Τελικός για γερά νεύρα στο 2.70

Τελικός για γερά νεύρα στο 2.70

Τελικός Ιταλίας και αδιαφορία...που φέρνει γκολ στην Premier League στα σημερινά προγνωστικά του #Makrakis

Καλημέρα σε όλους. Η στήλη της προηγούμενης Παρασκευής είχε μεγάλη επιτυχία με ¾ επιλογές. Σήμερα, μέρα τελικών, εμβόλιμων και εξ αναβολής αγώνων. Θα ασχοληθούμε με προγνωστικά από Premier League και τον τελικό του Coppa Italia.

Προγνωστικά: Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτυ

Η Μπράιτον εξαργύρωσε την καταπληκτική σεζόν της με την πρόκρισή της στους επόμενους ομίλους του Europa League. Εξαιρετικό και επιθετικό ποδόσφαιρο όλη την διάρκεια της σεζόν. Η 4η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η Μάντσεστερ Σίτι φέτος μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ για την κατάκτηση ακόμη και του Τρεμπλ. Επιβίωσε στον μαραθώνιο με την Άρσεναλ, παρότι δεν ξεκίνησε την σεζόν με τις καλύτερες επιδόσεις. Πλέον, ο Γκουαρντιόλα έχει το μυαλό του στους τελικούς που περιμένουν την ομάδα. Πρώτα με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ για το κύπελλο και ύστερα με την Ίντερ για το Champions League. Ελεύθερο ποδόσφαιρο περιμένω και από τις δύο ομάδες. Το goal και over 3,5 στο 2.55 το βρίσκω ελκυστική επιλογή και θα προστεθεί στα προγνωστικά μου.

Φιορεντίνα – Ίντερ

Οι Ιταλικές ομάδες επέστρεψαν στο προσκήνιο φέτος. Τρεις από αυτές βρίσκονται και στους τρεις Ευρωπαϊκούς τελικούς. Δύο από αυτές, Φιορεντίνα και Ίντερ αναμετρώνται για το Κύπελλο Ιταλίας. Η ομάδα του Μιλάνου το κατέκτησε πέρυσι και ψάχνει το repeat, ενώ οι «βιόλα» θέλουν τον πρώτο τους τίτλο μετά το μακρινό 2001, που ήταν πάλι Κύπελλο. Από την Ίντερ έφυγε ένα βάρος, αφού εξασφάλισε την τετράδα, βλέποντας την «Γιουβε» να χάνει 10 βαθμούς. Μοιρασμένες οι νίκες για τις δύο ομάδες φέτος, η καθεμία στην έδρα της άλλης. Η Ίντερ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά σε έναν μονό τελικό μπορούμε να τζογάρουμε με το αουτσάιντερ. Ούτως ή άλλος δεν έχει φανεί σε τεράστιο βαθμό η διαφορά των ομάδων στα μεταξύ τους ματς. Ποντάρισμα στην κατάκτηση του τροπαίου από την Φιορεντίνα στο 2.70.

Τελικός για γερά νεύρα στο 2.70ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τελικός για γερά νεύρα στο 2.70

Μονό
22:00
Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal & over 3,5
2.55
Μονό
22:00
Φιορεντίνα - Ίντερ
Κατάκτηση τροπαίου: Φιορεντίνα
2.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις