Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Μονακό προγνωστικά

  • Στάδιο: Zalgirio Arena
  • Χωρητικότητα: 15.415
  • Προϊστορία: Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές σε τελικό Euroleague. Η Ρεάλ μετράει δύο νίκες το 1995 και το 2015, ενώ ο Ολυμπιακός μια το 2013 στο Λονδίνο.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Μπορεί η αναμέτρηση απέναντι στην Μονακό να μην ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να προβλημάτισαν με την εικόνα τους και το -12 του ημιχρόνου, σίγουρα προκαλούσε ανησυχία. Αλλά, μιλάμε για ένα καλοδουλεμένο μπασκετικό σύνολο, το καλύτερο την φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να καθαρίσει την υπόθεση-πρόκριση στον τελικό, αφού μέσα σε λίγα λεπτά και ισοφάρισε αλλά και ανέτρεψε την εις βάρους κατάστασή του, παίρνοντας προβάδισμα (43-41 μετά το αρχικό 1-0), μη θέλοντας να κοιτάξει ξανά πίσω. Οι Πειραιώτες έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, έτρεξαν ένα φοβερό σερί 27-2 στο τρίτο δεκάλεπτο και σε κλίμα αποθέωσης πέρασαν στον τελικό. Ο Ολυμπιακός απέχει μονάχα σαράντα λεπτά δικού του μπάσκετ από το τέταρτο ευρωπαϊκό.

Stat attack:Δέχτηκε μόλις δύο (!) πόντους στην τρίτη περίοδο του χθεσινού ημιτελικού κόντρα στην Μονακό, σκοράροντας μάλιστα στην απέναντι όχθη του παρκέ είκοσι επτά!

Απουσίες: Πλήρης θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σίγουρα η πιο βαριά όλων των εποχών στην Ευρώπη, σε όλα τα αθλήματα, και αυτό το απέδειξε και την φετινή χρονιά. Έκανε το 0-2 κόντρα στην Παρτιζάν 3-2 υπέρ της, γύρισε τούμπα τον ημιτελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, και με ηγέτες τους… «παλιούς» Γιούλ και Ροντρίγκες θέλει να σηκώσει ακόμα μια κούπα. Η ισπανική ομάδα δυσκολεύτηκε στον «εμφύλιο» κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο νίκησε με σκορ 66-78 και εξασφάλισε το εισιτήριό της για τον τελικό. Πρωταγωνιστές ο Ταβαρες και ο Χεζόνια για τους Μαδριλένους.

Stat attack:Η Ρεάλ κατεβάζει τα περισσότερα ριμπάουντ κατά μέσο όρο την φετινή σεζόν στην Euroleague, με 36,7 ανά ματς.

Απουσίες: Δεν θα αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό οι Ντεκ και Γιαμπουσέλι.

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί για να σηκώσει στην οροφή της «Zalgirio Arena» το τέταρτό του ευρωπαϊκό. Οι δύο νίκες απέναντι στην Ρεάλ την φετινή σεζόν, σε συνδυασμό με την φανταστική εικόνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο μεγαλύτερο μέρος του ημιτελικού, καθιστούν αναμφίβολα τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού. Μπροστά σε 10.000 και δεν αποκλείεται περισσότερους, φιλάθλους της πειραιώτικης ομάδας στην κερκίδα, ο Ολυμπιακός θα μπει με το μαχαίρι στα… δόντια, προκειμένου να κατακτήσει την Euroleague. Και εμείς, μπασκετικά, πιστεύουμε σε εκείνον. Η σημερινή μας επιλογή είναι ο άσος, στο 1.61 από τη Novibet.

Μονό
20:00
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
1
1.61
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις