Οι τελικές-κρίσιμες μάχες έως 11.97

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου από τον #TheMagician ρίχνοντας τα δίχτυα του σε ομάδες με έξτρα κίνητρο και φόρμα

Καλημέρα σας. Ο Μάιος φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του και μαζί του τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πάμε μαζί με τα προγνωστικά μας να δούμε ποιες είναι οι ομάδες που καίγονται για την νίκη αλλά και ποιες βρίσκονται σε φόρμα.

Προγνωστικά: Έτοιμες να προσφέρουν θέαμα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Γερμανία. Η Βέρντερ Βρέμης ολοκλήρωσε με 38% κατοχή μπάλας τον τελευταίο της αγώνα απέναντι στην Λειψία εκτός έδρας, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να προηγηθεί στο σκορ στο 70ο λεπτό. Δύο όμως τέρματα τον γηπεδούχων έφεραν την ανατροπή και επέστρεψε με ήττα στην Βρέμη. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη και τέταρτη στα τελευταία πέντε, έχοντας όμως βρει δίχτυα και στα πέντε. Με 35 βαθμούς βρίσκεται έξι πάνω από τον υποβιβασμό και στο +5 από την Σάλκε που για την ώρα κατέχει θέση ομάδας που δίνει μπαράζ παραμονής, με δύο αγώνες ν’ απομένουν. Έντεκα σερί over 2,5 στο πρωτάθλημα με τα δέκα τελευταία να ολοκληρώνονται σε συνδυασμό με goal/goal. Μόλις μια ισοπαλία εντός έδρας σε 16 αγώνες με πέντε νίκες και δέκα ήττες, ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της για φέτος, ώστε να κλείσει κάπως θετικά μια μέτρια χρονιά, που ξεκίνησε αισιόδοξα αλλά δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Εξαιρετικά αμφίβολος ο πρώτος της σκόρερ Φούλκρουγκ (16 γκολ).

Η Κολωνία από την άλλη έβαλε τέλος στα σενάρια νίκης της Χέρτα στην έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική καθώς την φιλοδώρησε με πέντε γκολ για το τελικό 5-2. Δεύτερη σερί νίκη μετά από το διπλό στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και με τους 41 βαθμούς της βρίσκεται στην δέκατη θέση κάνοντας ήδη πλάνα για την νέα χρονιά. Έχει βρει ένα καλύτερο ρυθμό τις τελευταίες πέντε με έξι αγωνιστικές και αποδίδει καλύτερα επιθετικά, παρά αμυντικά μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς. Βαθμολογικά αδιάφορη θα παραταχθεί λογικά επιθετικά για ακόμα μια φορά. Κάλλιστα μπορεί να σκοράρει μιας και η άμυνα των γηπεδούχων δεν αποτελείται από γρανίτη.

Επιθετικές ομάδες με προβλήματα στην άμυνα. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.61 στην Betshop.

Το θέλουν και οι δύο

Πάμε Ελβετία. Τρεις αγωνιστικές υπολείπονται μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και η γηπεδούχος Βίντερτουρ μάχεται για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Έχει 32 βαθμούς, με την Σιόν να είναι ουραγός στους 31, με την τελευταία να έχει θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα για να μαζέψει βαθμούς. Αυτό καθιστά την γηπεδούχο ομάδα πιο επικίνδυνη και αποφασισμένη για να κερδίσει κάτι από το συγκεκριμένο αγώνα. Ελαφρώς καλύτερα τα πηγαίνει εντός έδρας, εκεί όπου σε 16 αγώνες δεν σκόραρε μόνο μια φορά ενώ τις υπόλοιπες 15 σκόραρε ακριβώς ένα γκολ!

Αντίπαλος η Σερβέτ, η οποία τα πηγαίνει πολύ καλά εντός έδρας (8-8-1), δυσκολεύεται όμως εκτός (4-7-5). Παρά ταύτα βρίσκεται με 51 βαθμούς στην δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, έχοντας βραχεία κεφαλή από την Λουγκάνο (50) που ακολουθεί. Ποδοπάτησε την Σιόν με 5-0 στο προηγούμενο αγώνα της, για την δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στα τελευταία πέντε, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Δύο φορές δεν δέχτηκε τέρμα στα 16 ματς εκτός έδρας, η πρώτη τέλη Ιουλίου ενώ η δεύτερη ήταν αρχές Σεπτεμβρίου. Έκτοτε σε δώδεκα σερί αγώνες βλέπει την εστία της να παραβιάζεται με την ίδια να μετράει επτά σερί εκτός έδρας goal/goal.

Η γηπεδούχος θέλει νίκη για ν’ αποφύγει τα μπαράζ του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκη για να παραμείνουν δεύτεροι. Κρατάμε για τα προγνωστικά μας το over 2,5 με απόδοση 1.66 στην Betshop. Δεύτερη επιλογή το 1-2 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 3.80 στην Novibet.

Προγνωστικά: Ευκαιρία να κλειδώσουν την κατηγορία

Μεταφερόμαστε στο νησί. Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέσπασε ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας για δεύτερο παιχνίδι χωρίς ήττα. Με τον τελευταίο πόντο, είναι πλέον στους 34, τρεις μπροστά από την ζώνη του υποβιβασμού με δύο αγώνες να υπολείπονται έως το τέλος της Premier League. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες συμπλήρωσε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, τα οποία ολοκληρώθηκαν με goal/goal και over 2,5, μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς για να απομακρυνθεί έστω και λίγο από τις τελευταίες θέσεις. Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο εντός έδρας (7-6-5/26-24 τέρματα), δείχνοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που έχει σοβαρές ελπίδες για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι βασικοί Γουίλιαμς (δεξί μπακ), ο κεντρικός αμυντικός Μακ Κέννα και ο τερματοφύλακας Χέντερσον αλλά υπάρχει από πίσω ο πολύ καλός Κέιλορ Νάβας.

Δεν άντεξε την πίεση, αυτοκτόνησε, πείτε το όπως θέλετε αλλά η Άρσεναλ ουσιαστικά τέθηκε εκτός διεκδίκησης τίτλου μετά την ήττα εντός έδρας από την Μπράιτον με 0-3. Ήταν 27 αγωνιστικές στην κορυφή δείχνοντας σταθερότητα, αλλά στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος έβγαλε άσχημο πρόσωπο, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς. Ειδικά από τον Απρίλιο και μετά όπου η άμυνα έκανε πολλά νερά δεχόμενη αρκετά γκολ. Με τους 81 βαθμούς είναι τέσσερις πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και με παιχνίδι περισσότερο, όπου λογικά θα τερματίσει στην δεύτερη θέση αλλά δεν πρόκειται να αδιαφορήσει για το παιχνίδι ή να μην κυνηγήσει τις έστω και ελάχιστες πιθανότητες να πλησιάσει την πρωτοπόρο. Τραυματίες δίνονται οι Μαρτινέλι (αριστερός εξτρέμ – 15 γκολ) καθώς και οι βασικοί Σαλίμπα (κεντρικός αμυντικός) και Ζιντσένκο (αριστερός μπακ).

Ένα θετικό αποτέλεσμα ψάχνει η Νότιγχαμ Φόρεστ που μπορεί να τις χαρίσει την παραμονή ενώ πετυχαίνει την Άρσεναλ σχετικά απογοητευμένη από τα τελευταία αποτελέσματα. Καλές ομάδες επιθετικά που αδυνατούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Χαμηλό το over 2,5, το βρίσκουμε κάτω από 1.60, οπότε θα κρατήσουμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.95 στην Betshop.

Ν’ αποφύγει την ήττα

Στην Ισπανία τώρα, η Αλμερία βρήκε γκολ κόντρα στην Οσασούνα αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-1 μένοντας στους 36 βαθμούς, μόλις δύο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Επιστρέφει στην έδρα της εκεί όπου έχει συγκεντρώσει 29 από τους συνολικούς βαθμούς της (9-2-6), ενώ δυσκόλεψε ή κέρδισε ακόμη και μεγάλες ομάδες. Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι, διαφορετικά θα μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Θ’ απουσιάσει ο επιθετικός της Τουρέ (20 συμ. – 6 γκολ).

Με μία κεφαλιά του Πάμπλο Μοφέο στο 16ο λεπτό, η Μαγιόρκα έκαμψε την αντίσταση της Κάντιθ επικρατώντας με 1-0. Είχε την τύχη με το μέρος της καθώς η αντίπαλη ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας, επιχείρησε περισσότερα σουτ, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Η νίκη αυτή την ανέβασε στην δωδέκατη θέση με 44 βαθμούς, διατηρώντας έτσι την σταθερή πορεία της στη μέση του βαθμολογικού πίνακα καθ’ όλη την διάρκεια της φετινή σεζόν. Στις αγωνιστικές που απομένουν μπορεί να διεκδικήσει την είσοδό της στην τιμητική πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος από την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Καλή και συμπαγής η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε, με το σπαθί της βρίσκεται μακριά από τις τελευταίες θέσεις, έχοντας το πέμπτο πιο μικρό μπάτζετ από τις 20 ομάδες της κατηγορίας.

Δέκα συνεχόμενα goal/goal για την γηπεδούχο, που σήμερα ψάχνει νίκη – λύτρωση. Επικίνδυνη ομάδα η Μαγιόρκα. Κρατάμε το goal/goal από το παιχνίδι με απόδοση 1.92 στην Betshop.

Προγνωστικά: Πήρε το μάθημα της

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με ματς από το Βέλγιο. Η Γάνδη την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας αυτοκτόνησε με αντίπαλο την αδιάφορη Οστάνδη χάνοντας με 2-1 εντός έδρας και ταυτόχρονα έχασε την ευκαιρία να μπει στην πρώτη τετράδα που αναδεικνύει τον πρωταθλητή. Εντάχθηκε στο γκρουπ θέσεων 5-8 με την πρώτη θέση να δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έδειξε σοβαρότητα έκτοτε και απάντησε με 3/3 νίκες με over 2,5 φθάνοντας στο +7 από την δεύτερη θέση (Στάνταρ Λιέγης) και ουσιαστικά με νίκη σήμερα κλειδώνει την πρώτη θέση, αδιαφορώντας για τ’ άλλα αποτελέσματα. Εννέα νίκες είχε σε 17 αγώνες πρωταθλήματος στην έδρα της, οι οχτώ ήταν σε συνδυασμό με over 1,5 τέρματα.

Η Σερλκ Μπριζ με την σειρά της μπήκε ως τελευταία στο γκρουπ την τελευταία στιγμή. Ηττήθηκε με 0-4 εντός έδρας από την σημερινή της αντίπαλο μη μπορώντας να φανεί ανταγωνιστική σε κανέναν σημείο του αγώνα. Η δεύτερη ομάδα της πόλης μετά την Κλαμπ Μπριζ ολοκλήρωσε τον στόχο της να τερματίσει στην πρώτη οχτάδα, μιας και την προηγούμενη δεκαετία την έβρισκες ή προς τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ή στην δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. Στους τρεις αγώνες του γκρουπ όπου συμμετέχει μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος σε 17 αγώνες εκτός έδρας υπέστη οχτώ ήττες, όλες με over 1,5.

Οι τελικές-κρίσιμες μάχες έως 11.97ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Οι τελικές-κρίσιμες μάχες έως 11.97

Κρατάω τον άσο από το παιχνίδι με απόδοση 1.70 στην Betshop. Δεύτερη επιλογή με μεγαλύτερο ρίσκο ο άσος με over 1,5 και να σκοράρει ο Κάιπερς με απόδοση 3.15 στην Novibet. Ο τελευταίος αποτελεί τον καλύτερο παίκτη της με 20 γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ πρόλαβε να σκοράρει δις και να δώσει τρεις ασίστ στα τρία παιχνίδια του γκρουπ.

Καλή σας επιτυχία.

Δυάδα απόδοσης 3.09
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Κολωνία
Over 2,5
1.61
19:30
Αλμερία - Μαγιόρκα
Goal/goal
1.92
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.82
19:00
Βίντερτουρ - Σερβέτ
Over 2,5
1.66
21:45
Γάνδη - Σερκλ Μπριζ
1
1.70
BET: 20 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 11.97
19:00
Βίντερτουρ - Σερβέτ
Anytime score 1-2
3.80
21:45
Γάνδη - Σερκλ Μπριζ
1 & over 1,5 & γκολ Κάιπερς
3.15
BET: 10 units
Combo
19:30
Νότιγχαμ Φόρεστ - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις