Aποκάλυψη-βόμβα για μεγάλη επιστροφή!

Προγνωστικά

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από την Κρίσταλ Πάλας στο τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιο του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται με την αγγλική ομάδα και δεν υπάρχει πρόθεση να ανανεωθεί. Ο Λούκα θα αποχαιρετίσει την ομάδα του Λονδίνου μετά από 6 χρόνια, έχοντας αγωνιστεί 198 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του συλλόγου.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Μιλιβόγεβιτς είναι ένα βήμα πριν από τον Ερυθρό Αστέρα, κίνηση που αν τελικά γίνει θα είναι πολύ σπουδαία για τους «ερυθρόλευκους». Ο 32χρονος αμυντικός χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραντνίτσκι, μεταπήδησε ύστερα στον Ερυθρό Αστέρα, ακολούθησε η βελγική Άντερλεχτ, κατόπιν ο Ολυμπιακός και τέλος η Αγγλία με τον Σέρβο να μετράει 193 συμμετοχές με 29 τέρματα και 6 ασίστ.

Η σύνδεση του με την ομάδα του Βελιγραδίου είναι γνωστή και ο ίδιος θα ήταν θετικός στο σενάριο της επιστροφής του σε μία από τις αγαπημένες του ομάδες, ωστόσο δεδομένα υπάρχουν δυσκολίες σε μια τέτοια περίπτωση. Ο Λούκα βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια εκτός Σερβίας και έχει αποκτήσει ένα πολύ υψηλό στάτους, αγωνιζόμενος στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο με τον Ολυμπιακό και από το 2017 στην Premier League για λογαριασμό της Πάλας.

Ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος εδώ και λίγο διάστημα έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας με τον Ισραηλινό Μπαράκ Μπαχάρ στο «τιμόνι», έχει ψηλά στη λίστα του τον Σέρβο και δεν αποκλείεται να πετύχει τελικά τη μεγάλη του επιστροφή, έχοντας θέσει ψηλά τα στάνταρ για την επόμενη σεζόν, στοχεύοντας και πάλι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας αλλά και μία διάκριση στο Champions League.

Η επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς θα αποτελέσει μια πολύ σπουδαία κίνηση για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι «σκανάρουν» την αγορά και για άλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Φίλιπ Τζούροσιτς της Σαμπντόρια και ο Νεμάνια Ράντονιτς της Τορίνο.

ΠΗΓΗ: to10.gr

Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις