Με αυτόν υπογράφουν οι Αγγελόπουλοι!

Στην αντεπίθεση οι 12 κατά του Ολυμπιακού

Ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά και κλείνουν τις πρώτες κινήσεις. Πάντα μετά από εισηγήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για το ρόστερ της επόμενης σεζόν!

Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε το ματς της ζωής του την πιο κρίσιμη στιγμή, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και έβαλε σε σκέψεις τους πάντες στου Ολυμπιακό!  Για την ιστορία στον τελικό ο Αμερικανός είχε 21 πόντους, με 2/3 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 2/4 βολές, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Μάλιστα, ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσαν οι αμυντικές του αρετές, τόσο με την Μονακό, όσο και στον τελικό!

Όπως και να έχει η ουσία είναι πως ο Κάνααν ήρθε ως αντί Ντόρσεϊ και έκανε 10 φορές καλύτερο… φάιναλ φορ από τον παίκτη που διαδέχτηκε. Ήδη δημιουργούνται ερωτηματικά για το εάν θα μείνει και τη νέα σεζόν ή όχι. Φαινομενικά αρκετοί θα περίμεναν πως θα ήταν φευγάτος, ειδικά μετά από την απόφαση να κοπεί από την Α1!

Υπενθυμίζουμε πως ο έμπειρος άσος δεν παίζει στην Basket League, μιας και ο προπονητής του προτίμησε τους δύο ψηλούς, Μπλακ και Μπολομπόι. Μάλιστα είχε πει πως:

«Η απόφαση να κόψω τον Κάνααν ήταν πολύ δύσκολη. Είχε κάνει μερικά πολύ καλά παιχνίδια, στα οποία ήταν ο πρωταγωνιστής για εμάς. Η σκέψη μου ήταν η εξής. Στη θέση του έχουμε αρκετούς παίκτες. Αν έκοβα έναν σέντερ και τραυματιζόταν άλλος, θα μέναμε με έναν ψηλό. Στενοχωρήθηκα που έπρεπε να κόψω κάποιον, μακάρι να μην έκοβα κάποιον».

Υπενθυμίζεται πως στην Α1 έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται μόνο 6 ξένοι παίκτες και ο τεχνικός των Πειραιωτών διάλεξε τους Μουσταφά Φαλ, Ταρίκ Μπλακ, Τζόελ Μπολομπόι, Άλεκ Πίτερς Σακίλ Μακ Κίσικ και Τόμας Ουόκαπ.

Είναι δεδομένο πως Κάνααν έχει συμβόλαιο ενός χρόνου ακόμα, με την οψιόν να ανήκει στην ομάδα. Ο Μπαρτζώκας είναι πού θα κρίνει τι θα γίνει τελικά, μετά το τέλος της σεζόν.

«Δεν είναι απόφασή μου αν θα συνεχίσω στην ομάδα, έδωσα τα πάντα, έδειξα στο γήπεδο τι είμαι ικανός να κάνω, πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Η ομάδα πιστεύει σε εμένα κι αυτό αρκεί. Δεν ακούω όσους κριτικάρουν το παιχνίδι μου, πάντα έχουν να πουν κάτι αρνητικό. Δεν είμαι τέλειος, βγαίνω και κάνω αυτό που μπορώ», είπε από την πλευρά του ο παίκτης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr ο Κάνααν θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό με μία απειροελάχιστη μείωση στο συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται να έχει τον ρόλο του 7ου ξένου!

ΠΗΓΗ: Sportdog

Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις