Κάρτες, φάουλ, combo έως 2.56

Μποζιονέλος προγνωστικά

Επτά μονά αποδεκτά και μια δυάδα στις κυριακάτικες επιλογές του #nbozionelos

🗣️ Join me

Πλέον κανάλια για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App!

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join!


▶️ About lastcolumn

Του… void έγινε χθες. Ακριβώς 2 γκολ μπήκαν στα Μεϊζού Χάκα – Σανγκάη Πορτ και Ισλοχ – ΜΠΑΤΕ για να μείνει στη μονάδα η δυάδα, όπως και τα draw no bets της Μπόχουμ στο Βερολίνο και της Εβερτον στο Γούλβερχαμπτον.

Πλήρωσαν το γκολ του Φιρμίνο, έστω και στο τέλος, στο 2.50 στο Λίβερπουλ – Αστον Βίλα, το 2 dnb στο Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ (2.85) και 1.63 η latin δυάδα επειδή το Μπαΐα – Γκοϊάς έμεινε στο 1-1… από το 31’.

Στα χαμένα το ασιατικό της Μαμελόντι και το ρίσκο με τη Λίλεστρομ. Συνεχίζουμε…


🗳️ Στοίχημα στις εκλογές

Reminder, τα τελικά μου στοιχήματα για τις ελληνικές εκλογές 2023 με αποδόσεις έως… 21.00.

Δεν ξέρω τι και αν θα μείνει ανοιχτό για σήμερα. Πάντως ως χθες υπήρξε άνοδος του line του ΠΑΣΟΚ από το 9,75% στο 10,25% και του ΣΥΡΙΖΑ κατά μισή μονάδα (στο 30,75% κατά μέσο όρο lines).

Θα δείξει σήμερα πού θα κάτσει η μπίλια…

Ένα προσωπικό post εκλογικών, και κυρίως πολιτικών, σκέψεων θα το βρείτε εδώ:


🤔✍️ My view 

  • Λέτσε – Σπέτσια: «εξάποντο» και για τις δύο, δεν αποκλείεται στην οικονομία του πρωταθλήματος η ισοπαλία να τις βολέψει αλλά δεν το γνωρίζουν από τώρα. Η Σπέτσια στα τελευταία εννέα νίκησε μόνο… Ιντερ και Μίλαν και ισοβαθμεί με τη Βερόνα, η Λέτσε έχασε τεράστια ευκαιρία με το 2-2 στη Λάτσιο. Στα 15 και 13 τα φάουλ τους κατά μέσο όρο, μια χαρά το line στα 26,5 που σχεδόν διπλασιάζει.
  • Γουέστ Χαμ – Λιντς: μετά τη χθεσινή νίκη της Φόρεστ επί της Αρσεναλ και τον βαθμό που πήρε στο… 99’ η Εβερτον στο Γούλβερχαμπτον, το ματς είναι do or die για τη Λιντς. Που και… do να κάνει, πάλι δεν το σώζει αφού η Εβερτον υποδέχεται την αδιάφορη Μπόρνμουθ στο τελευταίο. Τι να πρωτοπρολάβει να σώσει ο άλλοτε «χάμερ» (2011-15) Σαμ Αλαρνταϊς αλλά πετυχαίνει τη Γουέστ Χαμ μεθυσμένη μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference League και το νικηφόρο μεν, επίπονο δε ματς στο Αλκμααρ. Μια χαρά το line των 10,5 φάουλ για τα σκληροτράχηλα «παγώνια».
  • Μπρεστ – Κλερμόν: χάρη στην έδρα της (τέσσερις σερί νίκες) η Μπρεστ αγκάλιασε την παραμονή, είχε 10 τελικές στο 1-0 με την Οσέρ (ρεκόρ… 24 ετών) ενώ η Κλερμόν επέκτεινε το ιστορικό, αήττητο ρεκόρ της στην κατηγορία στο 6-1-0 και έχει βλέψεις και για την 7η θέση. Ματς που προσφέρεται για γκολ.
  • Ντινάμο Μπρεστ – Γκόμελ: απορίας άξιον γιατί φαβοριτίζεται ο άσος για μια ομάδα που έχει μπει στη σεζόν με 1-0-7 ενώ η Γκόμελ είναι στο 1-4-2. Με το over στο 2.15 ήτοι αρκετά ψηλά για λευκορώσικο ματς, το πήρα σε ασιατικό δυάρι.
  • Αουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ: μετά την ήττα της Μπάγερν χθες, από τη Λειψία, η Ντόρτμουντ αν νικήσει Αουγκσμπουργκ και Μάιντζ, παίρνει τον τίτλο. ΟΚ, μεταξύ μας, ικανή να γκελάρει σήμερα, Ντόρτμουντ είσαι, αλλά μετά το 6-0 επί της Βόλφσμπουργκ, κέρδισε με 5-2 την Γκλάντμπαχ και το timing είναι μαζί της. Κακές οι αποδόσεις, ευλόγως, έριξα ένα bet builder διπλασιασμού στατιστικών και ενστίκτου.
  • Φαρούλ Κοστάντζα – FCSB: έδωσε δικαιώματα στα play offs η πρωτοπόρος εδώ και εβδομάδες Φαρούλ, μετά το 1-1 με την Ουνιβερσιτάτεα η «Στεάουα» των τριών σερί νικών την πλησίασε στον πόντο. Κάνει δουλίτσα ο Ηλίας Χαραλάμπους στη FCSB, με τον Κύπριο (όσοι τον θυμάστε) να έχει περάσει παλιότερα από ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό. Αλλά η Φαρούλ, με τον εμβληματικό Γκεόργκε Χάτζι στον πάγκο (είναι και κάτοχος του 89,9% των μετοχών του συλλόγου) και πρόεδρο τον εξίσου εμβληματικό Γκεόργκε Ποπέσκου «χτίζει» κάτι μεγάλο στη Ρουμανία – κι από ποιον εμπνεύστηκαν, φαίνεται στη φωτογραφία… Άνω του 2.70 η πρωτοπόρος; Ε, όχι δα…

Κάρτες, φάουλ, combo έως 2.56

  • Μπελγράνο – Ταγέρες: το πολυαναμενόμενο clasico της Κόρδοβα λαμβάνει χώρα ύστερα από πέντε χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Η Ταγέρες δείχνει κάπως καλύτερη, η Μπελγάνο όμως έχει την έδρα, ματς που… φωνάζει μεν για χηνάρι (ως έληξαν τα τελευταία 7/9 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), ωστόσο έχει να λήξει άσο εκεί εδώ και 22 χρόνια (0-2-4 έκτοτε). Με κάλυψη πονταρίστηκε.
  • Φλαμένγκο – Κορίνθιανς: η «Φλα» νίκησε δύσκολα 3-2 στην Μπαΐα, την Τετάρτη πήρε 0-0 από την Φλουμινένσε στο ντέρμπι παίζοντας όμως με παίκτη παραπάνω από το 53’. Η Κορίνθιανς κράτησε στο 1-1 τη Σάο Πάουλο στο clasico της πόλης, ξανά βασικούς την Τετάρτη έχασε με 2-0 από την Ατλέτικο Μινέιρο στο Κύπελλο και συμπλήρωσε έξι επίσημα χωρίς νίκη (0-2-4). Χαμηλός ο άσος για τόσο μεγάλο ζευγάρι παρά την έσχατη φόρμα τους, δεν ενεπλάκην με σημείο και το πήγα στα γκολ.
  • Σεβίλλη – Μπέτις: Derbi sevillano στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», μίσους φυσικά μόνο ένα διπλό στα τελευταία εννέα (8-0-1), με μεγαλύτερο κίνητρο οι «βερδιμπλάνκος» μετά το 3-1 με τη Ράγιο στον δρόμο για την Ευρώπη, «μεθυσμένη πολιτεία» το έτερο μισό της πόλης μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους την Πέμπτη. Κοίταξα τα τελευταία τους δέκα και στις δύο έδρες: 7/10 είχαν τουλάχιστον έξι κίτρινες και 3/10 τουλάχιστον μια αποβολή. Ζαριά με ζητούμενο επτά κιτρινισμούς.
  • Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Μπενφίκα: η Σπόρτινγκ έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης με τη δραματική ανατροπή επί της Μαρίτιμο (2-1), σερί 10-2-0 στο πρωτάθλημα, η Μπενφίκα θέλει είτε απόψε, είτε στο τελευταίο με τη Σάντα Κλάρα, μια νίκη για τη στέψη. Η οποία θα ήταν ονειρώδες αν γινόταν στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» ενώ έχει υποστεί μόλις δύο ήττες από τα «λιοντάρια» στα τελευταία 14 του πρωταθλήματος και στις δύο έδρες – και μόλις μια στο «Αλβαλάδε» στα τελευταία δέκα. Combάκι με μη ήττα των «αετών» και με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!

 🇨🇺 Μποζιονέλος προγνωστικά

Φάουλ
13:30
Λέτσε – Σπέτσια
Over 26,5 φάουλ
1.96
BET: 20 units
Φάουλ
15:30
Γουέστ Χαμ – Λιντς
Λιντς over 10,5 φάουλ
1.80
BET: 13 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
16:00
Μπρεστ – Κλερμόν
Over 2 AH
1.55
17:00
Ντινάμο Μπρεστ – Γκόμελ
Over 2 AH
1.65
BET: 15 units
Bet builder
18:30
Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ
2 & over 0,5 και τα δύο ημίχρονα
2.00
BET: 15 units
Μονό
21:00
Φαρούλ Κοστάντζα – FCSB
1 dnb
1.97
BET: 26 units
Μονό
21:30
Μπελγράνο – Ταγέρες
1 dnb
2.25
BET: 8 units
Κάρτες
22:00
Σεβίλλη – Μπέτις
Over 6,5 κίτρινες
1.90
BET: 12 units
Combo
22:30
Σπόρτινγκ Λισσαβώνας – Μπενφίκα
Χ2 & over 1,5
1.96
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις