ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Με την πλάτη στον τοίχο η Ναντ που θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Κερδίζει ή αποχαιρετά η Νιμ. Γράφει ο #Cascadeur.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Άκρως ενδιαφέρουσα η σημερινή μέρα στη Γαλλία. Μόνο νίκη θέλει η Ναντ, αμφίρροπο το βραδινό ντέρμπι Λιλ – Μαρσέιγ ενώ και στη Ligue 2 το Νιμ – Ντιζόν είναι παιχνίδι «ο θάνατός σου η ζωή μου». Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά Γαλλίας Σαββάτου…

Προγνωστικά Γαλλίας: Must-win για Ναντ

Παιχνίδι με χαρακτήρα «τελικού» έχει σήμερα μπροστά της η Ναντ. Στο -1 από την 16η Οσέρ, θέλει μόνο νίκη σήμερα ώστε να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες βαθμών θα έχει αύριο η Οσέρ που υποδέχεται την Παρί. Στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα της Τουλούζ και πρώτο με τον υπηρεσιακό Πιέρ Αριστουά στον πάγκο έδειξε κάποια σημάδια αντίδρασης (κυρίως στο πρώτο μέρος που είχε και δοκάρι) αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Σήμερα επιστρέφει στο «Μποζουάρ» όπου πάντα βρίσκει το κάτι παραπάνω αλλά αγνοεί την νίκη από τις 12 Φεβρουαρίου και το 1-0 επί της Λοριάν (0-3-3 έκτοτε). Συνολικά τα «καναρίνια» δεν έχουν νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια τους (0-5-7).

Στην αντίπερα όχθη η Μονπελιέ που «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λοριάν στην τελευταία φάση του αγώνα (1-1). Χωρίς στόχους πλέον η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν καθώς έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη Ligue 1. Σήμερα μάλιστα δεν θα έχει στη διάθεσή της και τον Γουαΐ, πρώτος της σκόρερ με 17 τέρματα (έχει και 5 ασίστ).

Στο σημερινό παιχνίδι έχουμε το εξής εντυπωσιακό στοιχείο… Το αντίστοιχο ματς πριν δύο χρόνια (23 Μαΐου 2021) έβρισκε τη Ναντ στην ίδια θέση με σήμερα (δηλαδή στο -1 από τη σωτηρία) και τη Μονπελιέ αδιάφορη με διαιτητή μάλιστα αυτόν που σφυρίζει και το σημερινό (Ρούντι Μπουκέ). Τελικό αποτέλεσμα; 1-2 για τη Μονπελιέ η οποία και τότε είχε στον πάγκο της τον Μισέλ Ντερ Ζακαριάν. Τι μας λέει αυτό; Ενδεχομένως τίποτα. Ενδεχομένως όμως να μας λέει ότι δεν θα δούμε μια Μονπελιέ με διάθεση να χαριστεί.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τη Ναντ, ένα παραπάνω γιατί ακολουθεί το δύσκολο εκτός με τη Λιλ που επίσης θα θέλει βαθμούς. Η Μονπελιέ μπορεί πλέον να είναι χαλαρή αλλά είδαμε τι έκανε και στη Λιόν ως αδιάφορη ενώ γενικά φέτος έχει σκοράρει σε όλες τις έδρες πλην τριών (Λανς, Ρεν και Στρασβούργο). Σήμερα βέβαια έχει τη σημαντική απουσία του Γουαΐ να διαχειριστεί. Περιμένω από τη Ναντ να μπει δυνατά στο ματς κι βλέπω αξία στο 2.05 του over 2,5 κόρνερ των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Δεύτερη επιλογή το ένα εύστοχο σουτ του Σαϊμόν που λογικά θα ξεκινήσει και σήμερα στην κορυφή (2.25 Stoiximan). 

Ντέρμπι στο «Πιέρ Μορουά»

Σπουδαία αναμέτρηση στο γαλλικό Βορρά ανάμεσα σε ΛιλΜαρσέιγ. Δύο ομάδες που θέλουν τους τρεις βαθμούς για ξεχωριστούς λόγους (η Λιλ για να διατηρήσει την 5η θέση και να πλησιάσει τη Μονακό που έχασε χθες, η Μαρσέιγ για να περάσει προσωρινά δεύτερη). Από το 0-0 στο Πριγκιπάτο προέρχονται οι γηπεδούχοι, παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν κερδίσει αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι. Η Μαρσέιγ δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Ανζέ αλλά τελικά επικράτησε εύκολα (3-1). Παραμένουν αήττητοι εντός έδρας οι «λιλουά» από τις 31 Αυγούστου (1-2 από Νις, 10-4-0 έκτοτε) την ώρα που η Μαρσέιγ έχασε στο τελευταίο εκτός (2-1 στη Λανς) μετά από ένα αήττητο σερί 11 αγώνων ως φιλοξενούμενη (9-2-0).

Νίκες με 2-0 για τη Λιλ στα δύο πιο πρόσφατα (πέρυσι και πρόπερσι) ως γηπεδούχος κόντρα στη Μαρσέιγ με τον φορ Ντέιβιντ να πετυχαίνει και τα τέσσερα γκολ. Οι Μασσαλοί επικράτησαν με 2-1 (με ανατροπή) στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αξιοσημείωτο ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι μετρά εννέα συνεχόμενα 2-3 γκολ μέσα-έξω.

Δυνατή εντός έδρας η Λιλ αλλά σήμερα έχει να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας (Φόντε, Αλεξάντρο). Εκτιμώ ότι η Μαρσέιγ μπορεί να φύγει αλώβητη από τον Βορρά και θα πάμε με το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού. Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα ποντάραμε σε ένα εύστοχο σουτ του Αντρέ Γκόμες ο οποίος ωστόσο λόγω τραυματισμού αγωνίστηκε ελάχιστα (πήγε μονάδα). Στο 4.00 εντοπίζεται η ίδια επιλογή και σήμερα, αν ξεκινήσει βασικός αξίζει να μπει στις επιλογές μας

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Πάμε τώρα να δούμε τις σημερινές επιλογές από Ligue 2:

  • Το ενδιαφέρον ξεκινά από νωρίς σήμερα στη Ligue 2 με το ΜπορντόΛαβάλ. Οι Γιρονδίνοι θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην δεύτερη θέση αλλά και η Λαβάλ «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς (στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη). Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι με μόλις μία ήττα στα 12 τελευταία (κι αυτή από Μετς παίζοντας ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, 8-3-1). Αξίζει να αναφερθεί ότι το ματς στη Μετς είναι και το μοναδικό στο οποίο η Μπορντό δέχθηκε γκολ στα οκτώ πιο πρόσφατα. Σε καλό μομέντουμ και η Λαβάλ με δύο συνεχόμενες νίκες ενώ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχουν καταγραφεί ισάριθμα goal/goal & over 2,5. Φαβορί η Μπορντό αλλά όχι σε τιμές γύρω στο 1.70. Μεγαλύτερη αξία βρίσκω στα κόρνερ της Λαβάλ η οποία με βάση τη λογική (θα βρεθεί να κυνηγάει το σκορ) θα πρέπει να πιέσει και είναι από τις ομάδες που κερδίζουν κόρνερ στη Ligue 2 (9-7-11 κέρδισε στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις της).
  • Μία νίκη ακόμα χρειάζεται η Σεντ Ετιέν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή (+7 προς ώρας). Η λογική λέει ότι θα προσπαθήσει να το κάνει σήμερα καθώς ακολουθεί το εκτός με Καέν και το εντός με Βαλενσιέν (που λογικά θα «καίγεται» για βαθμούς) στο φινάλε. Η Κεβιγί είναι αδιάφορη, έχει «χαλαρώσει» και αυτό αποτυπώνεται και στα παιχνίδια της (τέσσερα goal/goal & over 2,5 στα έξι πιο πρόσφατα μέσα-έξω). Χαμηλά ο σκέτος άσος, ικανοποιητικό το 2.60 του 1 & over 2,5 (Novibet).
  • Σπουδαίο και ιδιαίτερα σημαντικό τρίποντο πέτυχε τη Δευτέρα η Αννεσί κόντρα στη Χάβρη (1-0). Αποτέλεσμα που την έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη (+2) και της δίνει τη δυνατότητα με μια νίκη σήμερα ακόμα και να «καθαρίσει» με την υπόθεση παραμονή. Η Νιόρ είναι εδώ και καιρό πεσμένη ωστόσο παίζει τα παιχνίδια της (σκόραρε με Μπαστιά, Μετς, Καέν). Εντός έδρας μετρά επτά συνεχόμενα over (έξι από αυτά και goal/goal), πέντε σερί over εκτός έδρας για την Αννεσί. Έχει την ψυχολογία για το διπλό η Αννεσί, από κοντά και τα γκολ στο ματς.
  • Κλείνουμε με το πιο κομβικό ματς της ημέρας, το ΝιμΝτιζόν. Τελευταία ευκαιρία σήμερα για τη Νιμ που βρίσκεται στο -8 και αν δεν κερδίσει σήμερα… χαιρετάει. Σε λίγο καλύτερη μοίρα αλλά και πάλι υποχρεωμένη να παίξει για τη νίκη η Ντιζόν (-3 από 16η θέση). Ψηλά το over 2,5 (2.11, τρία goal/goal & over 2,5 στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους). Βλέπω και κάρτες, ακόμα και κόκκινη (4.50 Novibet).

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα...

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Κόρνερ
15:45
Μπορντό - Λαβάλ
Λαβάλ over 3,5 κόρνερ
1.92
BET: 10 units
Combo
18:00
Ναντ - Μονπελιέ
Ναντ over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
2.05
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
18:00
Ναντ - Μονπελιέ
1+ σουτ στην εστία Σαϊμόν
2.25
BET: 10 units
Combo
20:00
Σεντ Ετιέν - Κεβιγί
1 & over 2,5
2.60
BET: 12 units
Μονό
20:00
Νιόρ - Αννεσί
2
1.93
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
20:00
Νιόρ - Αννεσί
Goal/goal ή over 2,5
1.60
20:00
Νιμ - Ντιζόν
Goal/goal ή over 2,5
1.62
BET: 20 units
Κάρτες
20:00
Νιμ - Ντιζόν
Over 0,5 κόκκινες κάρτες
4.50
BET: 5 units
Combo
22:00
Λιλ - Μαρσέιγ
Χ2 & over 1,5
2.00
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
22:00
Λιλ - Μαρσέιγ
1+ σουτ στην εστία Αντρέ Γκόμες
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις