ΝΒΑ 2022-23: Φαβορί για την κατάκτηση το Ντένβερ

ΝΒΑ 2022-23: Φαβορί για την κατάκτηση το Ντένβερ

Ισχυρό προβάδισμα για το Ντένβερ, με την πλάτη στον τοίχο οι Λέικερς.

Με εξαιρετική εμφάνιση στο τέταρτο δωδεκάλεπτο οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν στο Λος Άντζελες επί των Λέικερς με 119-108. Έτσι, πήραν προβάδισμα 3-0 στην σειρά των τελικών της δυτικής περιφέρειας και βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς.

Όπως είναι λογικό, η παρέα του Νίκολα Γιόκιτς αποτελεί το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA με απόδοση 1.60. Ο δύο φορές MVP συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια των playoffs, όμως στην σειρά με τους Λέικερς έχει βρει άξιο συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Τζαμάλ Μάρεϊ.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται πίσω με 2-0 στους τελικούς της Ανατολής, οι Μπόστον Σέλτικς αποτελούν το δεύτερο φαβορί για το τρόπαιο με απόδοση 4.00. Οι μπουκ θεωρούν πως ακόμα και μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από τους Μαϊάμι Χιτ, η ομάδα της Βοστώνης εξακολουθεί να έχει προβάδισμα πρόκρισης.

Η ομάδα του εντυπωσιακού Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους των φετινών playoffs, προσφέρεται σε απόδοση 5.50 για να πανηγυρίσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Πάντως το σύνολο του Έρικ Σπόελστρα απέκλεισε με 4-1 στον πρώτο γύρο τους Μιλγουόκι Μπακς, που είχαν το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ελάχιστες πιθανότητες απομένουν στους Λος Άντζελες Λέικερς για να φτάσουν μέχρι το τέλος. Στις 149 περιπτώσεις που κάποια ομάδα έχει βρεθεί να χάνει με 3-0 στα playoffs, ούτε μία δεν έγινε η ανατροπή. Θα μπορέσουν ο Λεμπρόν Τζέιμς κι ο Άνθονι Ντέιβις να γράψουν ιστορία για άλλη μια φορά; Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες αυτό είναι σχεδόν απίθανο, όπως μαρτυρά και το 31.00 που πληρώνει η κατάκτηση από τους “λιμνανθρώπους”.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις