Με το βλέμμα… στο 4.50 για τα αστέρια!

Με το βλέμμα… στο 4.50 για τα αστέρια!

Καλησπέρα συναγωνιστές, το… Σ/Κ κύλησε καταπληκτικά καθώς χθες Κυριακή κάναμε το 2/2 στη στήλη και μάλιστα εμφατικό ταμείο καθώς επιβεβαιώθηκε σημείο με απόδοση 8.00 (!).

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/196308168771087

Επιστρέφουμε λοιπόν μεσοβδόμαδα, με το παιχνίδι ΠΑΟΚ- Μπενφίκα με φόντο τα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα είναι δύσκολη η αποστολή του Δικεφάλου και θεωρώ ότι θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές για να προκριθεί. Είναι μονό παιχνίδι οπότε όλα γίνονται. Ωστόσο, δε θα πάω σε παιχνίδι με γκολ που τα πιστεύω αλλά με το σκληρό παιχνίδι που περιμένω να γίνει εκατέρωθεν. Σφυρίζει αυτό το «λουλούδι» της διαιτησίας, ο Φέλιξ Μπριχ, όπου αν αρχίσει να βγάζει κάρτες δε σταματάει.

Εμείς θα εστιάσουμε καταρχήν στο «στανταράκι» (δεν υπάρχει στο στοίχημα…) του line των 31,5 φάουλ που πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά βατό όριο καθώς το περίμενα γύρω στο 33,5 φάουλ.

Στη συνέχεια, θα περιμένω να κιτρινιστούν δύο παίκτες σε πολύ καλή απόδοση. Περιμένω να ξεκινήσει ο Κρέσπο δεξιά, μια θέση που δεν τη ξέρει καθώς θα είναι μπακ χαφ. Οι παίκτες της Μπενφίκα είναι εξαιρετικά γρήγοροι και θα έχει προβλήματα ο Ισπανός. Επίσης, έχει καιρό να δεχτεί κάρτα συν ότι θα μπει να αποδείξει πράγματα καθώς δεν λογίζεται ως βασικός από τον προπονητή.

Ο άλλος παίκτης που περιμένω να κιτρινιστεί είναι το έτερο μπακ χαφ του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο Γιαννούλης έχει να δεχτεί κάρτα αρκετό καιρό ωστόσο δεν είναι διότι είναι το «καλό παιδί» του ασπρόμαυρου ρόστερ, αλλά γιατί δεν είχε και κάποιον αξιόλογο αντίπαλο απέναντί του. Μπαίνει στα μαρκαρίσματα έχει πάθος και θα τον τιμήσω. Βέβαια και άλλοι παίκτες είναι υποψήφιοι για κάρτα (Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Πέλκας) αλλά δε μπορούμε να παίξουμε και όλη την ενδεκάδα.

Καλή τύχη.

Special bet

21:00 ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Over 31,5 συνολικά φάουλ (1.75)

Κάρτες

21:00 ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Κίτρινη στον Κρέσπο (4.50)

Κάρτες

21:00 ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Κίτρινη στον Γιαννούλη (3.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις