Aποχώρηση-έκπληξη στον Παναθηναϊκό

Προγνωστικά

Υπαρκτό το ενδεχόμενο να βγει το καλοκαίρι στην αγορά για τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός έστω και εάν οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γιούρι Λοντίγκιν αποτελούν το καλύτερο ίσως δίδυμο στη Super League 1.

Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παραμείνουν απαραίτητα. Κυρίως για τον Λοντίγκιν ισχύει αυτό, ο οποίος έχει εκφράσει τάσης φυγής.

Αλλιώς τα περίμενε ο 32χρονος τερματοφύλακας όταν μετακόμισε στο «τριφύλλι». Ωστόσο έπεσε πάνω στον καλύτερο τερματοφύλακα του φετινού πρωταθλήματος. Έτσι ο χρόνος συμμετοχής του ήταν αρκετά περιορισμένος.

Ο Λοντίγκιν έπαιξε μόλις σε έξι ματς τη φετινή σεζόν και εξ αυτών τα δύο ήταν στα πλέι οφ και τα υπόλοιπα στο Κύπελλο. Αυτό αναμενόμενα τον προβληματίζει και του δημιουργεί δεύτερες σκέψεις. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της με τον Άρη έγινε και μία σχετική συζήτηση με τους «πράσινους».

Επιθυμία του Λοντίγκιν είναι να βρίσκεται σε μία ομάδα που θα έχει τα γάντια του βασικού. Ο Παναθηναϊκός με τον Μπρινιόλι στο ρόστερ του δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο σε οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα και γι’ αυτό ο Ρώσος διεθνής κίπερ έχει μεταφέρει πως εξετάζει κάθε ενδεχόμενο. Ενήμερος επί του θέματος είναι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αρχικά εξυπακούεται πως ο Παναθηναϊκός για κάθε περιουσιακό του στοιχείο θέλει και κάποιο αντίτιμο, όπως και ότι εφόσον αποχωρήσει ο πρώην κίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, θα αποκτηθεί παίκτης. Το Sportime.gr έχει αποκαλύψει πως ο Μάριος Σιαμπάνης αρέσει στους «πράσινους».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η πρόθεση του κλαμπ είναι στο προσεχές χρονικό διάστημα να «τρέξει» το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μπρινιόλι. Δεδομένης της σεζόν που έκανε, δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό να τον αφήσουν να μπει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του. Ο Ιταλός περνάει καλά στην Αθήνα, αλλά δεν έχει κρύψει πως περιμένει με τη σειρά του μία αύξηση αποδοχών. Εύλογο αυτό από τη στιγμή που φέτος ήταν ο MVP και παρόλα αυτά δεν παίρνει ούτε 300.000 ευρώ, τη στιγμή που παίκτες με πολύ μικρή συνεισφορά, έβαλαν στον τραπεζικό τους λογαριασμό πολύ περισσότερα χρήματα.

ΠΗΓΗ: Sportime

Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις