10 tips για να παίξετε σωστά την ισοπαλία!

Ισοπαλία με την εικόνα να δείχνει μια μπάλα.

Στα περισσότερα παιχνίδια που βρίσκονται στο γκολ, μετά το 75ο λεπτό η απόδοση της ισοπαλίας αυξάνεται εκθετικά.

Η ισοπαλία στο στοίχημα & tips για να την πετύχουμε

Οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με το στοίχημα, σίγουρα έχουμε ποντάρει σε ισοπαλία. Η αλήθεια είναι πως δε το προτιμούμε, αφού μη γελιόμαστε σχεδόν κανένας δε θέλει παιχνίδια χωρίς νικητή. Υπάρχουν αρκετά “συστήματα” για να ποντάρεις στην ισοπαλία, που τα περισσότερα θέλουν κάποιο κεφάλαιο για να αποδώσουν. Εδώ δε θα ασχοληθούμε με αυτό, αλλά θα δούμε δέκα απλά tips ώστε να βάλουμε την ισοπαλία σαν ποντάρισμα στο σκεπτικό μας.

Tip No1: Ισοπαλία & στατιστική

Η στατιστική είναι σημαντικός βοηθός για τους παίχτες στοιχήματος. Δε βασιζόμαστε πλήρως σε αυτήν, αλλά μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Ψάχνουμε πρωταθλήματα που βάσει στατιστικής, έχουν έφεση στις ισοπαλίες. Όπως για παράδειγμα Β’ Ιταλίας ή Β’ Γαλλίας, στις οποίες εμφανίζονται σε ποστοστό κοντά στο 30-35% των παιχνιδίων.

Tip No2: Focus σε συγκεκριμένες ομάδες 

Όλοι οι παίχτες στοιχήματος έχουμε τις “ομάδες μας”. Τις ακολουθούμε, διαβάζουμε γι’ αυτές και τις ποντάρουμε. Η ίδια αρχή ισχύει και στην ισοπαλία. Υπάρχουν ομάδες που έχουν έφεση στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αρκεί να βρούμε μερικές και να επικεντρωθούμε σε αυτές, χωρίς κυνήγι μαγισσών.

Tip No3: Ισοπαλία με ισοδύναμες ομάδες

Σε κάθε πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά σε δυναμική. Τις περισσότερες φορές πού έχουμε τέτοια παιχνίδια, κάνουμε τη “πάπια” δεν ασχολούμαστε καθόλου και ψάχνουμε κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι πως καλά κάνουμε, αλλά το ενδεχόμενο μιας “βολικής” ισοπαλίας σε τέτοια παιχνίδια αυξάνεται. Την επόμενη φορά που βρείτε τέτοιο παιχνίδι, μπορείτε να ρισκάρετε. Ή για εσάς που σας αρέσουν τα συστήματα, βρείτε 2-3 τέτοια παιχνίδια και συνδυάστε τα. Δε χάνεται κάτι…

Tip No4: Η παράδοση λέει πολλά 

Κακά τα ψέμματα υπάρχουν ζευγάρια ομάδων που την ισοπαλία την έχουν σκοινί – κορδόνι. Στις περισσότερες στοιχηματικές προτάσεις όταν υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, πάντα βλέπουμε και την αντίστοιχη υποσημείωση. Π.χ αν ένα ζευγάρι έχει στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις 6 ισοπαλίες, εντάξει δε χρειάζεται να είσαι και ο μάντης Κάλχας για να το μυριστείς. 

Tip No5: Η άμυνα οδηγός

Σε κάθε πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες με αμυντικό και επιθετικό προσανατολισμό αντίστοιχα. Σωστά μαντέψατε, στοχεύουμε αυτές με τους αμυντικούς προσανατολισμούς και ειδικά αν παίζουν μεταξύ τους. Όταν οι ομάδες έχουν στόχο να μη δεχτούνε γκολ και είναι και λίγο “δυσκοίλιες” επιθετiκά, η ισοπαλία παίρνει αυτόματα limit-up.

10 tips για να παίξετε σωστά την ισοπαλία!

Tip No6: Διπλά παιχνίδια 

Τα νοκ-άουτ παιχνίδια είναι μια ξεχωριστή κατηγορία λόγω της κρισιμότητας των αποτελεσμάτων. Τις περισσότερες φορές και όταν έχουμε και ισοδύναμες ομάδες η ισοπαλία είναι αρκετά πιθανή σαν σενάριο. Εγώ προσωπικά τα αποφεύγω, αλλά βάσει στατιστικής σε διπλά παιχνίδια η ισοπαλία “παίζει” αρκετά…

Tip No7: Η απόδοση της ισοπαλίας μας λέει πολλά 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μπουκ δεν είναι χαζοί. Φυσικά εμείς οι tipsters ψάχνουμε το λάθος τους, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μας βοηθούν με το τρόπο τους και εξηγούμαι. Η απόδοση της ισοπαλίας μπορεί να μας πει πολλά για το πως βλέπει ένας μπουκ το παιχνίδι. Π.χ έχουμε τίς εξής αποδόσεις: (1.85 – 3.20 – 3.90) και (2.25 – 3.30 – 2.90). Στη πρώτη περίπτώση ο μπουκ σου λέει ότι ναι μεν έχουμε φαβορί, αλλά αν στραβώσει, πηγαίνει προς το Χ και όχι προς το 2. Ενώ στη δεύτερη περίπτωση σε ένα παιχνίδι πιο αμφίρροπο θεωρητικά ,που η ισοπαλία θα βόλευε, αυτή έχει τη μεγαλύτερη απόδοση. Λέτε να είναι λάθος των μπουκ?? Ούτε εγώ το νομίζω… 

Tip No8: Καιρικές συνθήκες και αγωνιστικός χώρος

Εντάξει εν έτει 2021 ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σημείο αναφοράς, παρά μόνο σε λίγες περιπώσεις. Αλλά τα καιρικά φαινόμενα μπορούν να καθορίσουν μερικές φορές ένα αποτέλεσμα. Π.χ ένας αγώνας σε αρνητικές θερμοκρασίες, ή ένα γήπεδο βαρύ από βροχή, ή σε μερικές περιπτώσεις ένας κακός αγωνιστικός χώρος, μπαίνουν στην εξίσωση όταν κυνηγάμε ισοπαλίες.

Tip No9: Μη κοντράρεις τη στατιστική

Πολλοί κυνηγάνε το πότε θα σπάσει ένα σερί, για παράδειγμα ας πούμε οτι μια ομάδα έχει 10 σερί παιχνίδια χωρίς Χ. Μεγάλο λάθος να ποντάρουμε επαναλαμβανόμενα σε ένα σημείο με τη λογική ότι “πρέπει” να έρθει. Λογικά θα γίνει και αυτό, αλλά η συγκεκριμένη λογική παραπέμπει σε τζόκερ παρά σε στοίχημα.

Tip No10: Το Live έχει μπόλικη ισοπαλία

Οι περισσότεροι παίζουμε κατά κόρον και live. Πόσες φορές έχουμε πει και ειδικά μετά το 80′ ότι το έβλεπα και δε το πόνταρα. Ε λοιπόν και εδώ η ισοπαλία έχει τη τιμητική της. Στα περισσότερα παιχνίδια που βρίσκονται στο γκολ, μετά το 75ο λεπτό η απόδοση της ισοπαλίας αυξάνεται εκθετικά. Ειδικά αξίζουν οι περιπτώσεις που το εκάστοτε φαβορί βρίσκεται πίσω στο σκορ. Την επόμενη φορά που θα ποντάρετε σε live αγώνα παρατηρήστε τις αποδόσεις και σίγουρα η ισοπαλία θα μπεί στις επιλογές σας.

10 tips για να παίξετε σωστά την ισοπαλία!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!10 tips για να παίξετε σωστά την ισοπαλία!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις