Ταξίδι διπλασιασμού στο Μοντεβιδέο

Ταξίδι διπλασιασμού στο Μοντεβιδέο

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr! Την Κυριακή τα πήγαμε εξαιρετικά, καθώς οι Βραζιλιάνοι μας πλήρωσαν αδρά. Με δύο γκολάκια στα… χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου και άλλο ένα μέχρι το 65’, περάσαμε μια όμορφη βόλτα από το ταμείο εξαργυρώνοντας αποδόσεις του 4.00 και του 2.70. 

Πέρα από την επιτυχία της συγκεκριμένης στήλης, όμως, πρέπει να αναφέρω ότι συνολικά η ομάδα του site τα… έσπασε (και) προχθές με πάρα πολλές επιτυχημένες προβλέψεις σε απίστευτες αποδόσεις, που πολύ δύσκολα βρίσκει κάποιος αλλού… Έτσι, για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας, μη λησμονώντας ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια δεν έχει κλείσει καλά καλά τους 3 μήνες, αλλά τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. 

Πάμε στα σημερινά. Ένα παιχνίδι έχω επιλέξει για απόψε, το οποίο φιλοξενείται στη μακρινή Ουρουγουάη στο πλαίσιο της δεύτερης κατηγορίας της χώρας και ο διπλασιασμός που προσφέρει είναι δελεαστικός. 

Η καλή και η… άσχημη! 

Η Ράμπλα Τζούνιορς που θέλει να “χτυπήσει” άνοδο, υποδέχεται την άκρως ντεφορμέ και δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, Ατένας. 

Οι γηπεδούχοι μετρούν εδώ και έναν μήνα πέντε σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα, έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Θέλουν να διευρύνουν απόψε αυτό το σερί κι έχουν μεγάλη ευκαιρία να το πράξουν, αφού υποδέχονται την ουραγό της λίγκας.  

Εντός έδρας η Ράμπλα έχει 2 νίκες και μία ήττα -τη μοναδική για φέτος- από την Ρασίνγκ Μοντεβιδέο στην πρεμιέρα. Μοναδική παραφωνία αποτελεί το γεγονός ότι και στους τρεις αυτούς αγώνες έχει δεχθεί γκολ, επιβεβαιώνοντας μάλιστα το over ισάριθμες φορές. 

Η Ατένας διάγει βίο αντίθετο από την αποψινή της αντίπαλο, αφού βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη στις πρώτες 6 αγωνιστικές, μαζεύοντας συνολικά 5 βαθμούς ως τώρα. Προέρχεται από 3 ήττες και μία ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες, με συντελεστή τερμάτων 2-11.  

Έδειξε πως είναι σκληρό καρύδι μακριά από το σπίτι της, έχοντας αποσπάσει 2 ισοπαλίες από Άλμπιον και Βίγια Εσπανιόλα (1-1 και 2-2 αντίστοιχα), μέχρι που ήρθε μια ξεγυρισμένη εξάρα από την 5η της βαθμολογίας Σουντ Αμέρικα προ δεκαημέρου, για να επιβεβαιώσει την αστάθεια και τις αδυναμίες της. 

Η προϊστορία των δύο ομάδων δείχνει ξεκάθαρα Ράμπλα, καθώς 4 φορές έχει φύγει νικήτρια ανεξαρτήτου έδρας, ενώ 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Πάντως, στις 4 από τις 6 συνολικά αναμετρήσεις τους, έχουν επιτευχθεί πάνω από 4 τέρματα (!), ενώ οι έτερες δύο έληξαν με σκορ 1-1 και 2-2. Σε όλα επιβεβαιώθηκε το αμφίτερμα. 

Βάσει της μέχρι τώρα εικόνας των δύο ομάδων και της αγωνιστικής συμπεριφοράς τους, συνυπολογίζοντας και την προϊστορία, κλίνω προς την επιλογή του over. Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να το συνδυάσει με αμφίτερμα ώστε να ανεβάσει περισσότερο την απόδοση. Ο άσος στο 1.60 δεν παίζεται ούτε για αστείο. 

Μονό 

18:15 Ράμπλα ΤζούνιορςΑτένας: Over 2,5 (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις