Vintage Πούιγ για την είσοδο στο Roland Garros!

Vintage Πούιγ για την είσοδο στο Roland Garros!

Μια επιλογή απο τα προκριματικά και μια μακροχρόνια απο το Roland Garros έχει ο #bilias1974 στα σημερινά προγνωστικά τένις

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μπήκαμε λοιπόν στην εβδομάδα που ξεκινάει το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς, το Roland Garros στα χωμάτινα γήπεδα του Παρισιού. Βρισκόμαστε ήδη στα προκριματικά  από όπου θα προκριθούν οι τενίστες που θα ολοκληρώσουν το κυρίως ταμπλό, οι αγώνες του οποίου ξεκινάνε 28 Μαΐου και ολοκληρώνονται 11 Ιουνίου.

Προγνωστικά τένις

Από τα προκριματικά λοιπόν θα αντλήσουμε επιλογή στα σημερινά προγνωστικά τένις. Εκεί ξεχωρίσαμε τον αγώνα του Γάλλου Λούκας Πούιγ εναντίον του Ταϊβανέζου Τσουν Χσιν Τσενγκ. O Γάλλος μετά από αρκετούς τραυματισμούς βρίσκεται πλέον στο νο670 στον κόσμο αλλά έχει τις δυνατότητες για πιο ψηλά καθώς έχει φτάσει παλιότερα στο τοπ10 και δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια (29χρ.).

Ο νεαρός Ταϊβανέζος Τσενγκ από την άλλη είχε δείξει κάποια ελπιδοφόρα στοιχεία το 2022 φτάνοντάς στις παρυφές του τοπ100 αλλά η αστάθεια που επέδειξε έκτοτε (9-13 Ν/Η μέσα στο 2023) τον έχουν ρίξει πίσω στο νο215 στον κόσμο.

Στους πρώτους αγώνες στα προκριματικά ο Πούιγ έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση αποκλείοντας σε straight sets τον Τσέχο Ματσάκ που βρίσκεται στο νο127 στον κόσμο  ενώ ο Τσενγκ απέκλεισε δύσκολα σε 3 σετ τον Ελβετό Ριτσάρντ.

Με την υποστήριξη του ένθερμου γαλλικού κοινού η εκτίμηση είναι ότι ο Πούιγ έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη την οποία βρίσκουμε στο 1.98 στην πλατφόρμα της Novibet και θα την επιλέξουμε στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Roland Garros μακροχρόνια

Η δεύτερη επιλογή μας σήμερα θα είναι μακροχρόνιας φύσεως και θα είναι με τον μέγιστο αριθμό των άσων που θα έρθουν σε έναν αγώνα. Πέρσι ο μέγιστος αριθμός των άσων ήταν 48 και επετεύχθη σε 5σετο ματς μεταξύ του Τσίλιτς και του Ρούμπλεφ. Γενικά, στην δύσκολη επιφάνεια για άσους όπως είναι η χωμάτινη, για να επιτευχθούν πάνω από 40 πρέπει να έχει σίγουρα πάνω από 4 σετ αλλά και να παίζουν αντίπαλοι δυο πολύ καλοί σέρβερ. Φέτος το line έχει τοποθετηθεί στο 45,5 και θα επιλέξουμε το under δεδομένης και της κακής κατάστασης που εμφανίζονται κάποιοι συνήθεις ύποπτοι στην παραγωγή πολλών άσων ανά αγώνα όπως οι Αμερικανοί Κρεσσί και Ισνερ.

Το under 45,5 άσων ως περισσότεροι άσοι σε έναν αγώνα σε απόδοση 1.85 το βρίσκουμε στην Novibet.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Vintage Πούιγ για την είσοδο στο Roland Garros!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Vintage Πούιγ για την είσοδο στο Roland Garros!

Μονό
14:00
Λούκας Πούιγ - Τσουν Χσιν Τσενγκ
1
1.98
BET: 25 units
Μακροχρόνιο
Ρολάν Γκαρός 2023 - Ειδικά Στοιχήματα Τουρνουά (Κυρίως ταμπλό)
Περισσότεροι Άσοι σε έναν Aγώνα - Under 45,5
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις