Φινάλε θρίλερ με απόδοση έως 6.50

προγνωστικά

Προγνωστικά Πέμπτης από τον #TheMagician με τις τελευταίες αγωνιστικές στην Ευρώπη να βγάζουν μεγάλες αποδόσεις

Καλημέρα σας. Χωρίς πολλά παιχνίδια σήμερα, θ’ ασχοληθούμε με την Ελβετία όπου γίνεται ένας κακός χαμός δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη, επιλέγοντας ταυτόχρονα μεγάλες αποδόσεις όσο πιο συμφέρουσες για τον αναγνώστη. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Χωρίς πολλή όρεξη για μπάλα

Θα ξεκινήσω τα προγνωστικά με παιχνίδι από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα το Μαγιόρκα – Βαλένθια, το οποίο θα διεξαχθεί στον απόηχο όλων των δυσάρεστων γεγονότων που συνέβησαν πριν λίγες μέρες. Την Κυριακή, η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ήττα στην έδρα της Βαλένθια αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι ο Βινίσιους έγινε αποδέκτης ρατσιστικών σχολίων από την κερκίδα, εξαιτίας του χρώματος δέρματος του. Ένας κακός χαμός επικράτησε στο παιχνίδι με τους παίχτες να πιάνονται στα χέρια ενώ η ένταση ξεχείλιζε σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα. Ακολούθησαν δημοσιεύσεις από παίχτες σ’ όλη την Ευρώπη ότι στηρίζουν τον παίχτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο πρόεδρος της La Liga έκανε τον «Κινέζο». Anyway, η Βαλένθια μετά από όλα αυτά και με τις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε, ανέβηκε στους 40 βαθμούς και πήρε μια απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη αλλά δίνεται φαβορί σε μια έδρα που αποδείχτηκε δύσκολο εμπόδιο για πολλές ομάδες, ενώ έχει δεχτεί τέρμα σ’ όλες τις εξορμήσεις τους, της πλην της Έλτσε. Αντίθετα οι νησιώτες ειδικά εντός έδρας έχουν αποδείξει ότι δεν χαρίζονται ενώ αποτελούν μια σφιχτή και καλοδουλεμένη ομάδα.

Δεν έχουν σωθεί οι φιλοξενούμενοι σ’ αντίθεση με τους γηπεδούχους. Θα κρατήσω το 1Χ και over 1,5 με απόδοση 2.60 στην Betshop.

Με όπλο την φόρμα

Η Λουγκάνο έμεινε αήττητη για όγδοο συνεχόμενο ματς (4-4-0), αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βασιλείας την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε την κατοχή μπάλας, είχε πολλά περισσότερα σουτ, πίεσε την αντίπαλο αλλά έμεινε πίσω στο σκορ στο 35′. Κατάφερε όμως να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στο 85′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στέφεν. Είναι στην τρίτη θέση και τους 51 βαθμούς και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την δεύτερη Σερβέτ (54), η οποία κατέχει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Κοιτάει περισσότερο προς τα επάνω καθώς καθώς η τέταρτη Λουκέρνη απέχει τέσσερις βαθμούς, έχοντας ένα μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας. Θα προσπαθήσει να κλέψει την δεύτερη θέση με την δύναμη της έδρας της, καθώς εκεί έχει σκοράρει και στα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος, με την τελευταία ήττα να χρονολογείται στις 17 Οκτωβρίου από την σημερινή της αντίπαλο με 1-4.

Από την άλλη η Γιουνγκ Μπόις είναι εδώ και καιρό πρωταθλήτρια Ελβετίας. Σκόραρε για 19ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 επί της ουραγού Σιόν. Αήττητη εντός έδρας, ενώ εκτός έχει μόλις τρεις ήττες (7-7-3) σε 17 παιχνίδια, κάνει αλλαγές στην εντεκάδα αλλά θέλει να παραμένει σε καλή κατάσταση καθώς ακολουθεί αρχές Ιουνίου και ο τελικός κυπέλλου, όπου με νίκη θα κάνει το νταμπλ. Τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τις ομάδες της πρώτης τετράδας καθώς διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές είτε με βασικούς είτε με κάποιους αναπληρωματικούς στην βασική ενδεκάδα.

Νίκη για να μην σβήσει το όνειρο της δεύτερης θέσης θέλουν οι γηπεδούχοι αλλά οι φιλοξενούμενοι δύσκολο να μείνουν μακριά από το γκολ. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με  απόδοση 1.88 στην Betshop.

Προγνωστικά: Αναμένουμε γκολ και θέαμα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας στην Ελβετία και πάμε σε μια άλλη γηπεδούχο ομάδα που έχει σκοράρει και αυτή σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, την Γκρασχόπερς. Έκτη στην βαθμολογία με 43 βαθμούς κυνηγάει (αλλά δύσκολα) να μπει στην πρώτη τετράδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο στους δύο εναπομείναντες αγώνες. Για να είχε περισσότερες ελπίδες θα έπρεπε να μην είχε ηττηθεί (2-1) την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Ζυρίχης. Προηγήθηκε στο 8′ αλλά οι γηπεδούχοι, σ’ ένα ισορροπημένο αγώνα επικράτησαν με τέρματα στο 24ο και 54ο λεπτό. Παίζει ανοιχτά έχοντας μόλις δυο ισοπαλίες εντός έδρας, εννέα νίκες και ήττες με σύνολο 13 over 2,5 τα δώδεκα από αυτά με goal/goal. Δεν έχει κανένα νόημα να μην παίξει ανοιχτά στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της.

Με δύο βαθμούς λιγότερους, στην έβδομη θέση βρίσκεται η Σεν Γκάλεν. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς στα τελευταία δέκα της παιχνίδια έχει να μας παρουσιάσει τέσσερις ισοπαλίες, πέντε ήττες και μόλις μια νίκη, απέναντι στην Βασιλεία την οποία πέτυχε ενδιάμεσα από τα δύο παιχνίδια που έδωσε για την ημιτελική φάση του Conference League, και την νίκησε με 6-1! Τρεις νίκες όλες κι όλες εκτός έδρας, οι δύο απέναντι στην ουραγό Σιόν αλλά με αρκετές ισοπαλίες. Αδιάφορη βαθμολογικά για τον αγώνα θα παρουσιαστεί η ομάδα που εδρεύει ανατολικά της χώρας, έχοντας δευτερεύουσες απουσίες. Μόλις μια φορά κράτησε απαραβίαστη την εστία της εκτός έδρας, ενώ τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με goal/goal.

Στα τελευταία έξι παιχνίδια εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν από ένα τέρμα. Περιμένουμε παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με την ζυγαριά να γέρνει αριστερά λόγω έδρας. Επιλογή μας το 1Χ και goal/goal με απόδοση 2.18 στην Betshop.

Στην αναζήτηση ενός θαύματος

Η Σιόν είναι ουραγός με 31 βαθμούς, δύο αγώνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Βέβαια η σωτηρία απέχει μόλις ένα πόντο καθώς η Βίντερτουρ έχει 32, αλλά δείχνει να έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Μπορεί να ήταν εντός προγράμματος η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την πρωταθλήτρια Γιουνγκ Μπόις, αλλά αυτή ήταν η πέμπτη ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια και ενώ στα τελευταία τρία δεν έχει σκοράρει. Το πιο απίθανο είναι ότι δηλώνονται τραυματίες έξι βασικοί παίκτες (δύο κεντρικοί αμυντικοί, δύο μέσοι και οι δύο επιθετικοί) συν τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας δηλαδή συνολικά θα απουσιάσουν παίχτες που πέτυχαν τα 25 από 40 τέρματα. Καλύτερη η εκτός έδρας παρουσία της καθώς εντός παραπαίει έχοντας 2-6-11 με 16 τέρματα υπέρ και 35 κατά.

Φινάλε θρίλερ με απόδοση έως 6.50ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φινάλε θρίλερ με απόδοση έως 6.50

Αντίπαλος της θα είναι η Λουκέρνη, η οποία και αυτή θα έχει κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά όχι στο βαθμό που θα έχουν οι γηπεδούχοι. Έμεινε στο 1-1 την τελευταία αγωνιστική εντός με την Σεντ Γκάλεν χάνοντας την ευκαιρία να κλειδώσει την τέταρτη θέση στην οποία βρίσκεται, που είναι και η τελευταία που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τώρα καλείται στην χρυσή ευκαιρία που της δίνεται να κερδίσει την ουραγό Σιόν καθώς κλείνει την σεζόν στην έδρα της δεύτερης Σερβέτ, η οποία υπάρχει περίπτωση να θέλει αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική, γεγονός που ενδέχεται να δυσκολέψει πολύ το έργο της.

Με ρίσκο, καθώς οι γηπεδούχοι παρά τα προβλήματα θα ψάξουν για αποτέλεσμα, θα κρατήσουμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 2.50 στην Betshop.

Καλή επιτυχία

Δυάδα απόδοσης 6.50
20:30
Μαγιόρκα - Βαλένθια
1Χ & over 1,5
2.60
21:30
Σιόν - Λουκέρνη
2 & over 1,5
2.50
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 4.09
21:30
Λουγκάνο - Γιουνγκ Μπόις
Goal/goal & over 2,5
1.88
21:30
Γκρασχόπερς - Σεν Γκάλεν
1X & goal/goal
2.18
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις