Πέφτει η αυλαία στην Γερμανία με 23.00!

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τους αγώνες της Στουτγκάρδης και της Γρανάδα αλλά και αρκετά ειδικά από την Γερμανία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, η τελευταία μας στήλη ήταν την Κυριακή με τις κόκκινες κάρτες στην Ανδαλουσία και στο Πόρτο Αλέγκρε να επιβεβαιώνονται με ευκολία και να μας χαρίζουν ένα ικανοποιητικό κέρδος. Μεσοβδόμαδα δεν είχαμε αρκετά παιχνίδια για αυτό δεν ανέβηκε και τίποτα. Σήμερα όμως έχουμε αρκετά ματς τα οποία είναι κομβικά αφού βρισκόμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Στουτγκάρδη η οποία υποδέχεται στην έδρα της την αδιάφορη Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται έναν πόντο μπροστά από την Μπόχουμ και ταυτόχρονα από την ζώνη του υποβιβασμού. Με την σημερινή νίκη σώζεται και δεν νομίζω πως θα μπει σε περιπέτειες. Επιλέγουμε την νίκη των γηπεδούχων.

  • Συνεχίζουμε με την Γρανάδα, η οποία ετοιμάζεται για φιέστα αφού με την σημερινή νίκη θα στεφθεί πρωταθλήτρια αλλά και θα προβιβαστεί στα μεγάλο σαλόνια της La Liga. Δεν νομίζω πως η αδιάφορη Λεγκανές θα χαλάσει το αήττητο αλλά και την φιέστα της Γρανάδα για αυτό επιλέγουμε τον άσο.

  • Στην 3η κατηγορία της Γερμανίας η Βέχεν θα υποδεχτεί την Χάλεσκερ η οποία σώθηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική. Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε ισοβαθμία για την τρίτη θέση με την Όσναμπρικ και το κριτήριο που θα καθορίσει την είσοδο στα μπαράζ ανόδου είναι η διαφορά τερμάτων. Μέχρι σήμερα μπροστά είναι η Όσναμπρικ με 1 γκολ διαφορά. Με αυτό το κριτήριο η Βέχεν θέλει νίκη με διαφορά για αυτό θα επιλέξουμε το ασιατικό χάντικαπ το οποίο θα μας δώσει τα λεφτά μας πίσω εάν κερδίσει με ακριβώς δύο γκολ.

  • Τέλος θα πάμε με κάποια ειδικά από την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga. Περιμένω να δούμε γκολ και θέαμα αφού πέφτει η αυλαία σήμερα και οι περισσότερες ομάδες είναι αδιάφορες. Πέρα από το fun bet με 23.00 απόδοση το οποίο είναι να δούμε όλη την αγωνιστική over έχουμε και σε απόδοση σχεδόν διπλασιασμού ένας αγώνας να έχει γκολ πριν το 5ο λεπτό.

Πέφτει η αυλαία στην Γερμανία με 23.00!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πέφτει η αυλαία στην Γερμανία με 23.00!

Μονό
14:30
Βέχεν - Χάλεσκερ
1 (-2) ΑΗ
1.90
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
16:30
Στουτγκάρδη - Χόφενχαϊμ
1
1.60
22:00
Γρανάδα - Λεγκανές
1
1.50
BET: 50 units
Ειδικό
16:30
Bundesliga ειδικό αγωνιστικής
Πρώτο γκολ πριν το 5ο λεπτό
1.95
BET: 40 units
Ειδικό
16:30
Bundesliga ειδικό αγωνιστικής
4+ αγώνες over 3,5
2.00
BET: 50 units
Ειδικό
16:30
Bundesliga ειδικό αγωνιστικής
Όλοι οι αγώνες over 1,5
3.50
BET: 30 units
Ειδικό fun bet
16:30
Bundesliga ειδικό αγωνιστικής
Όλοι οι αγώνες over 2,5
23.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις