Μάχες ζωής και θανάτου μέχρι 2.20

προγνωστικά

Δύο ματς από την προτελευταία αγωνιστική της Bundesliga κι ένα από την Premier League περιλαμβάνει το μενού του Σαββάτου για τον #Bats.

Μία μονή και δύο συνδυαστικές επιλογές έχουμε στα σημερινά προγνωστικά από τα απογευματινά ματς σε Γερμανία και Αγγλία.

Προγνωστικά: Χέρτα Βερολίνου – Μπόχουμ

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Χέρτα. Μετά την ήττα με 5-2 στην προηγούμενη αγωνιστική από την Κολωνία, η ομάδα του Βερολίνου όχι μόνο παρέμεινε στην τελευταία θέση αλλά βρίσκεται και στο -4 από την προτελευταία Στουτγκάρδη. Ο στόχος της για τα επόμενα παιχνίδια λοιπόν είναι ξεκάθαρος: δύο στα δύο. Ακόμα κι αυτό δεν μπορεί να της εγγυηθεί ότι θα παίξει στα πλέι-άουτ, πόσο μάλλον ότι θα σωθεί. Όμως η Χέρτα οφείλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της σε αυτό το σημείο που έφτασε.

Απέναντί της μια ομάδα που επίσης χρειάζεται τη νίκη, η Μπόχουμ. Με 31 βαθμούς προς το παρόν είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, όμως Σάλκε και Στουτγκάρδη που ακολουθούν έχουν διαφορά μόλις ενός και δύο βαθμών αντίστοιχα. Νικώντας την Άουγκσμπουργκ με 3-2 η ομάδα του Λετς έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς τρίποντο. Σε έξι από τα τελευταία επτά ματς της έχει επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα, κάτι που συνέβη και σε οκτώ από τα τελευταία δέκα επίσημα ματς των γηπεδούχων. Από τη μία κι οι δύο χρειάζονται τη νίκη, από την άλλη διαθέτουν τις δύο χειρότερες άμυνες της Bundesliga. Εύκολα οδηγούμαστε στην επιλογή του goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.95 στη Fonbet.

Χόφενχαϊμ – Ουνιόν Βερολίνου

Η ελπίδα της Χόφενχαϊμ να βρεθεί όλο και πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής χάθηκε την περασμένη αγωνιστική με την ήττα με 2-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Εξακολουθεί να είναι σε ευνοϊκή θέση καθώς έχει 32 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τον υποβιβασμό. Όμως ακόμα όλα είναι ανοιχτά, οπότε μόνο αδιάφορη δεν είναι σήμερα. Εντός έδρας τα πάει καλά τον τελευταίο καιρό αλλά σε γενικές γραμμές είναι ασταθής και τώρα αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη πρόκληση.

Αδιάφορη δεν είναι ούτε η Ουνιόν Βερολίνου. Ίσα-ίσα, τα δύο ματς που απέμειναν είναι τα πιο σημαντικά της σύγχρονης ιστορίας της. Όλη τη χρονιά πραγματοποιεί μια υπέρβαση και με την επιβλητική νίκη που πέτυχε την περασμένη αγωνιστική επί της Φράιμπουργκ με 4-2 έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Κυριότερος παράγοντας αυτής της εξαιρετικής σεζόν είναι η έδρα της, όπου δεν έχει ηττηθεί φέτος σε ματς πρωταθλήματος. Μακριά από το γήπεδό της συνήθως δυσκολεύεται να σκοράρει και στηρίζεται στην άμυνά της. Ούτε σήμερα περιμένουμε να ρισκάρει ιδιαίτερα καθώς η Χόφενχαϊμ είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά. Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο, οπότε κι εδώ το Χ ημιχρόνου αξίζει το ποντάρισμά μας στο 2.20 της Novibet.

Λίβερπουλ – Άστον Βίλα

Μεταφερόμαστε στην Premier League και στο πιο ενδιαφέρον ματς των 17:00, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι με νίκη κλειδώνουν και μαθηματικά την πεντάδα, αλλά φυσικά στόχος τους είναι να παραμείνουν στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης. Κέρδισαν εύκολα τη Λέστερ με 3-0 εκτός έδρας κι έφτασαν τις επτά διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Η διαφορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στον ένα βαθμό, όμως η Λίβερπουλ έχει παίξει κι ένα ματς παραπάνω.

Μάχες ζωής και θανάτου μέχρι 2.20ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάχες ζωής και θανάτου μέχρι 2.20

Τεράστια σημασία έχει το σημερινό παιχνίδι και για την Άστον Βίλα. Με το 2-1 επί της Τότεναμ έπιασε τους Λονδρέζους στους 57 βαθμούς, υστερώντας όμως στην ισοβαθμία λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Έμερι χρειάζεται μια υπέρβαση για να προλάβει έστω την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως στα παιχνίδια με Λίβερπουλ και Μπράιτον δε θα διεκδικήσει τη νίκη. Πάντως η εκτός έδρας παρουσία της τον τελευταίο καιρό δεν είναι ικανοποιητική και θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο «Άνφιλντ». Επιθετικά οι «κόκκινοι» πετούν φωτιές, ιδιαίτερα μετά την επιστροφή των Ζότα και Ντίαζ, οπότε πάμε με μια επιλογή που μοιάζει ασφαλής για τα δεδομένα τους. Το 1.84 της Betshop για το να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τουλάχιστον δύο συνολικά η Λίβερπουλ αποτελεί εξαιρετική απόδοση.

Combo
16:30
Χέρτα Βερολίνου - Μπόχουμ
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 40 units
Μονό
16:30
Χόφενχαϊμ - Ουνιόν Βερολίνου
Χ ημίχρονο
2.20
BET: 35 units
Combo
17:00
Λίβερπουλ - Άστον Βίλα
Λίβερπουλ over 0,5 στο 1ο ημίχ. & over 1,5
1.84
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις