Premier League 2022-23: Χαμός στη μάχη της παραμονής

Premier League 2022-23: Χαμός στη μάχη της παραμονής

Με την υπόθεση του τίτλου να κρίνεται πρόωρα στην Αγγλία, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιες ομάδες θα καταφέρουν να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Η Σαουθάμπτον έγινε κι επίσημα η πρώτη ομάδα που υποβιβάστηκε από την Premier League πριν μερικές μέρες, αποχαιρετώντας την πρώτη κατηγορία μετά από 11 χρόνια. Οι άλλες δύο θέσεις που οδηγούν στην Championship όμως θα κριθούν την Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική, με τρεις ομάδες υποψήφιες για αυτές τις θέσεις.

Ισχυρό φαβορί για να παραμείνει είναι η Έβερτον, η οποία κατέχει και την προνομιούχο 17η θέση αυτή την στιγμή. Τα “ζαχαρωτά” έχουν 33 βαθμούς και σε περίπτωση νίκης στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ θα σιγουρέψουν την παραμονή. Στο 1.22 δίνεται η παραμονή και στο 4.00 ο υποβιβασμός τους.

Ακολουθεί στη 18η θέση της βαθμολογίας η Λέστερ με 31 βαθμούς. Υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και μόνο αν κερδίσει η ίδια και δεν κερδίσει η Έβερτον θα μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή, η οποία προσφέρεται σε επίπεδα πενταπλασιασμού. Αντίθετα, το να υποβιβαστεί προσφέρεται σε απόδοση 1.16.

Σχεδόν δεδομένη θεωρείται από τους μπουκ η Λιντς ως μια από τις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν την Σαουθάμπτον στη δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς έχει μακράν το δυσκολότερο ματς από τις τρεις (εντός έδρας κόντρα στην Τότεναμ). Ταυτόχρονα, χρειάζεται γκέλα και της Λέστερ αλλά και της Έβερτον, σε συνδυασμό βέβαια με δική της νίκη. Στο πενιχρό 1.03 βρίσκουμε το να υποβιβαστεί και στο 13.00 το να σωθεί.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις