Η δεύτερη θέση περνά από το “Μοστουάρ”

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας που βασίζονται στο κίνητρο και στη φόρμα των ομάδων έχει ο #Cascadeur για την 36η αγωνιστική της Ligue 1.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι. Επτά αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1 με τις οποίες ολοκληρώνεται η 36η αγωνιστική. Στα περισσότερα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον έστω στη μία πλευρά επομένως πάμε να δούμε τί θα ξεχωρίσουμε για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας…

Προγνωστικά Γαλλίας: Μόνο νίκη θέλει η Ρεν

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτό στην Κορσική ανάμεσα σε Αζαξιό και Ρεν. Υποβιβάστηκαν και μαθηματικά πλέον οι γηπεδούχοι μετά το 5-0 από την Παρί αν και βάσει εικόνας έμοιαζαν καταδικασμένοι από καιρό. Η Ρεν προέρχεται από το 4-0 κόντρα στην Τρουά και θέλει νίκη σήμερα ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τη Λιλ (-1). Εκτός έδρας βέβαια έρχεται από τρεις ήττες ενώ συνολικά έχει πετύχει μόλις τέσσερα διπλά φέτος.

Σωστά προσφέρεται σε τιμές φαβορί η Ρεν αλλά θα το θέλαμε ψηλότερα για μια ομάδα που δυσκολεύεται μακριά από το γήπεδό της. Προτιμότερο να ασχοληθούμε με ειδικά παικτών στο συγκεκριμένο ματς και το 1.85 για τις δύο προσπάθειες για γκολ του Ντοκού μου φαίνεται αξιόλογο.

Επιλογές από τα ματς των 16.00

Από τα μεσημεριανά παιχνίδια της Ligue 1 το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν τα ΜπρεστΚλερμόν και ΤρουάΣτρασβούργο. Με ένα βαθμό καθαρίζει και μαθηματικά με την παραμονή (μετά τη χθεσινή ήττα της Ναντ) η Μπρεστ που έχει όμως απέναντί της την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Αν και άνετη εδώ και καιρό η Κλερμόν, δεν έχει χαριστεί σε κανέναν και μετρά 6-1-0 στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Η Μπρεστ ωστόσο τρέχει σερί τεσσάρων νικών στο «Φρανσίς Λε-Μπλε», μεταξύ αυτών και τα «εξάποντα» απέναντι σε Ναντ και Οσέρ.

Ευνοϊκή η πρόσφατη παράδοση της Μπρεστ με αντίπαλο την Κλερμόν την οποία έχει κερδίσει στα δύο τελευταία ενώ αγνοεί την ήττα εδώ και οκτώ αγώνες μέσα-έξω (4-4-0).

Δύσκολο ματς για προβλέψεις όμως, το line στα φάουλ της Κλερμόν μου φαίνεται χαμηλό (είναι στο 11,5 με την Κλερμόν να κάνει περίπου 16 ανά ματς ως φιλοξενούμενη και τη Μπρεστ να κερδίζει περίπου 13 ως γηπεδούχος). Στο 1.90 το over 11,5 φάουλ των φιλοξενούμενων, θα πάρει ένα ποντάρισμα.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και στο ΤρουάΣτρασβούργο. Αδιάφοροι και εδώ οι γηπεδούχοι που έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά πλέον, με έναν βαθμό το Στρασβούργο εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή. Χωρίς νίκη εδώ και 18 αγώνες η Τρουά, τέσσερα τρίποντα στα πέντε τελευταία για τους Αλσατούς για τους οποίους τα έχουμε πει αρκετές φορές τελευταία.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση το Στρασβούργο το οποίο αν παίξει όπως στα πέντε τελευταία θα κερδίσει. Φυσικά το διπλό στο 1.60 δεν μας λέει κάτι, θα πάμε με το combo Χ2 & goal/goal που μας προσφέρει και μια παραπάνω κάλυψη μιας και ο βαθμός της ισοπαλίας αρκεί στους Αλσατούς στο 2.14.

Η δεύτερη θέση περνά από το "Μοστουάρ"ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η δεύτερη θέση περνά από το "Μοστουάρ"

Προγνωστικά Γαλλίας: Επικίνδυνη έξοδος για Λανς

Πιο δύσκολο ματς από αυτό που προδίδουν οι αποδόσεις αναμένεται να έχει η Λανς στη Βρετάνη. Η Λοριάν μπορεί να είναι βαθμολογικά άνετη αλλά εντός έδρας είναι από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες της Ligue 1. Είναι και σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα (τελευταίο το 1-1 με τη Μονπελιέ, παιχνίδι στο οποίο ισοφαρίστηκε στο φινάλε). Αναμφίβολα η Λανς είναι ανώτερη ομάδα και έχει και ισχυρό κίνητρο αλλά περιμένω ένα οριακό παιχνίδι.

Και εδώ το διπλό κυκλοφορεί χαμηλά και δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Πρώτη επιλογή θα είναι το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28:00 στο 2.12 ενώ αξιόλογο είναι και το 1.90 που πληρώνει η μία εύστοχη προσπάθεια του Φοφανά.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Ειδικό
14:00
Αζαξιό - Ρεν
Ντοκού 2+ προσπάθειες για γκολ
1.85
BET: 15 units
Φάουλ
16:00
Μπρεστ - Κλερμόν
Κλερμόν οver 11,5 φάουλ
1.90
BET: 12 units
Μονό
16:00
Τρουά - Στρασβούργο
Χ2 & goal/goal
2.14
BET: 10 units
Ειδικό
18:05
Λοριάν - Λανς
Πρώτο γκολ μετά το 28:00
2.12
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
18:05
Λοριάν - Λανς
Φοφανά 1+ σουτ στην εστία
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις