Πρόκριση, γκολ και… πέναλτι

Πρόκριση, γκολ και... πέναλτι

Μικρό ταμείο την Παρασκευή και δύο κανονικά ταμεία σε Σάββατο και Δευτέρα. Χθες πλήρωσε το 2 με over 1,5 της Τσέλσι στην Μπράιτον και χάρισε ακόμα ένα ταμείο στη στήλη. Τουτέστιν; Μετράει 3 σερί ταμεία η κερδοφόρα στήλη, η οποία έχει να δει κουβά καιρό τώρα. Μη το γρουσουζέψουμε, πάμε για την 4η σερί ημέρα μας με κέρδος. Δύο τα σημερινά παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/196626748739229

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας με το οποίο θα ασχοληθούμε, η Ντινάμο Κιέβου θα φιλοξενήσει την Άλκμααρ στην Ουκρανία, σε μονό αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Μονός αγώνας σημαίνει πως ο νικητής περνάει, είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση, είτε στα πέναλτι.

Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες έχουν από ένα επίσημο παιχνίδι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Έχοντας παρακολουθήσει το παιχνίδι της Παρασκευής της Ντινάμο, κατάλαβα πως ποντάρει πολλά στο αυριανό παιχνίδι με την Άλκμααρ. Mini rotation από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, χωρίς πίεση και άγχος. Έτσι έμεινε και στο 0-0 με την Ντέσνα.

Από την άλλη πλευρά, πάει καιρός και από το πρώτο επίσημο της Άλκμααρ, το οποίο ήταν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί, είχε έρθει ισόπαλη με 0-0 με την Βικτόρια Πλζεν και πήρε την πρόκριση στην παράταση με 3-1. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το φοβήθηκε και έχοντας καλύτερο ρόστερ, μπορώ να πω πως έκανε τα εύκολα δύσκολα τότε.

Στο αυριανό παιχνίδι, η Ντινάμο έχει ελαφρύ προβάδισμα στα μάτια μου. Πιο ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ, με ένα πολύπειρο προπονητή στον πάγκο και με τη φανέλα της ομάδας να θεωρείται βαριά. Θα ποντάρω στην πρόκριση της ομάδας του Κιέβου στο 1.75.

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε έχει μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην άδεια Τούμπα την υπερδύναμη εν ονόματι Μπενφίκα, η οποία έχει ξοδέψει δεκάδες εκατομμύρια ώστε να ικανοποιήσει τα “θέλω” του Ζόρζε Ζέσους και να επανέλθει στην κορυφή.

Δύο επίσημα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ φέτος. Σε δύο επίσημα μέτρησε ισάριθμες νίκες και η μία εξ αυτών κόντρα στην Μπεσίκτας. Πλέον καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα, ώστε να βρεθεί στα play off του Champions League, με στόχο το όνειρο των ομίλων. Ξεκάθαρα αουτσάιντερ, αλλά θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αφού εξασφάλισε ευρωπαϊκούς ομίλους. Θα προσπαθήσει να κρατήσει κλειστά τις γραμμές και να χτυπήσει στην κόντρα.

Το άγχος θα το έχει η Μπενφίκα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που ξόδεψε πολλά εκατομμύρια για μεταγραφές και πρέπει πάση θυσία να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League, θέλοντας να κάνει απόσβεση των εκατομμυρίων που δαπάνησε. Έχει άγχος, έχει το μαχαίρι στα δόντια, αλλά είναι κατά πολύ ανώτερη ποιοτικά από τον δικέφαλο του βορρά. Θα θελήσει να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι και ταχύτητα, καθώς έδωσε δυνατά φιλικά γι αυτό το σκοπό.

Σε αυτό το παιχνίδι δε θα σταθούμε σε νικητή ή στην ομάδα που θα πάρει την πρόκριση. Το παιχνίδι αναμένεται να έχει γκολ εκατέρωθεν, οπότε θα ποντάρουμε στο αμφίτερμα σε συνδυασμό με το over 2,5. Το combo αυτό το βρίσκουμε στο 2.40.

Τέλος, ΠΑΟΚ και Μπενφίκα έχουν ιστορικό με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Φέλιξ Μπριχ. Βλέπεται, ο Γερμανός είχε σφυρίξει το προ διετίας 1-4 των Πορτογάλων στην Τούμπα, δίνοντας τότε 2 πέναλτι. Για αυτό λοιπόν θα ποντάρουμε και στον καταλογισμό πέναλτι, έχοντας το ως διαίσθηση.

Μονό

20:00 Ντινάμο Κιέβου – Άλκμααρ: Πρόκριση Ντ. Κιέβου (1.75)

Combo

21:00 ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Goal/goal & over 2,5 (2.40)

Μονό

21:00 ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Καταλογισμός πέναλτι (2.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις