Zητείται αντίδραση στο 1.95

Προγνωστικά

Πολυαθλητικά προγνωστικά με Ολυμπιακό στο μπάσκετ και Ισπανία στο ποδόσφαιρο με αποδόσεις που φτάνουν το 3.00 από τον #Makrakis

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζεται η δράση στην Ισπανία με την 36η αγωνιστική, αλλά και στο μπάσκετ με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του χαμένου Ευρωπαϊκού, αγωνιζόμενος στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πάμε να δούμε προγνωστικά από τρία παιχνίδια.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Υπάρχει τεράστια απογοήτευση στην πλευρά των «ερυθρολεύκων» μετά τον χαμένο τελικό από την Ρεάλ στον πόντο. Αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει και ζητείται αντίδραση από τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες τους. Απέναντί τους ο ΠΑΟΚ, που αν και δυσκόλεψε για ένα ημίχρονο τους Πειραιώτες πριν μία εβδομάδα, εν τέλη έχασε με 18 πόντους διαφορά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει φέτος ότι δεν τον επηρεάζουν οι ήττες του. Περιμένω να μπει και να τελειώσει την δουλειά απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο αδύναμη από αυτόν. Η νίκη του Ολυμπιακού με τουλάχιστον 15 πόντους διαφορά προσφέρεται στο 1.95.

Μαγιόρκα – Βαλένθια

Συνέχεια στα προγνωστικά με ποδόσφαιρο και La Liga. Η Μαγιόρκα αδιάφορη εδώ και καιρό, παρόλα αυτά τουλάχιστον στην έδρα της δεν χαρίζει βαθμούς, έχοντας μόλις μία ήττα το 2023 εκεί. Η Βαλένθια πήρε μαζεμένους βαθμούς και απέκτησε «μαξιλαράκι» από την επικίνδυνη τριάδα και μη ήττα σήμερα θα της εξασφαλίσει κατά 99% την παραμονή της στην κατηγορία. Μια ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν και την αγοράζω στον τριπλασιασμό.

Zητείται αντίδραση στο 1.95ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Zητείται αντίδραση στο 1.95

Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Θα κλείσουμε με Ισπανία ξανά. Η Οσασούνα παίζει το τελευταίο της χαρτί για Ευρώπη, απέναντι σε μια Μπιλμπάο που δεν «πατάει» σταθερά τελευταία, αλλά βρίσκεται ακόμα σε πλεονέκτημα όσον αφορά την 7η θέση. Αναμετρήθηκαν και στους ημιτελικούς του Κυπέλλου με την Οσασούνα να επικρατεί με 2-1 στο συνολικό σκορ. Καμία δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά θα πάω προς τα αριστερά, αφού σε τέτοια παιχνίδια – «τελικούς», η έδρα έχει τον ρόλο της.

Μονό
19:15
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
2 (-14,5)
1.95
Combo
22:30
Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
1Χ & under 3,5
2.05
Μονό
20:30
Μαγιόρκα - Βαλένθια
Χ
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις