Ελληνίδα κουκλάρα μεγάλη… καψούρα του Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Ελληνίδα κουκλάρα μεγάλη… καψούρα του Ατζούν (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος ξέρει πως η παρουσία της θα εξασφαλίσει νούμερα τηλεθέασης και θα προσφέρει στον σκηνοθέτη εντυπωσιακά πλάνα από την παραλία.

Η Στέλλα Γιαμπουρά μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη. σχετικά με το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, τις δύο συμμετοχές της στα καλλιστεία αλλά και στις προτάσεις που της έχουν γίνει στο παρελθόν για το Survivor.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά ήταν με τον Μανούσο Μανουσάκη. Γυριζόταν στη γειτονιά μου μία σειρά, το «Ταύρος με Τοξότη». Με βρήκε τυχαία στον δρόμο και έτσι ξεκίνησα τηλεοπτικά», δηλώνει το εντυπωσιακό μοντέλο.

Ελληνίδα κουκλάρα μεγάλη… καψούρα του Ατζούν (ΦΩΤΟ)

«14 ετών μπήκα στον χώρο του μόντελινγκ αλλά άρχισα πιο επαγγελματικά στα 18. Με βοήθησε πολύ το ότι έκανα χορό στη Μαρία Ιωαννίδου-Γερμανού και από πάνω ακριβώς είχε σχολή μοντέλων η Κρίστυ.

Βγήκα στα καλλιστεία και, επειδή τότε είχαν πολλή δύναμη, την επόμενη μέρα ήμουν γνωστή. Την πρώτη φορά Μις Γιανγκ, τη δεύτερη Β’ Σταρ Ελλάς. Θεωρώ όμως ότι δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Έβγαλα αρκετά χρήματα εκείνη την εποχή αλλά, επειδή δεν είμαι φιλοχρήματη, πέρασα καλά και εγώ και οι γύρω μου», τονίζει η Στέλλα Γιαμπουρά.

«Μου έχει γίνει πρόταση για όλα τα Survivor που έχουν γίνει. Δεν θέλω όμως ντε και καλά να είναι η μούρη μου στο γυαλί, άσε που θα αποχωρούσα πρώτη γιατί δεν το ‘χω με τα αγωνίσματα», αποκαλύπτει η πρώην σύντροφος του Γιώργου Τζαβέλλα, νυν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις