Φουλ δράση… στο παρκέ της Novileague All Star!

Φουλ δράση… στο παρκέ της Novileague All Star!

O μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

All Star έπαθλα* στη νέα Novileague

Μετά τις μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Παρασκευή είναι μέρα για μπάσκετ στην 41η αγωνιστική της Novileague. Το Final-4 της Euroleague ξεκινάει στο Κάουνας και οι παίκτες του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet κινούνται σε μπασκετικούς ρυθμούς.

Πρώτος στη μάχη πέφτει ο Ολυμπιακός με στόχο να «λυγίσει» τη Μονακό (18.00) και να σφραγίσει το εισιτήριο στον μεγάλο τελικό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που τερμάτισε στην 1η θέση της Regular Season, ενώ στα Playoffs ξεπέρασε στο Game 5 τo εμπόδιο της Φενέρμπαχτε, καλείται να κάνει ακόμη ένα βήμα για να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του 4ου «αστεριού» στην ιστορία του!

Αν τα καταφέρουν, οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον τελικό της Κυριακής από τον νικητή που θα προκύψει στο «clasico». Η Μπαρτσελόνα που «σκούπισε» στα Playoffs τη Ζαλγκίρις (3-0) θέλει να πάρει εκδίκηση για τον περσινό χαμένο ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (21.00), η οποία έδειξε τα… δόντια της στην επική σειρά απέναντι στην Παρτιζάν (3-2).

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague All Star στην 41η αγωνιστική είναι οι εξής:

  1. Ολυμπιακός – Μονακό: Πόσους πόντους θα πετύχει ο Σάσα Βενζέκοφ;
  2. Ολυμπιακός – Μονακό: Πόσους πόντους θα πετύχει ο Μάικ Τζέιμς;
  3. Ολυμπιακός – Μονακό: Πόσα ριμπάουντ θα μαζέψει ο Μουστάφα Φαλ;
  4. Ολυμπιακός – Μονακό: Σε πόσα τρίποντα θα ευστοχήσει ο Λαρεντζάκης;
  5. Ολυμπιακός – Μονακό: Πόσες ασίστ θα μοιράσει ο Μάικ Τζέιμς;
  6. Ολυμπιακός – Μονακό: Το παιχνίδι θα έρθει over ή under;
  7. Ολυμπιακός – Μονακό: Ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα;
  8. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιος θα είναι ο νικητής του αγώνα;
  9. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Θα υπάρξει αποβολή παίκτη με 5 φάουλ;
  10. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιος πετύχει το πρώτο τρίποντο του αγώνα;

Novileague All Star με 100.000€ εγγυημένο μεγάλο έπαθλο*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

Το μεγάλο δώρο* ανέρχεται στις 100.000€, εγγυημένα! Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς αν ισοβαθμίσουν στην πρώτη θέση παραπάνω από δύο νικητές.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις