Στοίχημα παρολί: Τι είναι και γιατί έχουν μεγαλύτερο κέρδος;

Στοίχημα παρολί

Στοίχημα παρολί: Ποιος είναι ο εν λόγω τύπος στοιχήματος, σε τι διαφέρει από τα μονά και γιατί έχει μεγαλύτερο κέρδος; Ποιο το ρισκο;

Εκτός από αυτούς που επιθυμούν να παίζουν συγκρατημένα και να μαζεύουν τα κέρδη τους αγώνα-αγώνα, στοιχηματίζοντας σε μονά αποδεκτά, υπάρχουν και οι πιο επιρρεπείς στο ρίσκο παίχτες, οι οποίο καταφεύγουν στο στοίχημα παρολί, έναν συνδυασμό στοιχημάτων σε περισσότερους του ενός αγώνες. Χάρη σε αυτό, τα κέρδη τους μπορούν να είναι πολλά περισσότερα.

Αυτό συμβαίνει γιατί το ποσό που στοιχηματίζει ο παίχτης πολλαπλασιάζεται με την απόδοση του κάθε στοιχήματος. Με κάθε σωστή του πρόβλεψη τα κέρδη του πολλαπλασιάζονται ανάλογα με την απόδοση, γεμίζοντας πολύ περισσότερο το πορτοφόλι του. Η απαράβατη προϋπόθεση, όμως, είναι να προβλέψει σωστά σε όλα τα στοιχήματα που αποτελούν το παρολί.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να στοιχηματίσει σε μια δυάδα, τριάδα ή τετράδα (ή και σε περισσότερους, ανάλογα με το πού στοιχηματίζει) αγώνων. Καθένα από τα αποτελέσματα στα οποία έχει στοιχηματίσει έχει και μια απόδοση. Αν υποθέσουμε, λοιπόν, ότι ο συγκεκριμένος παίχτης έχει παίξει στοίχημα online 10 ευρώ σε παρολί πέντε αγώνων, οι αποδόσεις του αποτελέσματος του κάθε αγώνα πολλαπλασιάζουν το ποσό αυτό με κάθε του νίκη. Έτσι, τα 10 ευρώ μπορούν να γίνουν 15 (αν η επιλογή του στον πρώτο αγώνα είχε απόδοση 1,50), τα 15 να γίνουν 19,5 (αν η επιλογή του στον δεύτερο αγώνα είχε απόδοση 1,30), τα 19,5 να γίνουν 39 (αν η απόδοση στον τρίτο αγώνα ήταν στο 2,00) και ούτε καθεξής.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για έναν τρόπο που φέρνει γρήγορα μεγάλο κέρδος, αρκεί, βέβαια, ο παίχτης να προβλέψει σωστά σε όλους τους αγώνες που αποτελούν το στοίχημα παρολί του. Επομένως, τα μεγάλα κέρδη του φέρνουν και μεγαλύτερο ρίσκο.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις