Σχόλιο Καραπαπά για Μιλιβόγεβιτς!

Σχόλιο Καραπαπά για Μιλιβόγεβιτς!

Ο Λούκας Μιλιβόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από την Κρίσταλ Πάλας, έχοντας διαγράψει μια πολύ καλή παρουσία στα περίπου έξι χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα της Αγγλίας. Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Καραπαπάς «φωτογραφίζοντας» ένα άρθρο που είχε γράψει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Ο 32χρονος Σέρβος αποχωρεί έχοντας γράψει 198 συμμετοχές (τις 21 φέτος), 29 γκολ και 6 ασίστ συνολικά, με την Κρίσταλ Πάλας σε ανάρτησή της να τον αποθεώνει αποκαλώντας τον «αρχηγό και πρότυπο».

Όταν όμως ο Μιλιβόγεβιτς αποχωρούσε από τον Ολυμπιακό για τον αγγλικό σύλλογο, ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος είχε γράψει άρθρο με τίτλο «Ο Μιλιβόγεβιτς υποψήφιος για… μία κόκκινη ανά μήνα», προβλέποντας οτι δεν θα τα καταφέρει στην Premier League.

Εν τέλει έπεσε έξω στις προβλέψεις του και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει γράφοντας το παρακάτω «αιχμηρό»μήνυμα:

Σχόλιο Καραπαπά για Μιλιβόγεβιτς!

ΠΗΓΗ: Sportime

Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις