ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Φαβορί και αουτσάιντερ έως 23.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Φαβορί και αουτσάιντερ έως 23.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Φαβορί και αουτσάιντερ έως 23.00

προγνωστικά

Προγνωστικά αγώνων Σαββάτου από τον #TheMagician με δυάδες από Γερμανία και Γαλλία, συν μια απόδοση βόμβα

Καλημέρα σας. Τα φαβορί μας γύρισαν την πλάτη στο τελευταίο άρθρο με αποτέλεσμα να μείνουμε με δύο στις τέσσερις επιτυχίες. Πάμε όμως να δούμε στα σημερινά προγνωστικά μας, πού θα χυθεί περισσότερη μπύρα στην Γερμανία.

Προγνωστικά: Η ώρα της στέψης

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Γερμανία. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά την ήττα – δώρο της Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας από την Λειψία πέρασε στην πρώτη θέση και με νίκη σήμερα απέναντι στην αδιάφορη Μάιντς κατακτά το πρωτάθλημα. Σταθερά καλή καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς, εκμεταλλευόμενη και τα όποια στραβοπατήματα των Βαυαρών είναι 90 λεπτά μακριά από το τίτλο. Πετάει φωτιές επιθετικά, ειδικά εντός έδρας όπου σε 16 αγώνες έχει 14 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ενώ κέρδισε τα τελευταία έντεκα εντός σε συνδυασμό με over 2,5. Θα απουσιάσει ο δεξιός μπακ Μενιέ και ο αριστερός εξτρέμ Γκίτενς.

Η Μάιντς πήγαινε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, είχε δέκα αγωνιστικές αήττητη τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο αλλά μετά ακολούθησε καθίζηση. Τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες με over 2,5, γεγονός που την έχει αφήσει στην ένατη θέση. Μάλιστα στον προηγούμενο αγώνα της υπέστη ήττα συντριβή εντός από την Στουτγκάρδη που καίγονταν για βαθμούς με 1-4. Διατηρεί κάκιστη παράδοση με την σημερινή της αντίπαλο δεχόμενη σε κάθε συνάντηση ως επί το πλείστον αρκετά τέρματα.

Δεν μπορεί να χάσει αυτό το παιχνίδι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, ούτε να μην πιέσει από την αρχή του παιχνιδιού. Κρατάμε τον άσο και over 3,5 με απόδοση 1.75 στην Betshop. Δεύτερη επιλογή το 2-0 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 1.71 στην Novibet.

Το παραμύθι συνεχίζεται

Παραμένουμε Γερμανία. Η Ουνιόν Βερολίνου με σταθερά ανοδικά βήματα όλα τα προηγούμενα χρόνια κατάφερε να φθάσει σ’ ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σύγχρονης ιστορίας της. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 59 βαθμούς και με νίκη κλειδώνει την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της μαχητικής Χόφενχαϊμ, η οποία ήθελε οπωσδήποτε νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, χάνοντας με 4-2. Είναι στην ισοβαθμία με την Φράιμπουργκ και ενδεχόμενη απώλεια βαθμών μπορεί να σημάνει και έξοδο από την τετράδα. Εκπληκτική στην έδρα της, δεν έχει αφήσει περιθώρια σε πολλές ομάδες καθώς στους 16 αγώνες που προηγήθηκαν έχει δέκα νίκες και έξι ισοπαλίες. Καμία από τις νίκες της δεν ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0, αντιθέτως όλες ήταν τουλάχιστον με over 1,5 τέρματα.

Η Βέρντερ Βρέμης από την άλλη έπαιξε όσο χρειαζόταν την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Κολωνία εντός για να μην ηττηθεί και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Με τους 36 βαθμούς της βρίσκεται στην δωδέκατη θέση έχοντας σώσει και τυπικά την υπόθεση παραμονή. Πραγματοποίησε καλύτερο πρώτο γύρο καθώς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Χαρακτηριστικά, στα τελευταία έντεκα ματς έχει επτά ήττες (όλες με over 2,5), τρεις ισοπαλίες και μια νίκη απέναντι στην ουραγό Χέρτα. Θ’ απουσιάσει ο βασικός δεξιός μπακ Βάιζερ, ο βασικός αμυντικός μέσος Γκρος και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Πιέπερ.

Δεν μπορεί να αυτοκτονήσει η Ουνιόν Βερολίνου. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.73 στην Novibet.

Προγνωστικά: Μονόδρομος η νίκη

Μετακομίζουμε στην Τσεχία. Η Σλάβια Πράγας μπορεί να κατέκτησε το κύπελλο, μπορεί κάνει πράγματα και θαύματα στην έδρα της αλλά βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 75 βαθμούς, τρεις πίσω από την κορυφή. Μόνο με νίκη σήμερα θα έχει ελπίδες κατάκτησης του τίτλου αλλά θέλει η τρίτη της βαθμολογίας Βικτόρια Πλζεν να κερδίσει την πρωτοπόρο Σπάρτα Πράγας εκτός έδρας. Δύσκολο σενάριο αλλά οι γηπεδούχοι με 14 νίκες εντός σε 15 παιχνίδια (54-7 τέρματα) στην κανονική διάρκεια και δώδεκα εξ αυτών να έχουν ολοκληρωθεί με over 2,5 πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και να διεκδικήσουν την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι της Σλοβάτσκο ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην πέμπτη θέση και στους τέσσερις αγώνες των play off είναι αήττητοι με τέσσερις ισοπαλίες. Δείχνουν να μην τα παρατάνε, δυσκόλεψαν την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη της βαθμολογίας Σπάρτα Πράγας μένοντας στο εντός έδρας 0-0. Σε περίπτωση όμως που τα νέα δεν είναι καλά για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την απογοήτευση τους και να βρουν δίχτυα. Κυνηγάνε επίσης την τέταρτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο οπότε δεν θα παρουσιαστούν αδιάφοροι στον σημερινό αγώνα.

Η Σλάβια Πράγας μπορεί από μόνη της να σκοράρει αρκετά γκολ αλλά οι φιλοξενούμενοι, ανάλογα βέβαια και με τα άλλα παιχνίδια που θα παίζονται ταυτόχρονα μπορεί να βρουν τις ευκαιρίες τους. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.58 στην Betshop.

Όλα για όλα ή τίποτα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στην Γαλλία. Η Λυών επικράτησε με 3-1 της Μονακό στον τελευταίο της αγώνα και διατήρησε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Ωστόσο πρέπει να κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια και να περιμένει απώλειες τον άλλων διεκδικητών. Η τελευταία εντός έδρας νίκη ήταν το έβδομο συνεχόμενο goal/goal και over 2,5 με πέντε νίκες και δύο ήττες. Η Λυών αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα αλλά η επίθεση την βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Χάρμα οφθαλμών ο επιθετικός της Λακαζέτ με 26 τέρματα. Χωρίς προβλήματα απουσιών.

Η Ρεμς μετά το εξωπραγματικό αήττητο 19 αγωνιστικών που ολοκληρώθηκε μέσα Μαρτίου, έβγαλε κούραση στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα ν’ ακολουθήσουν αρκετές ήττες. Βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 51 βαθμούς και εκεί, στο μέσον δηλαδή του βαθμολογικού πίνακα, θα τερματίσει την φετινή χρονιά.  Απογοήτευσε την τελευταία αγωνιστική μένοντας στην ισοπαλία (2-2) εντός έδρας απέναντι στην ουραγό και αδύναμη Ανζέ. Απόντες οι βασικοί Βαν Μπέργκεν (αριστερός εξτρέμ), Ντούμπια (μεσοοεπιθετικός) και Ντε Σμετ (αριστερός μπακ).

Μόνο τους τρεις βαθμούς σκέφτονται οι γηπεδούχοι αλλά τα κενά στην άμυνα παρουσιάζονται και στις δύο ομάδες. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.91 στην Novibet και δεύτερη επιλογή το combo over 2,5 και να σκοράρει ο Λακαζέτ με απόδοση 2.03 στην Betshop.

Επικρατεί στεναχώρια στην ομάδα

Θα ασχοληθούμε και με ακόμα ένα παιχνίδι από την Γαλλία, αυτό μεταξύ της Μαρσέιγ και της Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα και ηττήθηκαν με 2-1 εκτός έδρας από την Λιλ. Δέχτηκαν γκολ για έκτη σερί αγωνιστική και ένατη τις τελευταίες δέκα, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς, κυρίως με τις ισοπαλίες.  Η τελευταία ήττα ουσιαστικά έριξε ταφόπλακα στις βλέψεις που είχαν για την δεύτερη θέση. Δεν απειλούνται από καμία ομάδα οπότε ό,τι και να γίνει θα τερματίσουν στην τρίτη θέση.

Η Μπρεστ από την άλλη πάει να κλείσει την χρονιά μ’ ένα θετικό – ευχάριστο τρόπο. Δύο κολλητές νίκες εντός έδρας απέναντι σε Οσέρ και Κλερμόν την ανέβασαν στην 14η θέση ενώ σκόραρε στα εννέα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της με απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Την τελευταία φορά που επισκέφθηκε το «Βελοντρόμ» έφυγε με διπλό (1-2), ενώ στις πέντε τελευταίες σκόραρε τις τέσσερις από αυτές.

Φαβορί και αουτσάιντερ έως 23.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φαβορί και αουτσάιντερ έως 23.00

Αδιάφοροι ουσιαστικά οι γηπεδούχοι, ενώ σε καλή κατάσταση είναι οι φιλοξενούμενοι. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.24 στην Betshop. Θα κρατήσουμε και ένα fun bet για τα προγνωστικά μας από αυτή την αναμέτρηση επιλέγοντας το 1-2 ακριβές σκορ με απόδοση 23.00 στην Betshop, μιας και πληρούνται οι προϋποθέσεις για μια έκπληξη.

Καλή επιτυχία.

Δυάδα απόδοσης 2.70
16:30
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μάιντς
Anytime score: 2-0
1.71
17:00
Σλάβια Πράγας - Σλοβάτσκο
Over 2,5
1.58
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.92
16:30
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μάιντς
1 & over 3,5
1.75
22:00
Μαρσέιγ - Μπρεστ
Goal/goal & over 2,5
2.24
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.30
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Βέρντερ Βρέμης
1 & over 1,5
1.73
22:00
Λυών - Ρεμς
1 & over 1,5
1.91
BET: 30 units
Fun bet
22:00
Μαρσέιγ - Μπρεστ
1-2 ακριβές σκορ
23.01
BET: 5 units
Μονό
22:00
Λυών - Ρεμς
Over 2,5 & γκολ Λακαζέτ
2.03
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις