιμήσουμε σε ποιόν αγώνα θα δούμε πέντε σετ για την επόμενη μας επιλογή στα σημερινά προγνωστικά τένις. Αυτό βλέπουμε στον αγώνα του Ισπανού Μπαένα εναντίον του Αμερικανού Νάβα. Αμφότεροι έχουν αρκετά παιχνίδια που παραχωρούν σετ και ειδικά ο Μπαένα είχε αγώνες σε πέντε σετ στις πέντε από τις έξι τελευταίες του συμμετοχές στο Roland Garros! H απόδοση του να έχει αυτός ο αγώνας πέντε σετ είναι στο υψηλό 4.40 στη Novibet και θα το προτιμήσουμε.

Προγνωστικά τένις: Μαρία Σάκκαρη – Καρολίνα Μούχοβα

Για την επόμενη μας επιλογή θα κινηθούμε με πιο «εθνική» διάθεση και θα πάμε και στο τουρνουά των γυναικών. Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει μια τενίστρια που την απέκλεισε πέρσι στην ίδια διοργάνωση στο δεύτερο γύρο σε δύο πολύ κλειστά σετ. Η πιο ποιοτική Μαρία όμως έχει υπάρξει ημιφιναλίστ στο Roland Garros και παρά το γεγονός ότι δείχνει σημάδια αναξιοπιστίας σε πολλούς αγώνες, στους πρώτους γύρους των μεγάλων διοργανώσεων η πίεση πάνω της είναι μικρότερη και αναμένουμε να πάρει την ρεβάνς σε αυτόν τον αγώνα. Η νίκη της είναι σε αξιόλογη απόδοση διπλασιασμού και θα την επιλέξουμε.

Πανδαισία επιλογών στο Roland Garros έως 4.40ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πανδαισία επιλογών στο Roland Garros έως 4.40

Αρνάλντι – Γκαλάν (28/5) & Αλτμάιερ – Χάσλερ (29/5)

Στα Grand Slams μια αγαπημένη στοιχηματική επιλογή είναι να πάρουν και οι δύο παίκτες από ένα σετ. Αυτή την συνθήκη βλέπουμε σε δύο αγώνες όπου δύσκολα κάποιος από τους συγκεκριμένους τενίστες θα επικρατήσει άνετα με 3-0 σετ. Οι αγώνες αυτοί είναι του Ιταλού Αρνάλντι εναντίον του Κολομβιανού Γκαλάν και του Γερμανού Αλτμάιερ εναντίον του Ελβετού Χάσλερ (προγραμματισμένος για Δευτέρα 29/5). Ο συνδυασμός αυτός σε δυάδα αποδίδει 2.23 και θα μπει επίσης στις επιλογές μας.

Τζιοβάνι Μπέτσι Περικάρντ – Τζενάρο Αλμπέρτο Ολιβιέρι (29/5)

Στα παιχνίδια της Δευτέρας, στοιχηματικό ενδιαφέρον βλέπουμε σε ένα παιχνίδι όπου η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπους δύο άπειρους σε αυτό το επίπεδο τενίστες. Ο 19χρονος Γάλλος Περικάρντ με το βαρύ σερβίς συμμετέχει στο κυρίως ταμπλό με Wild card ενώ ο 24χρονος Αργεντίνος ήρθε από τα προκριματικά. Θα επιλέξουμε την νίκη του Ολιβιέρι που έχει μεγαλύτερη εμπειρία στο χώμα έναντι του νεαρού Γάλλου κάτι το οποίο φάνηκε και στην πρόσφατη νίκη του επί του Περικάρντ με 2-0 σετ ένα μήνα πριν σε Challenger τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια.  Την νίκη του Ολιβιέρι την βρίσκουμε στο 1.75 στη Winmasters και θα μπει στις στοιχηματικές μας προτάσεις.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
13:15
Κούμπλερ - Ακόστα
1
2.33
BET: 15 units
Μονό
14:00
Σάκκαρη - Μούχοβα
1
2.01
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.23
14:00
Αρνάλντι - Ριβέρος
Και οι δύο παίκτες να κερδίσουν σετ
1.47
12:00
Αλτμάιερ - Χάσλερ (29/5)
Και οι δύο παίκτες να κερδίσουν σετ
1.52
BET: 10 units
Μονό
15:15
Μπαένα - Νάβα
Σύνολο σετ: Πέντε
4.40
BET: 4 units
Μονό (29/5)
12:00
Πέρικαρντ - Ολιβιέρι
2
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις