«Δώρο» ΑΕΚ στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός - ΑΕΚ προγνωστικά

Τι περιμένουν οι Πειραιώτες, πότε ξεκινάει η προετοιμασία. Η Ένωση πήρε το Κύπελλο και στο Λιμάνι… εξασφάλισε το καλό εισιτήριο για την Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Μπορεί η ΑΕΚ να είναι αυτή που πανηγυρίζει μιας και κατέκτησε και το Κύπελλο, μετά το πρωτάθλημα, όμως η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει και τους Ερυθρόλευκους να χαμογελάνε μιας και αυτό στέλνει τους Πειραιώτες στο Europa League και τον Δικέφαλο του Βορρά στο Conference League.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν μίνιμουμ από τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League (10 και 17 Αυγούστου), ενώ μπορεί να παίξουν και στα play off της διοργάνωσης αν η Φιορεντίνα πάρει το Κύπελλο κόντρα στην Ίντερ και μετά το Conference ή αν η Ρόμα σηκώσει το Europa και μετά βγει 5η στη Serie A.

Σε αντίθεση με όσα θα κάνει ο Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ έχοντας τερματίσει στην τέταρτη θέση της Super League τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο Conference League και οι προσπάθειές του θα ξεκινήσουν στον 2ο προκριματικό, με την κλήρωση να γίνει στις 21 Ιουνίου και τις δύο αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: SPORTDOG

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις