MIA Xιτ – BOS Σέλτικς με live streaming

MIA Xιτ – BOS Σέλτικς με live streaming

Μεγάλο ματς στο Μαϊάμι, όπου οι Χιτ υποδέχονται τους Σέλτικς στο Game 4 των τελικών της Ανατολής στο ΝΒΑ.

Έκαναν… θόρυβο όταν απέκλεισαν τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όμως λίγοι περίμεναν ότι οι Χιτ θα έφταναν μέχρι εδώ. Η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση στους τελικούς, έχοντας κυριαρχήσει απόλυτα σε μία ακόμα σειρά στην οποία ξεκίνησε ως αουτσάιντερ.

Η παρέα του Τζίμι Μπάτλερ, που πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις στη post season (31,1 πόντοι, 6,6 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 2,2 κλεψίματα ανά ματς με 51,8%  εντός πεδιάς και 36,6% στο τρίποντο), κέρδισε στα πρώτα τρία ματς της σειράς των τελικών της Ανατολής με τους Σέλτικς και το 3-0 δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την υπεροχή των Χιτ μέχρι στιγμής.

Είναι χαρακτηριστικό πως το Μαϊάμι κέρδισε με το εντυπωσιακό 128-102 στο Game 3, χωρίς μάλιστα να έχει σε ιδιαίτερα καλή βραδιά τον Τζίμι Μπάτλερ (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ). Οι γηπεδούχοι πήραν πάρα πολλά από τους Γκέιμπ Βίνσεντ (29 πόντοι) και Ντάνκαν Ρόμπινσον (22 πόντοι), δύο από τα πιο «δυνατά» παραδείγματα της παραγωγικής διαδικασίας των Χιτ, οι οποίοι ανακαλύπτουν σταθερά «διαμάντια» που δεν βρίσκονται στο προσκήνιο και δεν φτάνουν στις υψηλότερες θέσεις των Drafts.

MIA Χιτ – BOS Σέλτικς (1.5) 1:1.86 2:1.88

Για τους Σέλτικς, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι «do or die». Η ομάδα του Τζο Ματσούλα παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στα πρώτα τρία ματς με τους Χιτ και είναι υποχρεωμένη να βρει άμεσα μία νίκη – ανάσα, η οποία θα της επιτρέψει να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στους τελικούς του ΝΒΑ.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό, οι Σέλτικς θα χρειαστούν καλύτερη εμφάνιση από τους δύο σταρ τους: Οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν μέτρησαν μαζί 26 πόντους με 1/14 τρίποντα στο τρίτο ματς και πρέπει να κάνουν άμεσα step up για να διατηρήσουν τις ελπίδες της ομάδας τους.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To ΝΒΑ όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις