Με Αγγλία στο προσκήνιο

Με Αγγλία στο προσκήνιο

Γειά και χαρά σας φίλοι koubanezoi! Με ταμείο συνοδεύτηκε η τελευταία μου στήλη το Σάββατο, ελπίζω να ακολουθήσατε. Συνεχίζουμε σήμερα Τρίτη, έχουμε και Ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά δεν ήθελα να μπλέξω, προτίμησα το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/196095198792384

Επιστρέφουμε λοιπόν με Carabao Cup και αρχή χρονικά από το παιχνίδι Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ. Με δυσκολία και αφού χρειάστηκε τα πέναλτι, πέρασε τη Γουίμπλετον στο προηγούμενο γύρο η Όξφορντ. Στο πρωτάθλημα έχασε σχετικά εύκολα από τη Λίνκολν με 2-0. Από την άλλη μεριά η Γουότφορντ έκανε ποδαρικό με το δεξί, νικώντας τη Μίντλεσμπρο με 1-0.

Στα του σήμερα, νοκ άουτ και αυτό το παιχνίδι, οπότε αυτόματα ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει. Η Όξφορντ δε δείχνει σε καλή κατάσταση στην εκκίνηση της σεζόν και δύσκολα θα πάρει κάτι σήμερα. Ποιοτικά η Γουότφορντ είναι ανώτερη σίγουρα, αν και ακόμα είναι στο μοντάρισμα από τον Βλάνταν Ίβιτς. Θεωρώ πως δύσκολα θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, αλλά επίσης δύσκολα θα φτάσουμε και πέρα από τα 90. Ποντάρισμα να μπουν τα οποία γκολ στο 2ο ημίχρονο.

Δεύτερο παιχνίδι αυτό ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσάρλτον. Ακόμα μια χρονιά ξεκινάει με εσωστρέφεια στη Γουέστ Χαμ, μετά την εύκολη ήττα της πρεμιέρας απέναντι στη Νιούκαστλ. Είναι γενικά ασταθές το κλίμα, μένει να δούμε πόσο θα επηρεαστούν. Από την άλλη μεριά η Τσάρλτον παρόλο που έπεσε κατηγορία, δείχνει από την αρχή τις προθέσεις της για άμεση επάνοδο. Καλή μπάλα γενικά, εύκολη πρόκριση απέναντι στη Σουίντον στο προηγούμενο γύρο και επαγγελματική νίκη στη πρεμιέρα απέναντι στη Κρου.

Ερχόμαστε στο σημερινό σιγά σιγά. Να ξεκινήσω λέγοντας πως έχω μια έμφυτη τάση να πηγαίνω κόντρα σε ομάδες του Μόγιες, κυρίως επειδή δεν τον θεωρώ προπονητή τέτοιου επιπέδου και γενικά επειδή οι ομάδες του είναι πόνος για τα μάτια. Ναι τους χωρίζουν 2 κατηγορίες, ναι η Γουέστ Χαμ είναι πολύ δυνατή επιθετικά, αλλά μέχρι εκεί. Τρώει φάσεις για πλάκα και απέναντι σε μια ομάδα με καλή ψυχολογία και κυρίως δουλεμένη θεωρώ πως θα έχει θέματα. Το παιχνίδι δε θα είναι κλειστό λογικά, μπορεί να λήξει και 4-0 και να εκτεθώ, απλά θεωρώ πως η Τσάρλτον έχει ελπίδες και θα ποντάρω τουλάχιστον να σκοράρει.

Μονό

21:00 Όξφορντ – Γουότφορντ: Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ. (2.05)

Μονό

21:30 Γουέστ Χαμ – Τσάρλτον: G/G & over 2,5 (2.60)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις