Τελικοί προκριματικών έως 3.50

προγνωστικά τένις

Δύο ακόμα επιλογές απο τα προκριματικά του Roland Garros σε δυνατές αποδόσεις έχει ο #Bilias1974 στα σημερινά προγνωστικά τένις

Καλημέρα σε όλους και όλες. Καλά πήγε η στήριξη στον έμπειρο Πούιγ στην προχθεσινή μας στήλη καθώς ο έμπειρος Γάλλος επιβεβαίωσε την επιλογή μας νικώντας με ανατροπή τον νεαρό Ταϊβανέζο Τσενγκ. Συνεχίζουμε σήμερα με δύο επιλογές από τα προκριματικά του Roland Garros ζεσταίνοντας τις μηχανές μας για το κυρίως ταμπλό του μεγάλου τουρνουά που ξεκινάει την Κυριακή.

Προγνωστικά τένις

Έχουμε φτάσει πλέον στους τελικούς των προκριματικών που θα βγάλουν τους τελευταίους οκτώ αθλητές που θα συμμετάσχουν στο κυρίως ταμπλό του Γαλλικού Grand Slam. Οι πρώτοι τέσσερις βγήκαν ήδη από τους αγώνες της Πέμπτης και σήμερα θα βγουν οι υπόλοιποι τέσσερις από τους τελευταίους οκτώ αγώνες προκριματικών. Όπως είναι λογικό μετά από 2 γύρους προκριματικών ήδη οι τενίστες που έχουν φτάσει ως εδώ είναι σε καλή κατάσταση και αυτό οδηγεί σε αρκετούς τρίσετους αγώνες όπως έδειξε η χθεσινή ημέρα όπου είχαμε δυνατές μονομαχίες με έξι από τους οκτώ αγώνες να κρίνονται σε deciding set.

Με αυτή την λογική θα πορευτούμε στην πρώτη μας επιλογή από τον αγώνα δύο αρκετά φορμαρισμένων αθλητών το τελευταίο δίμηνο. Πρόκειται για τον αγώνα μεταξύ του Βραζιλιάνου Τιάγκο Γουάιλντ και του Γερμανού Ντομινίκ Κεπφέρ.  Αμφότεροι είναι σε πολύ καλή κατάσταση στην χωμάτινη επιφάνεια καθώς ο μεν Βραζιλιάνος έχει 35 νίκες σε 45 αγώνες την φετινή χρονιά με δύο τίτλους Challenger ενώ ο Γερμανός 22 νίκες σε 26 αγώνες επίσης με δύο τίτλους Challenger στο ενεργητικό του.

Πολλές οι πιθανότητες για να κριθεί οι αγώνας σε πάνω από 22,5 games και θα το επιλέξουμε ως την πρώτη μας επιλογή σε απόδοση 1.91 όπως το βρίσκουμε στην Novibet.

Με πιο ρίσκο θα πάμε και στην επιλογή του νικητή με over στα games στηρίζοντας τον πιο «χωματά» Βραζιλιάνο. H απόδοση του να νικήσει ο Γουάιλντ σε over 21,5 games αποτιμάται στο 3.50 στην Winmasters και θα μπει στις σημερινές μας επιλογές στα προγνωστικά τένις.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Τελικοί προκριματικών έως 3.50ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τελικοί προκριματικών έως 3.50

Μόνο
13:15
Ντόμινικ Κοέπφερ - Τιάγκο Γουάιλντ
Over 22,5 games
1.91
BET: 15 units
Μονό
13:15
Ντόμινικ Κοέπφερ - Τιάγκο Γουάιλντ
2 & over 21,5 games
3.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις