ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Χαμός για την παραμονή

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Χαμός για την παραμονή

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Χαμός για την παραμονή

Χαμός για την παραμονή

Προγνωστικά για ταμείο από τον #Georgiou με αμφίρροπες αναμετρήσεις από την τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Tελευταία αγωνιστική της Premier League η σημερινή, όπου αν και έχουν κριθεί ο πρωταθλητής και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, εντούτοις γίνεται μάχη για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια με τέσσερις ομάδες να συμμετέχουν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Λιντς – Τότεναμ

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν περιμένουν σήμερα τα «παγώνια» στην έδρα τους όπου υποδέχονται την Τότεναμ, μιας και χρειάζονται νίκη αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων προκειμένου να παραμείνουν και τη νέα σεζόν στα μεγάλα σαλόνια. Βλέπετε, η εκτός έδρας ήττα την περασμένη εβδομάδα από τη Γουέστ Χαμ με 3-1, έβαλε σε περιπέτειες την ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς που καλείται να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της απέναντι σε μια αδιάφορη ομάδα. Συγκεκριμένα θα πρέπει να περιμένουν συν τοις άλλοις και να γκελάρουν τόσο η Λέστερ, που παίζει την ίδια ώρα με τα «σφυριά», όσο και η Έβερτον που αντιμετωπίζει την Μπόρνμουθ στο «Γκούντισον Παρκ».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αν και σκοράρουν στα τελευταία δώδεκα ματς, έχουν αποτύχει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, κάτι που τους έχει στοιχίσει αρκετά ενώ θα έχουν και σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός των ήδη τραυματιών Άνταμς, Σινιστέρα και Ντάλας, ίσως λείψουν και οι Ροντρίγκο και Μπάμφορντ.

Η Τότεναμ από την άλλη πλευρά πηγαίνει στο «Έλαντ Ρόουντ» για το θετικό αποτέλεσμα, σε μία σεζόν που άπαντες στο στρατόπεδο των «πετεινών» θέλουν να ξεχάσουν. Έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ με 1-3, θα χρειαστούν τη νίκη προκειμένου να πάρουν έστω και την ύστατη στιγμή μια θέση στο Europa Conference League αν γκελάρει η Άστον Βίλα που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από πάνω τους. Μάλιστα και στον πρώτο γύρο στο Λονδίνο, είχαν «στριμωχτεί» από τη Λιντς, μέχρις ότου επικρατήσουν με το εντυπωσιακό 4-3. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Μπετανκούρ, Σεσενιό, Γιορίς και Ντάιερ.

Λέστερ – Γουέστ Χαμ

Σε δεινή θέση βρίσκεται η Λέστερ, μιας και το σημερινό παιχνίδι της κόντρα στη Γουέστ Χαμ ίσως αποτελέσει και το τελευταίο της στα μεγάλα σαλόνια. Ακόμα κι αν επικρατήσει, δεν είναι βέβαιο πως θα σωθεί μιας και περιμένει έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων που αφορούν τα παιχνίδια της Λιντς με την Τότεναμ και της Έβερτον με την Μπόρνμουθ, προκειμένου να μη γίνει η δεύτερη ομάδα μετά τη Σαουθάμπτον που αποχαιρετά και επίσης η δεύτερη πρωταθλήτρια μετά τον υποβιβασμό της Μπλάκμπερν πριν από χρόνια.

Η λευκή ισοπαλία που απέσπασαν οι «αλεπούδες» κόντρα στη Νιούκαστλ μπορεί να αναπτέρωσε κάπως το ηθικό αλλά θα χρειαστεί μια υπέρβαση και με τα «σφυριά» ενώ μπορεί να παρατηρήσει κάποιος πως οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει μόλις σε δύο από τα τελευταία δώδεκα ματς στην έδρα τους, όπως επίσης έχουν μόλις μία νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν τα τελευταία επτά χρόνια. Απόντες θα είναι ο Τούρκος αμυντικός Σογιουντσού, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες, όπως και οι Τζάστιν, Βέστεργκαρντ, Μπέρτραντ και Γουόρντ ενώ επιστρέφουν οι Ντιούσμπερι-Χολ, Ιχεανάτσο, Περέιρα και Έβανς.

Η Γουέστ Χαμ μπορεί να λέει πως στο τέλος η σεζόν μπορεί να θεωρηθεί και πετυχημένη, αφού όχι μόνο έσωσε την παρτίδα με την παραμονή της, αλλά ετοιμάζεται να αγωνιστεί και στον τελικό του Europa Conference League στις 7 Ιουνίου με αντίπαλο την Φιορεντίνα στην Πράγα. Βέβαια, μέχρι το ευρωπαϊκό ραντεβού έχει άλλη μία υποχρέωση, αυτή της τελευταίας αγωνιστικής σήμερα απέναντι στην Λέστερ και θέλει να κλείσει θετικά, προερχόμενη και από τη νίκη της με 3-1 επί της Λιντς.

Χαμός για την παραμονήΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Χαμός για την παραμονή

Εκτός του ότι με νίκη μπορεί να αναρριχηθεί στην 13η θέση της βαθμολογίας, θέλει να συνεχίσει την παράδοση που τη θέλει να κερδίζει στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν τα τελευταία έξι χρόνια, έχοντας μόλις μια ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα έχει στη διάθεσή του τον Αγκέρντ όχι όμως και τον Σκαμάκα που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο.

Θα κρατήσουμε λοιπόν για τα προγνωστικά, το over 2,5 στο ματς της Λιντς με απόδοση 1.53 στη Novibet και το goal/goal στην αναμέτρηση της Λέστερ με απόδοση 1.61 στην ίδια εταιρία.

Mονό
18:30
Λέστερ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.61
BET: 10 units
Μονό
18:30
Λιντς - Τότεναμ
Οver 2,5
1.53
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις