Η επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ – Η πρώτη κίνηση Σαββίδη!

Tρία «μπαμ» Σαββίδη!

Η ήττα από την ΑΕΚ στο “Πανθεσσαλικό Στάδιο” κι η απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet το βράδυ της Τετάρτης και με τον τρόπο που αυτήν ήρθε σηματοδοτεί εξελίξεις στον ΠΑΟΚ εν όψει της προσεχούς σεζόν.

Ήδη μερίδα του κόσμου εξέφρασε την πικρία, την απογοήτευση και την οργή του στο γήπεδο της Τούμπας αργά χθες το βράδυ με όλα όσα έγιναν εκεί αρχικά και μετά με την άφιξη της ομάδας και τις συζητήσεις ανάμεσα στους Γιώργη και Νίκο Σαββίδη με το εξαγριωμένο πλήθος που βρέθηκε εκεί. Δόθηκαν εξηγήσεις και μαζί ορισμένες δεσμεύσεις για το τί μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια.

Η μέρα που ξημέρωσε είναι δύσκολη για τον οργανισμό της ομάδας που καλείται να πάρει άμεσα αποφάσεις έχοντας στενά χρονικά περιθώρια σχεδιασμού πλέον. Ωστόσο οι πρώτες εξ αυτών έχουν ληφθεί κι επικοινωνούνται από την ΠΑΕ. Κατ’ αρχάς ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να μετάσχει στη σημαντική μεταγραφική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με κύριες πλευρές τους διοικούντες και το αγωνιστικό τμήμα.

Σε πρώτη γραμμή βρίσκονται τα θέματα όχι μόνον της ενίσχυσης αλλά και της αποχώρησης ποδοσφαιριστών που απέδειξαν τί μπορούν και τί όχι να προσφέρουν. Ο…. οδηγός γι’ αυτές, όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι της ομάδας, θα είναι η προσθήκη μονάδων που θ’ αποτελέσουν ένεση προσωπικότητας και ποιότητας μαζί με όλους όσοι (απ)έδειξαν τη φετινή σεζόν πως πληρούν τις προϋποθέσεις για το βήμα παραπάνω.

Οι πρώτες κινήσεις θα γίνουν άμεσα με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που πλέον ορίζεται για τα τέλη Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: Novasports.gr

Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις