Φουλ των γκολ σε Γερμανία και Γαλλία

προγνωστικά

Πέντε επιλογές από Bundesliga και Ligue 1 ξεχωρίζει για σήμερα ο #Bats φτάνοντας έως το 4.30.

Η τελευταία αγωνιστική της Bundesliga προσφέρει πλήθος σημείων με ανοιχτά μέτωπα παντού, ενώ κι από τη Γαλλία προκύπτουν δύο επιλογές σε ελκυστικές αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Βόλφσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου

Μόνο μία ομάδα έχει ουσιαστικό κίνητρο σε αυτή την αναμέτρηση και είναι η Βόλφσμπουργκ. Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Φράιμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική, όμως η Γκλάντμπαχ της έκανε ένα μικρό δώρο με την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Λεβερκούζεν. Στους 49 η Βόλφσμπουργκ, στους 50 η Λεβερκούζεν οπότε οι «λύκοι» χρειάζονται νίκη και απώλεια της ομάδας του Αλόνσο για να πάρουν την έκτη θέση που εξασφαλίζει συμμετοχή στην Ευρώπη.

Από την άλλη η Χέρτα υπέστη… μαχαιριά στο 90+4’, χάνοντας μέσα από τα χέρια της τη νίκη στο ματς με την Μπόχουμ. Η ισοφάριση των φιλοξενούμενων για το τελικό 1-1 επισημοποίησε τον υποβιβασμό της ομάδας του Βερολίνου στη δεύτερη κατηγορία. Κακά τα ψέματα, αυτό μάλλον θα συνέβαινε ακόμα κι αν έμενε το 1-0 μέχρι το τέλος, αλλά τουλάχιστον σήμερα η ομάδα του Ντάρνταϊ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και πιθανότατα με αλλαγές στη βασική εντεκάδα. Μοιάζει απίθανο να καταφέρει να αποσπάσει κάτι από το σημερινό ματς, και η νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το over 2,5 αποτελεί καλή επιλογή στο 1.80 της Novibet.

Μπόχουμ – Λεβερκούζεν

Όπως προείπαμε, η Μπόχουμ κατάφερε με την ισοπαλία στο Βερολίνο να ρίξει την Χέρτα, κάνοντας ταυτοχρόνως πιο ευνοϊκές τις συνθήκες για να κλειδώσει τη δική της παραμονή. Για να το καταφέρει αυτό θα χρειαστεί καλύτερο αποτέλεσμα από την Στουτγκάρδη, η οποία υποδέχεται την αδιάφορη Χόφενχαϊμ. Μοναδικός τρόπος να σωθεί αν κερδίσει η Στουτγκάρδη είναι να νικήσει και η Άουγκσμπουργκ να χάσει από την Γκλάντμπαχ. Εν ολίγοις καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχει την κατάσταση υπό τον έλεγχό της και στόχος της είναι οι τρεις βαθμοί και μόνο.

Απέναντί της βρίσκει τη Λεβερκούζεν σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ό,τι έχτιζε τόσο καιρό η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κοντεύει να το χάσει. Αποκλείστηκε από το Europa League, είναι εκτός κυπέλλου και τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να μην προλάβει και το τρένο της Ευρώπης. Ενδεικτικό της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Προηγήθηκε με 2-0 επί της αδιάφορης Γκλάντμπαχ και παρ’ όλα αυτά «κατάφερε» να ισοφαριστεί στο δεύτερο ημίχρονο σε 2-2. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι μπορεί να κάνει το καθήκον της και να περάσει από την έδρα της σκληροτράχηλης Μπόχουμ. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους με κάλυψη, σε συνδυασμό με το over 1,5 για να φτάσει η απόδοση το 2.10 στη Novibet.

 Χορός τερμάτων σε Φρανκφούρτη και Ντόρτμουντ

Ίσως στο πιο δυνατό και ανταγωνιστικό ματς της αγωνιστικής, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Αμφότερες ψάχνουν τη νίκη ώστε να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους για να συμβεί αυτό. Οι γηπεδούχοι θέλουν την 7η θέση κι οι φιλοξενούμενοι την 4η, δίχως να έχουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να το προσπαθήσουν. Δεδομένου ότι είναι ομάδες που έχουν επαφή με τα δίχτυα και διαθέτουν ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή, αξίζει η επιλογή του να σκοράρουν και οι δύο στο 1.50 της Fonbet.

Στο Βεστφάλεν η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη και να ντυθεί πρωταθλήτρια. Για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσει τη Μάιντζ, αλλιώς να πάρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπάγερν. Όσο κι αν είναι μια ομάδα που λατρεύει να βάζει εμπόδια στον εαυτό της, σήμερα μοιάζει ακατόρθωτο να μην κατακτήσει τον τίτλο. Πέρα από τη δική της τρομακτική εντός έδρας φόρμα (δέκα σερί νίκες με over 2,5 στο πρωτάθλημα), η αντίπαλός της όχι μόνο είναι αδιάφορη, αλλά και παραπαίει τον τελευταίο καιρό. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες, έχοντας δεχτεί 3+ γκολ και στα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Μοιάζει ακατόρθωτο το να κρατήσουν χαμηλά το σκορ σήμερα, οπότε θα συμπληρώσουμε τη δυάδα μας με το over 3,5 που πληρώνει 1.53 στη Fonbet, για την συνολική απόδοση 2.30.

Προγνωστικά: Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν

Φεύγουμε από τη Γερμανία και πηγαίνουμε στη Γαλλία, εκεί όπου όπως και στην Bundesliga όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα. Το φινάλε της σεζόν έρχεται την επόμενη εβδομάδα, όμως ο πρωταθλητής πιθανότατα θα αναδειχθεί απόψε. Η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίζεται στην έδρα του Στρασβούργου και χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο. Απέχει έξι από τη δεύτερη Λανς με δύο ματς να υπολείπονται, και ακόμα και η ισοπαλία της αρκεί για να στεφθεί πρωταθλήτρια για 12η φορά στην ιστορία της.

Παρόμοια ιστορία σε πολύ διαφορετικό πλαίσιο και για τους γηπεδούχους. Το φορτσάρισμά τους το τελευταίο διάστημα τους έβγαλε για τα καλά από την ζώνη του υποβιβασμού και πλέον χρειάζονται επίσης έναν βαθμό για να σφραγίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Ακόμα και με δύο ήττες λογικά θα έχουν το πλεονέκτημα λόγω διαφοράς τερμάτων σε ισοβαθμία με τη Ναντ, όπως και στην περίπτωση της Παρί. Αλλά θα θελήσουν να ξεμπερδεύουν νωρίτερα και να χαρίσουν στον κόσμο τους μια τελευταία καλή εμφάνιση. Καμία από τις δύο δεν χρειάζεται να ρισκάρει, βολεύονται με την ισοπαλία οπότε το Χ έχει μεγάλη αξία στο 4.30 της Betshop.

Χρειάζονται γκολ για να πάνε στο Champions League

Συνεχίζουμε και κλείνουμε με Ligue 1 και με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η Λανς υποδέχεται την Αζαξιό και έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει επισήμως τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ιδανική ευκαιρία να το πετύχει αυτό το σημερινό παιχνίδι, διότι αντιμετωπίζει την πολύ αδύναμη και αδιάφορη (καθώς έχει ήδη υποβιβαστεί) Αζαξιό. Η ισοπαλία αρκεί στους γηπεδούχους αλλά αποκλείεται να συμβιβαστούν με αυτήν. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, η ομάδα του Εζ αναμένεται να ευχαριστήσει τον κόσμο της με μια δυνατή εμφάνιση. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ κι έτσι το over 2,5 φαντάζει λογική επιλογή στο 1.58 στη Novibet.

Φουλ των γκολ σε Γερμανία και ΓαλλίαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φουλ των γκολ σε Γερμανία και Γαλλία

Μία θέση πιο κάτω βρίσκεται η Μαρσέιγ. Χρειάζεται θαύμα για να βγει δεύτερη αλλά ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της δεν μπορεί να πιστεύει ότι αυτό είναι εφικτό. Από τις κάτω θέσεις δεν απειλείται αφού η διαφορά από την 4η Μονακό είναι στους οκτώ βαθμούς, οπότε πλέον παίζει χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο. Αυτό από μόνο του μας προϊδεάζει για ελεύθερο ποδόσφαιρο από την ομάδα του Τούντορ και το κατ’ εξοχήν επιθετικό της στυλ δύσκολα θα απουσιάσει απόψε. Ούτε η Μπρεστ χρειάζεται τους βαθμούς της και απλώς θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα για την τιμή των όπλων. Τα μεταξύ τους ματς χαρακτηρίζονται από πολλά γκολ εκατέρωθεν και σήμερα είναι ευκαιρία αυτό να επιβεβαιωθεί και πάλι. Κι εδώ πάμε με το over 2,5 στο 1.62 της Novibet, στο 2.56 η δυάδα.

Combo
16:30
Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
1 & over 2,5
1.80
BET: 40 units
Combo
16:30
Μπόχουμ - Λεβερκούζεν
1Χ & over 1,5
2.10
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.30
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Φράιμπουργκ
Goal/goal
1.50
16:30
Ντόρτμουντ - Μάιντζ
Over 3,5
1.53
BET: 25 units
Μονό
22:00
Στρασβούργο - Παρί Σεν Ζερμέν
Χ
4.30
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
22:00
Λανς - Αζαξιό
Over 2,5
1.58
22:00
Μαρσέιγ - Μπρεστ
Over 2,5
1.62
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις