«Καίγονται» για τη νίκη στο 2.25

προγνωστικά

Με σημαντικές αναμετρήσεις από την Premier League και τη La Liga ασχολείται αυτή την Κυριακή ο #Bats.

Το φινάλε του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο αλλά και η πλούσια δράση στην Ισπανία παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες για τα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά: Άστον Βίλα – Μπράιτον

Ξεκίνημα από το «Βίλα Παρκ», όπου η Άστον Βίλα υποδέχεται την Μπράιτον. Οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι που οπωσδήποτε αναμένεται να προσφέρει θέαμα. Οι «γλάροι» εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Europa League με την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη και δεν έχουν την πίεση του αποτελέσματος απόψε. Αντιθέτως, η γηπεδούχος ομάδα διεκδικεί την έβδομη θέση και την έξοδο στο Conference League μαζί με την Τότεναμ.

Αυτή την στιγμή η Άστον Βίλα έχει 58 βαθμούς κι η Τότεναμ 57, επομένως η ομάδα του Έμερι διατηρεί την κατάσταση στα χέρια της. Προφανώς στόχος είναι η νίκη ώστε να μην χρειάζεται να περιμένει «δώρα» από τρίτους. Στον πρώτο γύρο είχε καταφέρει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπράιτον με 2-1, ενώ στο γήπεδό της να πάει περίφημα τον τελευταίο καιρό μετρώντας έξι συνεχόμενες νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό στο σύνολο αυτών των αγώνων. Όλα συνηγορούν υπέρ των «βίλανς», οπότε όσο δυνατό κι αν είναι το σύνολο του Ντε Τζέρμπι, υπάρχει λογική στο σενάριο να φύγει με άδεια χέρια από το Μπέρμιγχαμ. Ξεκινάμε με τον άσο της Βίλα στο 2.05 του Pamestoixima.gr.

Λιντς – Τότεναμ

Αγώνα ζωής και θανάτου δίνουν Λιντς και Τότεναμ στο «Έλαντ Ρόουντ». Και για τις δύο ομάδες παίζεται ο μίνιμουμ στόχος της χρονιάς, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων μόνο μία θα μπορέσει να τον πετύχει. Η γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην Premier League, η φιλοξενούμενη για να βγει 7η και να παίξει στα προκριματικά του Conference League. Αν μη τι άλλο το παιχνίδι θα είναι δυνατό, με ένταση και υψηλό ρυθμό και μοιάζει απίθανο να μείνει σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος. Άλλωστε πρόκειται για δύο ομάδες με ισχυρή επίθεση και τελείως προβληματική άμυνα. Αξίζει το over 3,5 με απόδοση 2.25 στη WinMasters. Ενδιαφέρον στατιστικό: στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, το over 3,5 επιβεβαιώθηκε σε έξι από τις τελευταίες επτά χρονιές για την Τότεναμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ

Κλείνουμε τις επιλογές μας από την Premier League με ένα πιο χαλαρό παιχνίδι. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ», όπου οι δύο ομάδες παίζουν χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Μόνο το τυπικό της τρίτης θέσης υπάρχει για τους γηπεδούχους, που πάντως κλείδωσαν την συμμετοχή στο Champions League με το επιβλητικό 4-1 επί της Τσέλσι. Στη Φούλαμ πιθανότατα σκέφτονται από τώρα την επόμενη σεζόν, όμως η Γιουνάιτεντ έχει μπροστά της τον τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ευκαιρία για τους «κόκκινους διαβόλους» να αποχαιρετήσουν την έδρα τους για φέτος με μια καλή εμφάνιση και νίκη, αλλά και να κάνουν μια δυνατή «προπόνηση» ενόψει του τελικού που ακολουθεί.  Κρατάμε το να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα οι γηπεδούχοι, κάτι που πληρώνει 2.10 στη Novibet.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Μαγιόρκα

Η Μπαρτσελόνα δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για φέτος απέναντι στη Μαγιόρκα. Από τότε που κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο οι «μπλαουγκράνα» είναι σαν να πήγαν… διακοπές. Δύο σερί ήττες στη La Liga για πρώτη φορά επί Τσάβι και επτά γκολ παθητικό στα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ είχαν δεχτεί έντεκα στα πρώτα 33. Προφανώς παίζει ρόλο και το ροτέισον του Καταλανού τεχνικού, το οποίο δε θα λείψει ούτε απόψε. Αναμένεται η Μπαρτσελόνα να ανακάμψει και να επιστρέψει στις νίκες παίζοντας πιο ελεύθερα και ανοιχτά, θέλοντας παράλληλα να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της. Στο 1.91 βρίσκουμε στη WinMasters τον άσο σε συνδυασμό με το over 2,5.

Ασφαλείς επιλογές στα γκολ

Επτά (!) ομάδες στην Ισπανία συνεχίζουν να συμμετέχουν στην ψυχοφθόρα μάχη της παραμονής. Δύο από αυτές είναι η Βαλένθια κι η Εσπανιόλ, οι οποίες αναμετρώνται σήμερα στο «Μεστάγια». Ξεκάθαρα το προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι με συγκομιδή 40 βαθμών, έναντι της ομάδας της Βαρκελώνης που είναι προτελευταία στη βαθμολογία με 35. Και οι δύο θέλουν και χρειάζονται τη νίκη και θα χρειαστεί να ρισκάρουν για να το πετύχουν. Ειδικά η Εσπανιόλ έχει επιβεβαιώσει το goal/goal & over 2,5 στα τελευταία τέσσερα ματς, με αποκορύφωμα το 3-3 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ατλέτικο (από 0-3). Εδώ πάμε με κάτι πιο safe, και συγκεκριμένα το goal/goal ή over 2,5 στο 1.50 της Stoiximan.

«Καίγονται» για τη νίκη στο 2.25ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!«Καίγονται» για τη νίκη στο 2.25

Την ίδια στιγμή η Χιρόνα αντιμετωπίζει την Μπέτις σε μια εξίσου σημαντική αναμέτρηση που αφορά όμως την Ευρώπη. Η νεοφώτιστη βρίσκεται στο -1 από την 7η Οσασούνα και θα την προσπεράσει σε περίπτωση καλύτερου αποτελέσματος. Από την πλευρά της η ομάδα του Πελεγκρίνι βρίσκεται στην έκτη θέση και χρειάζεται έναν βαθμό για να επικυρώσει την συμμετοχή της στο Europa League. Οι γηπεδούχοι παίζουν επιθετικά και εδώ θα χρειαστεί να ρισκάρουν, αφήνοντας κατά συνέπεια και ανοιχτούς χώρους. Ίσως οι Ανδαλουσιάνοι, θέλοντας να ξεπεράσουν την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Χετάφε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Κι εδώ επιλέγουμε το goal/goal ή over 2,5 με απόδοση 1.52 στην Stoiximan, για το συνολικό 2.28 της δυάδας.

Μονό
18:30
Άστον Βίλα - Μπράιτον
1
2.05
BET: 30 units
Μονό
18:30
Λιντς - Τότεναμ
Over 3,5
2.25
BET: 25 units
Ειδικό
18:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
2.10
BET: 30 units
Combo
20:00
Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα
1 & over 2,5
1.91
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.28
20:00
Βαλένθια - Εσπανιόλ
Goal/goal ή over 2,5
1.50
20:00
Χιρόνα - Μπέτις
Goal/goal ή over 2,5
1.52
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις