Τελικός με σκόρερ έως 4.50

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ έχει στη σημερινή στήλη του ο #Blackbird.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σήμερα έχουμε προγνωστικά στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στους τελικούς, ενώ από το 2016 και μετά μια από τις δυο είναι στον τελικό.

Προγνωστικά: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ μετά από μια πολύ καλή σεζόν που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά. Ιδανικό θα είναι απόψε, να φτάσει στη κατάκτηση του Κυπέλλου, κάνοντας το Νταμπλ μετά από 45 ολόκληρα χρόνια. Το μομεντουμ είναι υπέρ της σε αυτή την μάχη, καθώς έχει πληρέστερο ρόστερ και περισσότερες εναλλακτικές στον πάγκο.

Στον έκτο τελικό τα τελευταία επτά χρόνια βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μετράει 4 κατακτήσεις και έναν χαμένο τελικό. Οι τρεις μάλιστα κόντρα στην σημερινή του αντίπαλο. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως στους άλλους, αυτή την φορά ο Δικέφαλος του Βορρά είναι ξεκάθαρο outsider, κάτι που αποτυπώνεται και στοιχηματικά.

Σπουδαία αναμέτρηση με ένα ντέρμπι στον τελικό του Κυπέλλου. Πιστεύω πως δεν θα ξεφύγει η αναμέτρηση από το 2-3 γκολ στο 1.91 στην Novibet. Επίσης έχει αξία το να σκοράρει ο Μπράντον Τόμας στο 4.50. Είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο κύπελλο, ανεβασμένος τελευταία υπάρχουν πιθανότητες να στείλει την μπαλα στα δίχτυα.

Τελικός με σκόρερ έως 4.50ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τελικός με σκόρερ έως 4.50

Μονό
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
2-3 γκολ
1.91
Μονό
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Γκολ Μπράντον Τόμας
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις