Αυτή είναι η απόφαση για Λουτσέσκου!

Προγνωστικά

Εξέλιξη όπως κι αυτή του τελικού δε θα την έγραφε ούτε ο χειρότερος αντίπαλος του Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ από το 6ο λεπτό είχε τεράστιο αριθμητικό αβαντάζ όπως ακριβώς δηλαδή και η ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ στην OPAP Arena.

Εκεί το scoreboard έδειξε 4-0 για την ΑΕΚ. Στο Βόλο δεν έδειξε ΠΑΟΚ. Κακό αυτό. Έχασε και πάλι. Τέταρτη σερί φορά φέτος και μάλιστα τον τίτλο του Κυπέλλου. Και το καλό εισιτήριο του Europa League.

Όλα χάλια δηλαδή, χειρότερα δε γινόταν.

Ο ΠΑΟΚ αν δει κανείς ξανά το παιχνίδι είχε τις φάσεις του, τις ευκαιρίες του. Θα μπορούσε να βάλει και 1 και 2 γκολ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυριαρχικός, λογικό από την στιγμή που έπαιζε 11 εναντίον 10.

Αλλά στο τέλος δυστυχώς ή ευτυχώς το αποτέλεσμα μετράει.

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ θα τρέξουν! Το χειρότερο σενάριο για Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου θα χρεωθεί πως ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες ο αντίπαλος δεν κατόρθωσε να οδηγήσει φέτος το σύλλογο σε κάποιο τίτλο ή έστω σε ένα καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ακόμα και το γεγονός πως δεν μπήκε γκολ θα μπορεί να πει κανείς, πως μπακ απ του τραυματία και φευγάτου Ολιβέιρα ήταν ο τίμιος πλην συγκεκριμένων δυνατοτήτων Μπράντον.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον παίκτη στο κουτί που θα τον φοβόταν η αντίπαλη άμυνα. Επιλογές από τον προπονητή και τους ανθρώπους των μεταγραφών είναι αυτές.

Θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Όποιες και αν είναι αυτές και σε όποιο κομμάτι. Ήδη πάντως το Sportime σας ενημέρωσε πως η επόμενη ημέρα στον δικέφαλο είναι ζόρικη και πως για τομέλλον του Λουτσέσκου όλα είναι ανοικτά…

ΠΗΓΗ: Sportime

Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις