Ντέρμπι στη Βρετάνη με ευρωπαϊκό φόντο

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας με ποικίλες επιλογές από 1.85 μέχρι 13.00 στην προτελευταία αγωνιστική της Ligue 1 για τον #Cascadeur. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ρεν - Μονακό.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Συνεχίζουμε σήμερα τα προγνωστικά Γαλλίας με την 37η αγωνιστική στη Ligue 1 όπου και εδώ έχουμε ζευγάρια με μεγάλο βαθμολογικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε λοιπόν να δούμε επιγραμματικά τις γαλλικές επιλογές Σαββάτου…

Προγνωστικά Γαλλίας: Εύκολο βράδυ για Λανς

Μεγάλη ευκαιρία έχει σήμερα η Λανς κόντρα στην πεσμένη Αζαξιό. Με νίκη η ομάδα του Φρανκ Εζ κλειδώνει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση που βγάζει απευθείας ομίλους Champions League. Το ματς εξαρτάται από τα κέφια των «λανσουά» που πιστεύω θα είναι ορεξάτοι στο τελευταίο εντός της σεζόν. Βρήκα αξία στο να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα οι γηπεδούχοι και στο over 2,5 ομαδικά της Λανς, τελικά κατέληξα στο δεύτερο (1,97 Fonbet). 

Πολύ σημαντικό ματς αυτό στην έδρα της Τουλούζ για την Οσέρ. Σε περίπτωση νίκης οι «διπλωμάτες» ενδεχομένως να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στη Ligue 1, αν η Ναντ χάσει στη Λιλ. Η Τουλούζ δείχνει να βρίσκεται σε… διακοπές εδώ και ένα μήνα (χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία και μάλιστα χωρίς καν να βρει δίχτυα). Θα πάμε εδώ ξεκάθαρα με το κίνητρο αλλά θα πάρουμε και κάλυψη.

Βολική ισοπαλία έχουμε στο ΣτρασβούργοΠαρί. Οι Αλσατοί βρίσκονται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά κατά 99% είναι εξασφαλισμένοι λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από τη Ναντ (-7 το Στρασβούργο, -18 η Ναντ). Θα θέλουν πάντως να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με μια δυνατή εμφάνιση. Η Παρί με έναν βαθμό είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Ένα ζευγάρι που μας έχει προσφέρει πολλά γκολ στα μεταξύ τους (τέσσερα σερί goal/goal & over 2,5 στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους μέσα-έξω με σκορ όπως 1-4, 4-2 αλλά και το 3-3 στο αντίστοχο περσινό του «Μεϊνό»). Θα πάρουμε την ισοπαλία σε συνδυασμό με goal/goal (5.00 Novibet).

Ντέρμπι με φόντο την Ευρώπη έχουμε στο ΡενΜονακό. Με νίκη οι γηπεδούχοι αφήνουν πίσω τους τη Μονακό (στο -3 τώρα αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Μονεγάσκους), ενδεχομένως να πιάσουν και 4η θέση αν η Λιλ δεν κερδίσει τη Ναντ. Όπως καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, μιλάμε για ένα ματς το οποίο θα κρίνει πολλά και έχει και σημαντικά οικονομικά κίνητρα. Τόσο η Ρεν όσο και η Μονακό είναι ομάδες που είχαν σκαμπανεβάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ωστόσο, οι «ρενέ» φαίνεται να βρίσκονται σε λίγο καλύτερο μομέντουμ από τους φιλοξενούμενους (4-0-2 στα έξι τελευταία, 2-1-3 η Μονακό). Κατ’ εξοχήν ομάδα του over η Ρεν, ειδικά εντός «Ροαζόν» (3-0, 4-2, 4-0 τα τρία πιο πρόσφατα εκεί), ενώ και η Μονακό θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ πιο επιθετική εν συγκρίσει με το τελευταίο της εκτός (ήττα με 3-1 στη Λιόν).

Βοηθάει και η παράδοση στο σενάριο του over καθώς οι δύο ομάδες μετρούν 11 συνεχόμενα goal/goal αλλά και 10 over στα 12 τελευταία μέσα-έξω.

Στο 1.85 το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 από τη Fonbet, αγοράζεται.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ρίσκα, ειδικά και fun bet

  • Πήγα σε μια δυάδα με έστω ένα εύστοχο σουτ από Φοφανά και Καμπελά. Με τη λογική ότι η Λανς θα βρει μια κλειστή άμυνα απέναντί της, θα ψάξει σουτ και από τις πιο πίσω γραμμές και ο Φοφανά αν μη τι άλλο το έχει. Η Λιλ εκτιμώ ότι θα βρει χώρους κόντρα σε μια Ναντ που «καίγεται» και το 1,80 του Καμπελά είναι ικανοποιητικό. Φυσικά παίζονται και μονά για όποιον το επιθυμεί.
  • Σε καλή τιμή προσφέρεται και το γκολ του φορ της Μονπελιέ Γουαΐ. Έλειψε στο 0-3 επί της Ναντ λόγω τιμωρίας και σήμερα επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης. Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, στο 2.62 να βρει δίχτυα ο 20χρονος επιθετικός (Novibet), θα πάρει ένα ποντάρισμα.
  • Από κοντά και το 13άρι που πληρώνει να σκοράρει ο Σαβανιέ με προσπάθεια εκτός περιοχής. Έχει καλά πόδια και το ψάχνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Θα πάρει κάτι ψιλά…

Ντέρμπι στη Βρετάνη με ευρωπαϊκό φόντοΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ντέρμπι στη Βρετάνη με ευρωπαϊκό φόντο

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
22:00
Λανς - Αζαξιό
Λανς over 2,5
1.97
BET: 20 units
Μονό
22:00
Τουλούζ - Οσέρ
2 dnb
2.31
BET: 8 units
Μονό
22:00
Στρασβούργο - Παρί Σεν Ζερμέν
Χ & goal/goal
5.00
BET: 7 units
Μονό
22:00
Ρεν - Μονακό
Goal/goal & over 2,5
1.85
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.24
22:00
Λανς - Αζαξιό
1+ σουτ στην εστία Φοφανά
1.80
22:00
Λιλ - Ναντ
1+ σουτ στην εστία Καμπελά
1.80
BET: 7 units
Σκόρερ
22:00
Μονπελιέ - Νις
Γκολ Γουαΐ
2.62
BET: 10 units
Fun bet
22:00
Μονπελιέ - Νις
Γκολ Σαβανιέ με προσπάθεια εκτός περιοχής
13.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις