Τα φαβορί πληρώνουν στη La Liga

προγνωστικά

Τρεις επιλογές από την 36η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος σήμερα για τον #Bats.

Μία δυάδα και δύο μονά περιλαμβάνονται στα προγνωστικά της Τετάρτης, με αποδόσεις έως 2.74.

Προγνωστικά: Έλτσε – Σεβίλλη

Στην έδρα της ουραγού Έλτσε αγωνίζεται η Σεβίλλη με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Την Κυριακή έμεινε στο 0-0, στο εντός έδρας ντέρμπι με την Μπέτις και πλέον βρίσκεται στο -2 από την έβδομη θέση. Μικρό το κακό μετά την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Europa League, όμως μέχρι την επόμενη Τετάρτη που είναι το ματς με τη Ρόμα, οι Σεβιγιάνοι έχουν δύο σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Η Έλτσε έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, όμως παραδόξως τα πάει πολύ καλά στα τελευταία ματς. Έχει μαζέψει επτά από τους δώδεκα διαθέσιμους βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ στα πρώτα 31 ματς είχε μόλις 13 πόντους. Φαίνεται πως αποδίδει καλύτερα χωρίς την πίεση του αποτελέσματος κι έχει άγνοια κινδύνου. Ωστόσο, δεν έχει την ποιότητα για να το συνεχίσει αυτό και απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα με κίνητρο. Μεγάλη αξία έχει στο 1.93 της Betshop το διπλό και θα μπει στις επιλογές μας.

Πολλά γκολ στα ματς των Μαδριλένων

Για πρώτη φορά στην σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη δύο συνεχόμενες ήττες. Μετά το 4-0 από την Σίτι και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League, ήρθε το 1-0 από τη Βαλένθια. Η χρονιά έχει τελειώσει για τους «μερένγκες» και απέμειναν τρία παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο. Το πρώτο από αυτά είναι απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία επίσης είναι αδιάφορη. Είναι 11η και απέχει έντεκα βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που σημαίνει ότι θα τερματίσει περίπου στα μισά του βαθμολογικού πίνακα. Κι αυτή ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική, άρα αναμένουμε να ψάξει αντίδραση στο «Μπερναμπέου». Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.66 στην Betshop.

Η έτερη μεγάλη ομάδα της Μαδρίτης, η Ατλέτικο, δοκιμάζεται στην έδρα της Εσπανιόλ. Οι Καταλανοί πέτυχαν το πρώτο τους διπλό μετά από τρεις μήνες απέναντι στη Βαγιεκάνο και πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα. Παραμένουν στην προτελευταία θέση αλλά με διαφορά που ανατρέπεται από τις Χετάφε και Βαγιαδολίδ που προηγούνται. Τεράστιο το κίνητρο για νίκη και απόψε, σε αντίθεση με τους «ροχιμπλάνκος» που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο επόμενο Champions League. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως η ομάδα του Σιμεόνε δε θα διεκδικήσει τη νίκη. Και οι δύο σκοράρουν αρκετά αλλά δέχονται και εύκολα γκολ τον τελευταίο καιρό, οπότε δύσκολα θα μείνει κάποια στο μηδέν. Αξίζει το goal/goal με απόδοση 1.65 στην Betshop, συμπληρώνοντας στο 2.74 τη δυάδα μας.

Προγνωστικά: Μπέτις – Χετάφε

Κλείνουμε με το παιχνίδι Μπέτις – Χετάφε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ίσως το μοναδικό της ημέρας στο οποίο και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη. Με 56 βαθμούς οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται άνετα στην έκτη θέση της βαθμολογίας κι είναι αρκετά κοντά στο να κλειδώσουν το εισιτήριο για το Europa League. Έχουν την ευκαιρία με νίκη απόψε να το πετύχουν αυτό, ειδικά αν η Μπιλμπάο αποτύχει να κερδίσει εκτός έδρας την Οσασούνα.

Τα φαβορί πληρώνουν στη La LigaΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τα φαβορί πληρώνουν στη La Liga

Το ματς με την Χετάφε κρύβει αρκετούς κινδύνους, κυρίως επειδή αυτή χρειάζεται ακόμα παραπάνω τους τρεις βαθμούς. Έχει 35 σε ισάριθμα παιχνίδια και κάθε αγωνιστική βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Δεν αρκεί η ανάγκη της για νίκη, καθώς η επιθετική δυστοκία της δεν προκαλεί ιδιαίτερη αισιοδοξία. Εκτός έδρας δεν έχει κερδίσει εδώ και δέκα ματς, ενώ αντιμετωπίζει μια ομάδα που στο γήπεδό της δύσκολα χάνει βαθμούς σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Στο 2.08 βρίσκουμε τον άσο στη Novibet και θα τον επιλέξουμε.

Μονό
20:30
Έλτσε - Σεβίλλη
2
1.93
BET: 32 units
Δυάδα απόδοσης 2.74
20:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο
Over 2,5
1.66
23:00
Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal
1.65
BET: 23 units
Μονό
23:00
Μπέτις - Χετάφε
1
2.08
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις